RHONY': Is Bethenny Frankel nog steeds bevriend met de cast?

Inhoudsopgave:

RHONY': Is Bethenny Frankel nog steeds bevriend met de cast?
RHONY': Is Bethenny Frankel nog steeds bevriend met de cast?
Anonim

Bethenny Frankel is zonder twijfel een naam die elke Bravo-fan kent! De ster verscheen op 'The Real Housewives of New York City' en werd meteen een begrip. Nadat Frankel in 'The Apprentice: Martha Stewart' was verschenen als chef-kok voor natuurlijke voeding, werd Frankel gecast voor de populaire Bravo-serie, 'The Real Housewives' Ze veranderde snel in de showster en terecht !

Hoewel ze misschien uit de show is gestapt na haar scheiding, keerde Bethenny terug voor seizoen 7 van de show en bleef ze aan boord tot seizoen 11. Haar vertrek schokte velen zeker, maar was niet de grootste verrassing. Aangezien de Skinny Girl-mogul haar stempel op de show drukte, was het tijd voor haar om gracieus te buigen en zich te concentreren op haar dochter, zaken en liefdesleven, maar houdt ze contact met een van de 'RHONY'-dames?

Bethenny & The 'RHONY' Cast

Bethenny-Frankel-RHONY
Bethenny-Frankel-RHONY

Bethenny Frankel werd voor het eerst bekend nadat ze verscheen in 'The Apprentice: Martha Stewart', waar ze werkte als chef-kok voor natuurlijke voeding. Kort daarna werd Frankel benaderd door Bravo en Evolution Media om een show rond New Yorkse huisvrouwen te filmen. Hoewel we die show nu kennen als 'Real Housewives of New York', zou het oorspronkelijk de titel 'Manhattan Moms' krijgen, maar werd het na het succes van 'Real Housewives of Orange County' in de 'Real Housewives'-franchise gegoten.

Frankel voegde zich bij de cast van 'RHONY' naast Ramona Singer, LuAnn de Lesseps, Jill Zarin en Alex McCord, waar ze al snel het gesprek van de dag zouden worden! 'RHONY' schoot omhoog naar succes en Frankel werd meteen een begrip. De ster begon later haar eigen bedrijf, Skinny Girl, waarin ze onlangs voor meer dan $ 100 miljoen verkocht! Bethenny heeft haar succesverhaal in de show laten zien, maar vorig jaar verliet ze officieel 'Housewives'!

Bethenny Frankel RHONY Cast
Bethenny Frankel RHONY Cast

Haar vertrek kwam als een schok, onder de cast en fans, aangezien Bethenny het letterlijk aan niemand anders had verteld dan de leidinggevenden van Bravo. Dit liet een groot personage uit de mix, wat het afgelopen seizoen zeker interessant speelde zonder Bethenny. Nu ze er niet meer is, willen fans weten of de ster contact houdt met een van haar voormalige collega's, en geloof het of niet, ze doet!

Bethenny bezocht Andy Cohen tijdens een virtuele aflevering van 'Watch What Happens Live!', waar haar werd gevraagd met wie van de cast ze nog steeds praat. Bethenny liet fans snel weten dat zij en Dorinda nog steeds close zijn en dat ze ook contact houdt met Sonja Morgan. Wat Ramona en LuAnn betreft, Bethenny maakte duidelijk dat ze geen enkele interesse heeft in het onderhouden van een relatie met een van de twee, met name Singer, waar Bethenny de draak mee stak tijdens haar interview met Cohen.

Aanbevolen: