Buffy'-fans maken zich zorgen om acteur Nicholas Brendon terwijl hij wordt gearresteerd

Buffy'-fans maken zich zorgen om acteur Nicholas Brendon terwijl hij wordt gearresteerd
Buffy'-fans maken zich zorgen om acteur Nicholas Brendon terwijl hij wordt gearresteerd
Anonim

Buffy the Vampire Slayer-fans bidden voor acteur Nicholas Brendon die vorige week werd beschuldigd van fraude in Indiana. De 50-jarige werd vastgehouden voor het naar verluidt kopen van voorgeschreven pillen met een valse identiteit.

De politie arresteerde Brendon nadat ze hem naar verluidt hadden geobserveerd in een zilveren Dodge Journey, geen signaal afgeven en onregelmatig rijden.

De acteur - die Xander Harris speelde in alle 145 afleveringen van Buffy - zou woensdagochtend vroeg op de weg zijn gezien in Vigo County, Indiana. Een officier van de politie van Terre Haute trok de ster over.

Hij merkte dat Brendon zwaar zweette en "nerveus leek door de zichtbaar snelle hartslag in zijn nek en het schudden van de handen."

De politie doorzocht zijn voertuig nadat hij op de passagiersstoel een "klein plastic zakje met kristal-/poederresten" ontdekte, samen met een pillenflesje dat was voorgeschreven aan "Nicholas Bender".

De officier, die methamfetamine en cocaïnegebruik vermoedde, schakelde toen een drugsspeurhond in.

De hond ontdekte nog een aantal plastic zakken met "residu" en een recept voor amfetaminezouten die waren voorgeschreven aan een "Kelton Shultz".

Brendon zou de officier hebben verteld dat Schultz zijn tweelingbroer was voordat hij uiteindelijk toegaf dat zijn echte naam Nicholas was. Naast fraude werd Brendon beschuldigd van het niet correct identificeren van zichzelf aan en officier.

Dit is niet de eerste keer dat de acteur is gearresteerd en aangeklaagd wegens alcoholgerelateerde incidenten. In 2010 werd Brendon getaserd door de politie van Los Angeles nadat ze hadden gereageerd op een oproep over dronken gedrag.

Hij werd later beschuldigd van een telling van verzet tegen arrestatie, twee tellingen van geweld tegen een politieagent, en een telling van vandalisme.

De ster pleitte niet voor de aanklacht en kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar nadat hij zich had ingecheckt in een behandelcentrum in Malibu.

Toen werd hij in 2014 gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer in Idaho.

In 2015 werd hij opnieuw gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer, dit keer in Fort Lauderdale, Florida. Later dat jaar werd hij aangeklaagd voor het aanvallen van een vrouw in een hotelkamer in de staat New York. Volgens NBC News werd hij beschuldigd van derdegraads overval, criminele onheil en ademhalingsproblemen.

Brendon werd in februari 2020 veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar, nadat hij schuldig had gepleit voor huiselijk geweld voor het aanvallen van zijn vriendin in een hotel in Palm Springs in 2017.

Brendon speelde Xander Harris in alle 145 afleveringen van Buffy van 1997 tot 2003.

Fans waren er kapot van toen ze hoorden dat de acteur nog steeds worstelde met zijn verslavingen.

"Ik hield van hem als Xander. Ik hoop dat hij op een dag vrede en nuchterheid vindt", schreef iemand online.

"Zeer triest inderdaad. De enige persoon die zijn toekomst kan veranderen, is hij, hij moet het genoeg willen, ik hoop dat hij dat doet. Hij was geweldig in buffy, verdrietig om te zien dat verslaving hem overweldigt", voegde een tweede eraan toe.

"Jezus, ik zat laatst naar Buffy te kijken. Hij was zo fris en scherp. Het is echt triest om zo'n achteruitgang te zien, ik hoop dat hij weer bij elkaar komt voordat het te laat is," merkte een derde op.

Aanbevolen: