Hoe William Shatner echt over zijn meerdere ex-vrouwen denkt

Inhoudsopgave:

Hoe William Shatner echt over zijn meerdere ex-vrouwen denkt
Hoe William Shatner echt over zijn meerdere ex-vrouwen denkt
Anonim

Het is onweerlegbaar dat William Shatner een legende is. Hij is Captain Kirk van de USS Enterprise in de Star Trek-franchise, en hij is ook een echte ruimtereiziger. Shatner werd onlangs de oudste persoon die ooit naar de ruimte is gereisd, de leeftijd van 90. De ervaren acteur is misschien gegaan waar nog geen man is geweest, maar hij is ook gegaan waar veel mannen zijn geweest; huwelijk, en meerdere keren ook. Shatner is nu vier keer getrouwd en het lijkt erop dat hij nog een record heeft verdiend als een van de oudste mensen die is gescheiden. Vorig jaar scheidde hij van zijn meest recente vrouw, Elizabeth Martin.

Maar hoe denkt Shatner er echt over om meer dan drie keer getrouwd te zijn?

William Shatners eerste twee huwelijken mislukten omdat zijn carrière meer geluk had dan die van hen

Shatners eerste vrouw was Gloria Rand. Zij is de enige van Shatners vrouwen die hem kende voordat hij beroemd werd. De acteur ontmoette zijn eerste vrouw nadat hij afstudeerde en een klassieke Shakespeare-acteur werd. Rand was ook een acteur in Canada. Nicki Swift schrijft dat het stel elkaar ontmoette op de set van een televisietoneelstuk genaamd Dreams, een van de vele scenario's die Shatner schreef voor CBC, volgens zijn biograaf, Michael Seth Starr.

Rand "vond [zijn] fantasie" vanwege haar "bevende" manieren, en al snel "sloten ze een vriendschap" die er uiteindelijk toe leidde dat ze in 1956 in het huwelijksbootje stapten.

Shatner en Rand verwelkomden drie dochters: Leslie, Lisabeth en Melanie. Maar de groeiende bekendheid van Shatner begon uiteindelijk zijn huwelijk te verscheuren. "Ik werd een ster; zij bleef mijn vrouw. En voor een acteur is de rol van de vrouw van een ster niet erg prettig om te spelen", merkte Shatner op in zijn autobiografie uit 2008, Up Till Now.

"Toegegeven, ik was niet goed in getrouwd zijn", schreef Shatner over zijn "zeer scheve" huwelijk. "Ik werkte zo hard om mijn familie te onderhouden en had een hekel aan Gloria omdat ik zo weinig vreugde uit mijn huwelijk haalde." Maar hij dacht dat Rhand ook veel redenen had om hem te kwalijk te nemen. "Dus Gloria bleef thuis bij onze meisjes en het leek alsof er elke week nieuwe en mooie - en schijnbaar beschikbare - vrouwen op de set verschenen."

Na 13 jaar huwelijk en vele jaren vrijwel nooit zijn familie te hebben gezien, zijn Rand en Shatner gescheiden. Vier jaar later trouwde Shatner met zijn tweede vrouw, actrice Marcy Lafferty, die ook samen met haar man verscheen in Star Trek: The Motion Picture en TJ Hooker. Ze ontmoetten elkaar op de set van The Andersonville Trial in 1970. Lafferty's carrière was echter niet hetzelfde als die van Rand, wat haar relatie met Shatner beïnvloedde. Na 17 jaar huwelijk scheidden ook zij in 1996.

William Shatners volgende twee huwelijken waren ook niet succesvol

In 1997 ging Shatner verder met Nerine Kidd, een andere actrice. Het stel ontmoette elkaar in Toronto in de bar van een hotel. "Ik ontmoette daar een oude vriend van mij, en we lachten misschien te hard en ik keek over zijn schouder en zag haar", schreef Shatner in zijn autobiografie.

Voor de bruiloft belde Shatners oude vriend Leonard Nimoy Shatner om hem te waarschuwen voor Kidd. Nimoy vertelde Shatner dat Kidd alcoholist was, maar Shatner zei dat het oké was omdat hij van Kidd hield. "Als ik terugkijk, weet ik dat Leonard, die zelf een herstelde alcoholist was, me waarschuwde om niet met haar te trouwen," voegde Shatner eraan toe.

Later probeerde Nimoy Kidd te helpen herstellen, maar helaas was het te laat. Shatner vond Kidd dood in hun zwembad, met slaappillen en alcohol in haar lichaam. "Ik denk niet dat je ooit echt over zo'n gebeurtenis heen komt", schreef hij. "Je gaat om met het verdriet, en als dat voorbijgaat, absorbeer je de substantie en wordt het een deel van jou."

Shatner vond weer liefde door zijn verdriet. Zijn vierde vrouw, Elizabeth Martin, schreef hem een fanmail waarin ze haar medeleven betuigde na de dood van Kidd. Shatner las dat ze een liefde voor paarden deelden en beiden weduwen waren. Daarna ontmoetten ze elkaar en Shatner schreef dat hij "geluk had", Martin ontmoette.

Het stel trouwde in 2001. Ze werkten samen aan verschillende projecten, maar ook hun huwelijk eindigde in 2020. Nadat ze een interessante regeling voor het fokken van paarden hadden afgesproken, gingen ze hun eigen weg. "Niets maakt me verdrietig op deze leeftijd… Het is allemaal goed hier. Het is allemaal goed. Ik wens iedereen het beste", vertelde Shatner aan de Mirror.

William Shatner is een 90-jarige vrijgezel

Shatner greep zijn vierde huwelijk verbluffend. "Een hartenbreker op 89," zei Shatner. "Hoe voelt het om op 89-jarige leeftijd een hartenbreker te zijn? Nou… het verhoogt mijn bloeddruk!" Shatner is misschien een 90-jarige vrijgezel, maar hij brengt nog steeds veel tijd door met Martin, zo lijkt het. Ze brachten samen lockdown door en Martin voegde zich bij Shatner voor zijn 90ste verjaardag.

Terugkijkend op zijn huwelijken zegt Shatner echter dat hij niet met zoveel actrices had moeten trouwen. "Ik denk dat als een jonge acteur me om advies zou vragen over relaties, ik waarschijnlijk zou antwoorden, wat je ook doet, trouw niet met een acteur", dacht hij.

Toch was Shatner misschien vier keer getrouwd, maar hij hield in ieder geval van al zijn vrouwen en had een hoge dunk van hen. Alleen Shatner kon vier minnelijke scheidingen hebben.

Aanbevolen: