Wat heeft Macaulay Culkin gemaakt voor 'Home Alone'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Macaulay Culkin gemaakt voor 'Home Alone'?
Wat heeft Macaulay Culkin gemaakt voor 'Home Alone'?
Anonim

In de loop der jaren hebben Home Alone-fans een glimp opgevangen van Macaulay Culkin, zoals hij soms in commercials verschijnt of praat over de film die hem zoveel bekendheid heeft bezorgd. Culkin zat in een Google-commercial met een Home Alone-thema en er wordt zelfs gesproken dat hij in de Disney-reboot van de populaire film zal zijn. Dat zou heel leuk zijn om te zien.

Er zijn veel klassieke vakantiefilms waar fans dol op zijn, van Christmas Vacation met Randy Quaid in de hoofdrol tot Gremlins. Niets is echter zo populair als Home Alone, want het verhaal van de familie van een jonge jongen die hem met Kerstmis in de steek laat wanneer ze per ongeluk zonder hem naar het vliegveld vertrekken, is nog steeds zo charmant en grappig. Kevin McAllister denkt dat hij de loterij heeft gewonnen omdat hij junkfood kan eten voor het avondeten (zoals een enorme ijscoupe, zijn favoriet). Natuurlijk zijn de dingen niet zo gemakkelijk en hij moet ook vechten tegen een aantal echt slechteriken.

Macaulay Culkin werd een rijke kinderster, en wat werd hij betaald voor deze iconische vakantiefilm voordat hij een pauze nam uit Hollywood?

Een salaris van $ 100.000,-

Joe Pesci is perfect als crimineel in Home Alone en fans zijn dol op verhalen over deze gezinsvriendelijke film.

Macaulay Culkin kreeg $ 100.000 betaald om te schitteren in Home Alone. Volgens Express.co.uk verdiende hij veel meer voor het vervolg, Home Alone 2: Lost In New York, aangezien hij $ 4,5 miljoen ontving.

macaulay culkin als kevin mcallister in film alleen thuis eten popcorn
macaulay culkin als kevin mcallister in film alleen thuis eten popcorn

Culkin heeft een nettowaarde van $ 18 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth stopte hij aan het einde van de jaren negentig met acteren, maar terwijl hij een werkende kindacteur was, behoorde hij tot de sterren die het meest betaald werden.

Before Home Alone kreeg hij $ 40.000 betaald voor de film Uncle Buck, die werd geschreven en geregisseerd door John Hughes en in 1989 uitkwam. Hij kreeg $ 1 miljoen betaald voor de tranentrekker My Girl die in 1991 werd uitgebracht, en zijn salaris bleef stijgen, aangezien hij $ 8 miljoen kreeg voor de films Ri¢hie Ri¢h en Getting Even With Dad, beide uitgebracht in 1994. Dat is een enorm bedrag voor een kind om te verdienen.

Een Esquire-verhaal over Culkin uit februari 2020 vertelt hoe zijn trustfonds naar verluidt tussen de $ 15 miljoen en $ 20 miljoen was toen hij een kind was, en omdat zijn ouders uit elkaar gingen en probeerden de voogdij over de kinderen te krijgen, het was een enorme puinhoop. Hij vertelde: "Ik heb legaal de namen van mijn ouders van mijn trustfonds gehaald en een executeur gevonden, iemand die over mijn financiën zou kijken." Hij vervolgde: "Kijk, ik bedoel, het is klote. Maar: het had erger kunnen zijn, weet je?"

Culkins gedachten over acteren

Sinds Culkin een pauze nam van acteren, is het interessant om na te denken over wat hij echt denkt over deze creatieve onderneming, aangezien er zoveel is gezegd over hem die een stap verwijderd is van Hollywood.

Hij deelde met Esquire dat de manier waarop hij over acteren denkt, lijkt op de film The Shawshank Redemption. Hij zei: "Ik geniet van acteren. Ik vind het leuk om op de set te zijn. Ik geniet niet van veel van de andere dingen die erbij komen kijken." Hij vervolgde dat het personage "door een buis moet kruipen" met vreselijke dingen om de gevangenis te verlaten. Hij zegt dat hij "vrijheid" wil, maar daarvoor heeft hij te maken met een aantal niet zo grote dingen. Hij legde uit: "En weet je wat? Ik heb een hele mooie gevangenis voor mezelf gebouwd. Het is zacht. Het is zoet. Het ruikt lekker. Weet je? Het is zacht."

macaulay culkin als kevin mcallister in alleen thuis film
macaulay culkin als kevin mcallister in alleen thuis film

In 2018 ging Culkin naar The Ellen DeGeneres Show en zei over zijn status als voormalig kindsterretje: Ik had het gevoel dat een kind heel, heel hard werkte en ik erfde al zijn geld. Het stelt me in staat om alles als een hobby te behandelen. Ik doe tegenwoordig niets voor mijn avondeten. Ik kan allerlei projecten doen die ik wil doen.“

Volgens Indiewire nam Culkin deel aan een AMA op Reddit en deelde hij mee dat hij Home Alone leuker vindt dan het vervolg. Hij zei: "De eerste was leuker omdat we niet wisten waar we tegenaan liepen en het was een stuk minder dat overal rondvloog. Het was allemaal in Chicago."

Vandaag is Culkin 40 jaar oud en heeft hij volgens Esquire een serieuze relatie met actrice Brenda Strong. Het klinkt alsof ze samen een heel leuk leven leiden na hun ontmoeting op de set van de film Changeland. Culkin vertelde de publicatie: "Ik wil niets en heb nog minder nodig. Ik ben goed, man." Met zowel liefde als de zekerheid van geld op de bank, klinkt het alsof het heel goed gaat met Culkin, en fans van Home Alone zijn daar zo blij mee.

Aanbevolen: