Waar is de zoon van Brigette Nielsen, Killian Marcus Nielsen, vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is de zoon van Brigette Nielsen, Killian Marcus Nielsen, vandaag?
Waar is de zoon van Brigette Nielsen, Killian Marcus Nielsen, vandaag?
Anonim

Brigitte Nielsen was vanaf de jaren '90 een Hollywood-hoofdrol, met in films samen met Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone (die ook meerdere ex-echtgenoten heeft, waaronder een voor Brigitte), en Sean Penn (en die echter relaties heeft kort, met elk van hen).

Tot verbazing van haar fans had Brigitte zelfs een korte relatie met Flavour Flav voordat ze ging settelen met haar huidige partner, haar man Mattia Dessi. Nielsen en Dessi trouwden in 2006 en hun dochter Frida arriveerde in 2018.

Frida markeerde Brigitte's vijfde kind (eerste dochter), terwijl haar huwelijk met Dessi ook haar vijfde was. Op 54-jarige leeftijd had Brigitte al vier volwassen kinderen, variërend in leeftijd van 34 tot 23.

Dus wat zijn de rest van Brigitte's kinderen tot nu toe, vooral haar tweede kind, het meest media-verlegen?

Wie zijn de vijf kinderen van Brigitte Nielsen?

Brigitte Nielsens eerste kind werd geboren in 1984 (met haar eerste echtgenoot Kasper Winding). Julian Winding groeide op bij zijn vader en had naar verluidt nooit een hechte band met zijn moeder. Tegenwoordig is Julian muzikant en componist.

Toen kwam Killian Marcus Nielsen, wiens naam officieel Killian Marcus Gastineau kan zijn. Killian's vader is Brigitte's ex, voetballer Mark Gastineau. Binnenkort meer over dat specifieke kind van Nielsen.

Hoewel Brigitte een wat korte relatie had met Mark Gastineau, kreeg ze later twee kinderen met Raoul Meyer. Die twee kinderen waren Douglas en Raoul Jr.

En tot slot trouwde Brigitte met Mattia en verwelkomde ze haar dochter, Frida, in wat een indrukwekkend late zwangerschap was voor de actrice.

Was Mark Gastineau getrouwd met Brigitte Nielsen?

Hoewel Brigitte in de loop der jaren verschillende huwelijken heeft gehad, is ze nooit in het huwelijksbootje gestapt met Mark Gastineau. De twee waren echter publiekelijk een item, blijkbaar van 1998 tot 1990, en Gastineau heeft nooit ontkend de vader van Nielsens kind te zijn.

Het probleem was dat Brigitte niet graag een relatie tussen haar zoon en zijn vader wilde onderhouden, en dat ze er ook niet om gaf om bij Gastineau te blijven nadat hun kind was geboren.

Wie is Killian Marcus Nielsen?

Een interessant feit over Killian is dat hij onder verschillende namen bekend staat. Hoewel verschillende websites vermelden dat zijn volledige naam Killian Marcus Nielsen of Killian Marcus Gastineau is, lijkt het erop dat Brigitte haar zoon met opzet niet de achternaam van zijn vader heeft gegeven.

Feit is dat Mark Gastineau niet in het leven van zijn zoon kwam toen de jongen jonger was. Volgens een interview uit 2019 vertelde Brigitte Killian naar verluidt pas over zijn vaderschap toen hij tien jaar oud was. Ogenschijnlijk betekende dit dat Brigitte haar kind niet de achternaam van zijn vader gaf.

Wat interessant is, is dat ondanks de roddels die hem Killian noemen, het lijkt alsof de vader van de inmiddels volwassen Nielsen hem Marcus noemt. Het is natuurlijk logisch, aangezien de middelste naam die Brigitte haar zoon blijkbaar gaf ter ere van zijn vader was (wiens echte naam Marcus Dell Gastineau is).

Maar Marcus werd geboren in 1989, Brigitte en Mark gingen een jaar later uit elkaar en de actrice nam naar verluidt haar zoon mee naar Milaan. In een interview legde Gastineau uit dat "Ze hem had en naar Milaan ging", maar gelukkig kon Mark jaren later opnieuw contact maken met zijn zoon.

Vanaf 2019 waren Marcus en zijn vrouw naar verluidt van plan om naar de Verenigde Staten te verhuizen om in de buurt van zijn vader en stiefmoeder, Jo Ann, te zijn. Maar aan de kant van zijn vader is hij al dicht bij zijn familie gegroeid.

Wie is de vader van Brittny Gastineau?

Voor iedereen die heeft gehoord van de voetbalcarrière van Mark Gastineau (en de daaropvolgende gezondheidsproblemen), wordt de naam Brittny Gastineau ook vaak genoemd. Het blijkt dat Gastineau nog een kind had voor Killian Marcus. Zijn dochter Brittny stond als kind op dezelfde afstand van haar vader, volgens Gastineau's recente interview, maar hij was destijds getrouwd met haar moeder, Lisa.

Verschillende media meldden dat Brittny geschokt was toen ze hoorde van het bestaan van haar jongere broer, en citeerde Marks oudere kind die zei dat ze achter haar halfbroer kwam omdat haar moeder Brigitte tegen het lijf liep op de bruiloft van Ivana Trump.

Brittny en haar broer, die Marcus persoonlijk bezoekt, maar wiens sociale media aangeeft dat zijn officiële naam Killian Nielsen is, ontmoetten zijn realityshowzus in 2010. Brittny legde uit dat haar broer, die in Italië is opgegroeid, sprak niet veel Engels.

Toch was het "echt heel raar en heel emotioneel", legde Gastineau uit, maar ze wilde "absoluut" dicht bij haar broer zijn.

Wat doet Killian Marcus Nielsen?

Omdat de focus vaak ligt op Brigitte's andere kinderen (en huwelijken), is er niet veel bekend over Marcus Nielsen. Zijn sociale media tonen zijn vrouw, Fabiana, en veel liefde voor de moeder van Marcus. Maar er is niet veel anders om van af te gaan.

Behalve het feit dat de Facebook-pagina van Marcus aangeeft dat hij een artiest is, maar geen woord over welk type precies. Maar hij lijkt het leven in Italië te leiden, en wetende dat hij eindelijk verbonden is met zijn familie, is het enige waar zijn fans op kunnen hopen.

Aanbevolen: