Twitter trollen Channing Tatum omdat hij zichzelf in het Dave Chappelle-drama heeft geplaatst

Inhoudsopgave:

Twitter trollen Channing Tatum omdat hij zichzelf in het Dave Chappelle-drama heeft geplaatst
Twitter trollen Channing Tatum omdat hij zichzelf in het Dave Chappelle-drama heeft geplaatst
Anonim

Dave Chappelle heeft meer dan een paar veren in de war gebracht met geladen commentaar dat verwees naar de LGBTQ-gemeenschap. Het verzet was hevig en dit is al snel veranderd in een gesprek over een mogelijke annuleringscultuur die tussenbeide komt om hem voor eens en voor altijd te dempen. Netflix en hun medewerkers zijn verwikkeld geraakt in de controverse rond Chappelle's The Closer, en het is zo'n rommelig onderwerp dat niemand echt verstrikt wil raken in het web. Nou ja, bijna niemand.

Channing Tatum is zo ver verwijderd van deze controverse, en fans zijn verbijsterd over waarom hij zichzelf onnodig in deze mix zou willen invoegen. Zijn keuze om in te grijpen gaat ten koste van zijn ego, terwijl fans hem meedogenloos trollen omdat hij zijn neus in het gesprek steekt.

Channing Chimes In

Channing Tatum is vrij om te spreken over elk onderwerp dat hij wil, maar voor een man die zich op veilige afstand van deze zeer controversiële situatie bevond, lijkt hij zichzelf zonder duidelijke reden in het gesprek te hebben gestoken, en niets goeds is eruit gekomen.

Misschien het meest interessante punt over het invoegen van Tatum's opmerkingen, is het feit dat hij echt helemaal niets zei. Hij heeft in het minst niets van waarde aan het gesprek bijgedragen. Hij leek zelfs het troebele water in te waden om zowel voor als tegen Chappelle te spreken, waardoor de fans in een nog grotere staat van verwarring achterbleven.

Aan de ene kant steunde hij Chappelle's komische capriolen en vrijheid van meningsuiting en zei dat hij begreep dat het allemaal goedaardige humor was die niet kwaadaardig was bedoeld. Vervolgens verklaarde hij echter in één adem dat hij het 'haat' dat Chappelle dit allemaal heeft gezegd en 'zoveel mensen pijn heeft gedaan'.

Zijn opmerkingen waren noch hier noch daar, dus uiteindelijk voegde hij zich bij de controverse door zichzelf simpelweg zonder duidelijke reden op de hotseat te plaatsen.

Trolling Tatum

Fans weten niet zeker waarom Tatum deze riskante zet heeft gedaan zonder een duidelijke agenda of geplande berichten en trollen hem meedogenloos online met opmerkingen als "dus hij liep hier tegenaan en zei absoluut niets logisch. rare zet," en " Channing Tatum is een casting couch boy, dus natuurlijk zou hij dat zeggen," evenals; "Ugh manier om ons te vertellen dat je de special niet hebt gezien zonder te zeggen dat je hem niet hebt gezien Channing."

Anderen schreven om te zeggen; "We hebben allemaal gewacht tot Channing Tatum zou ingaan op een special die hij nooit heeft gezien," "wauw, deze man is zo verdwaald", en Illuminati rijdt treinen op deze kerel, jullie weten hoe hollyweird is, "en ook; " hij moet wanhopig op zoek zijn naar werk en aandacht."

Andere gasten reageerden door te zeggen: "Ik ben echt verdrietig dat ouwe Ken Doll, niet zo slim, geschiedenis, vrijheid van meningsuiting en komedie niet begrijpt," en "die man is een idioot, simpel en duidelijk."

Aanbevolen: