Zijn Saweetie en Quavo eigenlijk weer samen in 2022?

Inhoudsopgave:

Zijn Saweetie en Quavo eigenlijk weer samen in 2022?
Zijn Saweetie en Quavo eigenlijk weer samen in 2022?
Anonim

Fans van rappers Saweetie en Quavo konden in 2021 geen woorden vinden nadat angstaanjagende videobeelden opdoken waarop te zien was dat het ex-paar een fysieke woordenwisseling kreeg in de lift van een appartementencomplex. In die tijd reageerden sociale media met eindeloze memes op Saweetie en Quavo's liftschroot. De gelekte beelden kwamen ongeveer een week nadat Saweetie naar Twitter ging om te bevestigen dat ze lang geleden "emotioneel had uitgecheckt" uit de relatie en nu een "diep gevoel van vrede en vrijheid" heeft. Er kwamen geruchten dat de twee uit elkaar waren gegaan.

Sindsdien willen fans alles weten wat heeft geleid tot het beruchte liftgevecht van Quavo en Saweetie. De geruchten over het uiteenvallen leken echter slechts het oppervlak te krassen van wat er werkelijk tussen hen gebeurde. Slechts twee dagen nadat de beelden viraal gingen, verbrak Saweetie haar stilzwijgen in een verklaring gedeeld met TMZ waarin ze beweerde dat wat fans in de lift zagen geen factor was bij hun beslissing om uit elkaar te gaan. Ze zei: "Dit ongelukkige incident gebeurde een jaar geleden, terwijl we ons sindsdien hebben verzoend en dit specifieke meningsverschil voorbij zijn gegaan, waren er gewoon te veel andere hindernissen die we moesten overwinnen in onze relatie, en sindsdien zijn we allebei verder gegaan." Saweetie ging verder met het vragen van fans om "vriendelijk te vragen dat iedereen mijn privacy gedurende deze tijd respecteert." Ondertussen reageren fans terwijl Quavo en Saweetie naar verluidt weer bij elkaar zijn. Hier is alles over hun tumultueuze relatie.

Zijn Saweetie en Quavo weer bij elkaar?

Een bron vertelde Hollywood Life dat Saweetie en Quavo vijf maanden na hun openbare breuk stilletjes tijd samen hebben doorgebracht. De insider onthulde ook dat mensen niet verbaasd hoeven te zijn als ze hun romance binnenkort weer nieuw leven inblazen. In maart 2021 maakte Saweetie bekend dat zij en Quavo geen relatie meer hadden. Ze maakte een einde aan de zaak omdat de rapper haar zou hebben bedrogen. Dus fans waren verrast toen Hollywood Life bevestigde dat het paar weer bij elkaar was.

Desalniettemin reageerde Saweetie op het gerucht dat zij en Quavo elkaar in het geheim zagen. De ster verduidelijkte via Twitter dat het niet waar was, en de geruchten waren nepnieuws. Toch denken sommige fans dat Saweetie niet helemaal de waarheid vertelt over haar en Quavo's relatie. BoldSips twitterde: "Dus Saweetie en Quavo zijn eigenlijk weer bij elkaar, maar hebben hun relatie nog niet openbaar gemaakt, ook al ontkent Saweetie het… Ze zijn nog steeds aan het rommelen."

Naar verluidt kocht Quavo Saweetie een appartement in New York City en zette het op haar naam. Ze woont daar nog steeds, dus fans vragen zich af of ze nog bij elkaar zijn. Op dit moment blijft Saweetie de geruchten ontkennen.

Saweetie en Quavo's liefdesverhaal

Quavo en Saweetie werden voor het eerst gelinkt in de zomer van 2018 nadat ze verscheen op de videoclip voor Quavo's single Workin Me. Saweetie onthulde later dat de Migos-rapper haar een DM had gestuurd op Instagram, en al snel begonnen ze elkaar overal tegen te komen.

De romantiekgeruchten kregen in september 2018 meer grip nadat Shade Room foto's van het paar plaatste tijdens de New York Fashion Week en ze 'het nieuwste kleine powerkoppel in de buurt' noemde. Kort daarna bevestigde Saweetie hun relatie tijdens haar interview op The Real, en Quavo maakte het Instagram officieel door een eerbetoon te delen aan Saweetie's tweede EP ICY.

Quavo verscheen toen op de videoclip voor Saweetie's single Emotional, en het paar werd al snel gekroond tot de nieuwe hiphop-roy alty. Slechts enkele dagen nadat ze Emotional had laten vallen, deelde Saweetie haar eerste foto met Quavo op Instagram en prees haar vriend in het bijschrift omdat hij "onbaatzuchtig en inspirerend" was.

Quavo doorbreekt stilte over 'ongelukkig' liftgevecht met Saweetie

Volgens TMZ wil Quavo één ding duidelijk maken: hij heeft zijn vriendin nooit fysiek mishandeld. Hij vertelde TMZ: "We hadden bijna een jaar geleden een ongelukkige situatie waar we allebei van hebben geleerd en waar we verder zijn gegaan. Ik heb Saweetie niet fysiek mishandeld en ben oprecht dankbaar voor wat we in het algemeen hebben gedeeld." De "ongelukkige situatie" waarnaar Quavo verwijst, is de liftvideo die in april 2021 de krantenkoppen haalde.

Voordat de video opdook, had Quavo wat woorden voor Saweetie. Hij reageerde op haar tweets in de hoop alle "valse verhalen" te wissen en schreef: "Ik had liefde voor je en was teleurgesteld dat je dat allemaal deed. Je bent niet de vrouw die ik dacht dat je was. Ik wens je niets dan het beste." Sinds de beelden zijn weg vonden op internet, meldde TMZ dat wetshandhavingsbronnen Saweetie en Quavo afzonderlijk willen ontmoeten om te bepalen wat daadwerkelijk tot het gewelddadige gedrag heeft geleid, omdat het mogelijk is dat beide in het ongelijk worden gesteld.

Fans hebben sindsdien een soortgelijk gevoel herhaald door te stellen dat elk geweld tussen een stel gewoon niet oké is, ongeacht de omstandigheden. Een gebruiker twitterde: "Ik ken het achtergrondverhaal van die Quavo & Saweetie-liftvideo niet, maar een ding dat we allemaal moeten weten, is dat het niet oké is om zulke fysieke woordenwisselingen met je partner te hebben… ongeacht het achtergrondverhaal." Een andere persoon zei: "Ik ben bang dat jullie allemaal zeggen dat de video van Quavo en Saweetie "normale relatie"-gevechten zijn. Zoals… wat is er mis met jullie relaties? Ummmmm…"

Aanbevolen: