Waarom Hollywood bijna stopte met het casten van Amanda Seyfried

Inhoudsopgave:

Waarom Hollywood bijna stopte met het casten van Amanda Seyfried
Waarom Hollywood bijna stopte met het casten van Amanda Seyfried
Anonim

Amanda Seyfried heeft tot nu toe een schitterende carrière achter de rug en werd beroemd door haar rol als Karen Smith in Mean Girls in 2004 (ook al speelde ze bijna een ander personage in de iconische film).

Sindsdien speelde de actrice in verschillende spannende projecten, waaronder Sophie in de Mamma Mia! films, Savannah Curtis in Dear John uit 2010 en Cosette in Les Miserables uit 2012

Openend over de intense druk en inspanning die gepaard gaat met het leven in de publieke belangstelling (inclusief extreme maatregelen nemen om zich voor te bereiden op de Oscars), onthulde de actrice dat het niet altijd gemakkelijk was om relevant te blijven in Hollywood.

Er waren zelfs momenten in haar verleden dat ze bijna filmrollen verloor om redenen die niets te maken hadden met haar talent als actrice. Dus waarom stopte Hollywood bijna met het casten van Amanda Seyfried?

Blijf lezen om erachter te komen!

Amanda Seyfried onthulde waarom ze bijna enkele filmrollen verloor

Afgaande op haar acteertalent en aanwezigheid op het scherm, is het moeilijk te geloven dat Amanda Seyfried ooit werd afgewezen voor filmrollen op basis van haar uiterlijk. Maar volgens Glamour onthulde de actrice dat ze bijna een aantal rollen verloor omdat ze als te groot voor hen werd beschouwd.

"Leuk feit", twitterde de actrice in 2014. "Ik verloor bijna verschillende rollen in mijn carrière omdat ik te zwaar was. Verkeerd, Amerika.”

In 2010 werkte Amanda verder uit, waarbij ze specifiek één film noemde die ze vanwege haar gewicht zou hebben gemist.

“Als ik wat groter was geweest, denk ik niet dat ze me voor Mamma Mia zouden hebben gecast! zei ze in haar interview (via Glamour).

De levensstijl die Hollywood van Amanda Seyfried verlangt

In hetzelfde interview onthulde Amanda dat ze een zeer strikt dieet en een gezonde levensstijl moet volgen om de maat te behouden die Hollywood waardig acht.

"Als ik niet zou rennen en trainen, zou ik nooit zo dun zijn", legde de actrice uit. “Maar ik moet in vorm blijven omdat ik actrice ben. Het is verdraaid en het is verdraaid, maar anders zou ik de rollen niet krijgen.”

Volgens Best Fit volgt de Million Ways to Die in the West-actrice een strikt eetplan, maar geen restrictief. Haar dieet is voornamelijk vetarm maar toch voedzaam. Ze heeft drie ma altijden en twee tussendoortjes per dag, waarbij ze ervoor zorgt dat ze bij elke ma altijd magere eiwitten, gezonde koolhydraten, vezels, gezonde vetten en een suikervrije drank consumeert.

Hoewel Hollywood Amanda onder druk heeft gezet om in vorm te blijven, volgt ze geen onrealistische rage diëten, maar kiest ze voor dit eetplan omdat ze het het hele jaar door kan volhouden.

De publicatie meldt dat Amanda een volledig rauw dieet heeft geprobeerd, en hoewel ze nu rauwe ma altijden in haar eetplan opneemt, heeft ze meer substantiële voedingsmiddelen nodig om haar tevreden te houden.

"Ik heb het geprobeerd en het kostte me gewoon te veel", zei ze (via Best Fit). "Ik zou halverwege de middag hongerig en moe zijn - er was gewoon niet genoeg om me er doorheen te helpen. Boerenkool, komkommer, havermout, bosbessen, zaden, salades, shakes… allemaal geweldig, maar ze hielden me niet langer dan 24 uur vol."

Sprekend over de onrealistische normen van schoonheid in Hollywood, gaf Amanda toe dat ze niet wil toegeven aan de druk om ondergewicht te hebben of 'ongezonde lichaamstypes te promoten'.

"Het is niet echt - niemand is perfect en we moeten niet doen alsof het zo is", legde ze uit. "Wat echt is, is je eigen lichaam en je eigen plan."

De actrice, die getrouwd is met Thomas Sadoski, voedt momenteel haar kinderen op op een boerderij in de Catskill Mountains, weg van de intense druk van Hollywood.

Maar Amanda Seyfried geeft nog steeds prioriteit aan wellness

Hoewel Amanda Seyfried eerder de druk voelde om op haar gewicht te letten, houdt ze zich uiteindelijk aan een gezond eet- en bewegingsschema omdat het haar helpt om haar geestelijke gezondheid onder controle te houden. Algehele welzijn is haar prioriteit, in plaats van een kledingmaat of nummer op de schaal.

In een interview met Self in 2010 onthulde Amanda dat ze vier tot vijf dagen per week hardliep, drie keer per week naar een trainer ging en ook in het weekend naar Pilates ging.

"Het is gewoon iets waar ik naar verlang", zei ze over sporten voor haar geestelijke gezondheid (via Best Fit). "Het is het loslaten van stress die ik moet voelen, zodat ik door kan gaan met de andere dingen, en als ik niet had gesport, zou ik zeker een heel ander persoon zijn.

Naast regelmatig sporten en letten op wat ze eet, mediteert Amanda ook om voor haar geestelijke gezondheid te zorgen.

"[Meditatie is] iets nieuwer voor mij en ik vind het geweldig - ik ben erg angstig, dus de mogelijkheid om mijn hersenen te ontspannen en mijn lichaam te motiveren is een perfecte combinatie", legde ze uit (via Best Fit). "Ik kijk naar hoe ik mezelf tien jaar geleden behandelde, zelfs vijf jaar geleden, en ik ben op een veel betere plek.”

Aanbevolen: