Dit is waarom fans denken dat Julia Roberts zo succesvol is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Julia Roberts zo succesvol is
Dit is waarom fans denken dat Julia Roberts zo succesvol is
Anonim

Ze is in de loop der jaren in te veel films verschenen om te tellen, en Julia Roberts blijft een begrip, ongeacht het type film dat filmbezoekers leuk vinden. Van actiefilms tot standaard, stereotiepe romances, Julia heeft heel wat ander werk gedaan.

En fans beginnen te denken dat Julia's carrière meer is dan alleen talent. Ze denken dat ze een specifieke succesformule heeft waar ze al tientallen jaren op rekent.

Wat is het geheim van Julia Roberts voor een lang leven in Hollywood?

De waarheid is dat sommige bioscoopbezoekers lijken te denken dat Julia Roberts zo onmemorabel is dat ze haar zelfs (jarenlang) verwarren met Sandra Bullock.

Maar supporters van de actrice zeggen dat ze een soort magisch tintje heeft.

Natuurlijk hebben veel van haar films vergelijkbare thema's, en dat is een deel van de reden waarom ze zoveel kritiek krijgen van critici. Maar de formule werkt duidelijk voor Roberts, en dat is wat fans zeggen dat de sleutel is:

Julia Roberts' specifieke adoptie van één niche is wat haar carrière gaande houdt. Zoals een Redditor het uitdrukte: "Ze heeft haar plekje gevonden en haar salaris geïnd, dus wat?"

Julia Roberts Is America's Sweetheart… Sorta

Fans van Roberts benadrukken het feit dat de meeste van haar films haar in verschillende iteraties als Amerika's geliefde beschouwen. Ze was activiste Erin Brokovich (totaal milieulievend, toch?), ze was de beeldschone en mysterieuze Tess in de 'Ocean's'-franchise, en natuurlijk was ze de letterlijke weggelopen bruid in 'Runaway Bride.'

Julia heeft haar carrière gemaakt door te zijn wat de producenten haar nodig hebben -- en is dat niet het teken van een echt succesvolle ster?

Niet iedereen ziet de aantrekkingskracht echter. En eerlijk gezegd heeft Julia zelf toegegeven dat ze niet altijd de leukste actrice is om mee samen te werken. Sommige critici van haar films suggereren ook dat Julia misschien niet zo aardig is als ze op film lijkt.

Maar weer andere fans verdedigen Roberts door te zeggen dat ze ongelooflijk populair is, dus het maakt niet uit hoe ze achter de schermen is; zolang ze de 'chick flick'-ster blijft die ze altijd is geweest, zal succes haar zeker vinden.

Fans zeggen dat Julia een goede geest heeft voor zaken

Terwijl sommige Redditors snauwend opmerkten dat Julia's schijnbare 'kies een niche en er geld uit' is "Het toppunt van kunst", zeggen anderen dat het allemaal eerlijk is in de industrie.

Films zijn tenslotte big business, dus maakt het echt uit hoe Julia Roberts haar succes vond? Ze weet duidelijk wat ze doet, zelfs als critici haar rollen niet altijd geloofwaardig of… echt leuk vinden.

Ze harkt nog steeds het geld binnen, dus ze vindt de trollen waarschijnlijk niet erg.

Aanbevolen: