Hier is waarom Michelle Branch bijna stopte met muziek om een bakkerij te openen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Michelle Branch bijna stopte met muziek om een bakkerij te openen
Hier is waarom Michelle Branch bijna stopte met muziek om een bakkerij te openen
Anonim

Dankzij hits als "Everywhere" en "Are You Happy Now?" Michelle Branch werd een super beroemde popster die bekend stond om haar lieve persoonlijkheid en ontroerende muziek. Als ze kijken naar wat Michelle Branch heeft gedaan sinds de jaren 2000, vragen fans zich af wat er met haar carrière is gebeurd, omdat het leek alsof mensen jarenlang op nieuwe nummers van haar wachtten.

Het feit dat iemand getalenteerd is op één creatief gebied, betekent natuurlijk niet dat ze kunnen koken, want actrice Lucy Hale is niet de beste in bakken. Maar Michelle Branch vindt het heerlijk om in de keuken te staan, en ze opende zelfs bijna een bakkerij.

Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Michelle Branch's Bakery

Fans van Michelle Branch kunnen zien dat ze dol is op eten en ze lijkt veel te genieten van koken en bakken. Als ze haar Instagram volgt, praat ze vaak over wat ze aan het maken is, en toen Michelle Branch onlangs haar derde zwangerschap aankondigde, vertelde ze zelfs over het verlangen dat ze had naar gebakken goederen.

Het blijkt dat Michelle Branch een bakkerij zou openen, maar dat is niet gebeurd. Volgens The List zei Michelle in 2008 dat ze een bakkerij in Nashville wilde hebben genaamd The Sugar Bar.

In een interview met The Hollywood Reporter sprak Michelle zelfs over een bakkerij in L. A., dus misschien koos ze tussen die twee locaties: ze zei: "Ik open mijn bakkerij in LA hopelijk ergens tussen januari en maart van volgend jaar en we gaan een voedselshow filmen die me volgt terwijl ik probeer een restaurant te openen terwijl ik op tour ben en moeder ben van een zesjarige. Het is net een bar en een bakkerij - een gebak-spekeasy."

Er was zelfs een artikel over in People dat de notitie citeerde die Michelle haar fans op haar website schreef: "Bakken is, net als muziek, een creatieve release voor mij en kan ook heel therapeutisch zijn. Je kunt altijd zien wanneer ik gestrest ben, want plotseling wordt mijn huis gevuld met koekjes, cupcakes en taart."

Volgens wat Michelle op haar website zei, had de bakkerij zelfs een website met een aantal menu-items. Deze omvatten flamingotaart, een limoentaart met kokosroom, en roodfluwelen cupcakes.

Deze menu-items klinken heerlijk, maar helaas en helaas heeft Michelle de bakkerij niet geopend.

Een time-out op muziek?

Volgens The List vormden Michelle Branch en Jessica Harp The Wreckers en brachten ze een album uit genaamd Stand Still, Look Pretty. Ze begonnen echter te vechten, zo lijkt het, en Michelle zei dat ze zelfs een mediterende zagen die zei dat het niet goed voor hen was om als een team te werken.

Michelle had het ook over het opnemen van een solo-album en het vervolgens nergens heen laten gaan.

Fans weten dat er absoluut een gat zat in het muzikale cv van Michelle Branch. Ze deed het ongelooflijk goed met haar eerste twee albums, The Spirit Room uit 2001 en Hotel Paper uit 2003, en daarna bracht ze geen solo-albums uit tot haar album Hopeless Romantic uit 2017.

Het is logisch dat de zangeres zou proberen te kijken of ze een bakkerij zou kunnen runnen, aangezien het een passie van haar is en als ze wachtte tot albums werden uitgebracht of om te zien wat daarmee zou gebeuren, waarom zou je dan niet iets proberen anders?

Een liefde voor koken

Michelle Branch houdt duidelijk van koken en bakken en filmde zelfs een video voor Bon Appettit genaamd "Cooking On The Road With Michelle Branch", die ze filmde met haar toenmalige vriend, hoe echtgenoot, Patrick Carney.

Michelle Branch bracht ook een webserie uit genaamd Cook Taste Eat en Michelle vertelde The Huffington Post: "We willen echt dat mensen niet bang zijn om thuis ma altijden van restaurantkwaliteit te maken."

Volgens Raffinaderij 29 heeft Michelle Branch samen met Michael Mina video's gehost, die samen met Tanya Melillo op het showidee kwamen.

Toen hem werd gevraagd naar deze nieuwe rol, klonk Michelle super opgewonden: ze zei: "Het is een soort droom die uitkomt! Ik zou iedereen in mijn kantoor vertellen dat ik net zoveel van eten hield als van muziek en op zoek was naar iets wat ik met eten zou kunnen doen. Ik heb zoveel vrienden die muzikanten zijn die ook geobsedeerd zijn door eten. Als we in dezelfde stad zijn, wisselen we altijd briefjes uit. Een tijdje had ik het erover om een reisprogramma voor eten en muziek te doen. Maar om wat voor reden dan ook, het is nooit gelukt. Toen ontmoetten Michael en ik elkaar op een liefdadigheidsevenement en hier zijn we dan."

Hoewel Michelle Branch uiteindelijk geen bakkerij heeft geopend, zijn fans zeker nog steeds hoopvol dat ze dat misschien ooit zou kunnen. En tot die tijd viert ze de 20ste verjaardag van haar eerste album The Spirit Room, en onlangs kondigde ze op haar Instagram aan dat er een livestream-evenement zal zijn om dit moment te vieren op 10 september 2021.

Aanbevolen: