Beroemdheden met de grootste horlogecollecties

Inhoudsopgave:

Beroemdheden met de grootste horlogecollecties
Beroemdheden met de grootste horlogecollecties
Anonim

Modefetisjen zijn niet ongewoon. Hoewel sommigen het niet erg vinden om hun favoriete tassen uit te geven, kan het voor velen kleding zijn. Een paar mensen vinden het ook niet erg om een paar dollar los te laten om nieuwe schoenen te kopen. Maar weg van al deze mensen en beroemdheden die een obsessie hebben met polshorloges.

Hoewel polshorloges geen must-have zijn voor verschillende beroemdheden, zijn deze glanzende, tijdvertellende stukken voor anderen alles wat ze nodig hebben en meer. Van acteurs tot rappers tot televisiepresentatoren en nog veel meer, hier zijn een paar beroemdheden die van horloges houden en indrukwekkende collecties hebben om ervoor te laten zien.

11 Jay-Z

Jay-Z is miljardair en heeft hierdoor een ongelooflijke collectie horloges kunnen verzamelen. Hij is gespot met veel mooie en dure. De rapper heeft zelfs een van zijn horloges genoemd in een nummer van hem. In het nummer "Paris" vertelt de getalenteerde rapper over het Audemars Piguet Royal Oak Offshore-horloge. Tot zijn andere uurwerken behoren - de unieke Rolex Perpetual-kalender ontworpen door Frank Muller, een Richard Mille RM027 en een Hublot van $5.000,- een cadeau van zijn vrouw voor zijn 43e verjaardag. Jay-Z's horlogecollectie wordt geschat op 3 miljoen USD.

10 Kanye West

Kanye West's linkerpols heeft altijd iets moois en duurs. De Fade-rapper is een paar keer gezien met een Rolex President Day-Date. Dit stuk is een speciale editie, wat betekent dat slechts een paar mensen dit type polshorloge bezitten. De ster heeft ook een zeer unieke aangepaste versie van de Rolex Submariner, geprijsd op ongeveer $ 180.000. Andere horloges zijn een gouden Rolex Daytona en een Bape G-Shock.

9 Robert Downey Jr

De acteur is een serieuze fan van horloges en er is niets dat hij leuker vindt dan ermee te pronken. De acteur is de trotse eigenaar van een Jaeger-LeCoultre-horloge met een prijs van ongeveer $ 92.000. Tot zijn andere horloges behoren een Rolex perpetual Submariner, een Omega Speedmaster en een Patek Phillipe Nautilus die hij van zijn vrouw kreeg. Hij is ook in het bezit van een Bell & Ross-horloge dat hij van een co-acteur heeft gekregen.

8 Charlie Sheen

Een andere beroemde ster die graag polshorloges verzamelt, is Charlie Sheen en het is indrukwekkend dat de acteur een aantal zeer gewilde stukken heeft verzameld, waaronder de Patek Philippe 5970. In totaal wordt de horlogecollectie van Sheen geschat op $ 5,6 miljoen.

7 Leonardo DiCaprio

DiCaprio houdt van het verzamelen van horloges, maar in tegenstelling tot de meeste horlogeverzamelaars is DiCaprio geen Rolex-freak. De acteur bezit slechts één Rolex-horloge en de rest van zijn collectie omvat onder meer Tag Heuer Aquaracer-horloges. De acteur die vrij selectief is over wat hij om zijn pols doet, werkt naar verluidt samen met het bedrijf dat zijn horloges maakt, dus je kunt je alleen maar voorstellen hoe duur deze stukken zijn.

6 Ellen DeGeneres

Je kent Ellen misschien vanwege haar humoristische persoonlijkheid, maar naast mensen aan het lachen maken, zijn haar horloges iets anders waar Ellen van houdt. De televisiepresentator wordt vaak gezien met dure polshorloges tijdens haar show. Sommige van deze stukken omvatten de Rolex Day-Date II 228238, en een GMT-Master 1675, een zeldzaamheid die niet iedereen in handen kan krijgen.

5 Joel McHale

Joel McHale is heel open over zijn liefde voor horloges en is altijd in voor een leuk gesprek hierover. De liefde van de acteur voor horloges is zo groot dat hij een hechte relatie heeft met Glashutte Original, een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe horloges.

4 Sylvester Stallone

Sylvester Stallone is een andere acteur die bekend staat om zijn liefde voor polshorloges en hij heeft een zeer indrukwekkende collectie om zijn liefde te ondersteunen. De acteur is een van de vele bekende gezichten die bij een Rolex Submariner te zien zijn. Daarnaast bezit Stallone ook een Rolex Deepsea Seadweller, een Luminor Regatta 1950 Rattrapante, een Luminor PAM127, een Luminor Submersible Chrono en een Egiziano Limited Edition. Als klap op de vuurpijl is Stallone al heel lang fan en afgezant van Panerai en heeft hij door de jaren heen geholpen bij het promoten van het horlogemerk.

3 Kevin Hart

Zoals veel van zijn collega's heeft Kevin Hart een respectabele horlogecollectie opgebouwd waarmee hij vaak pronkt tijdens zijn shows of in films. De acteur heeft een reeks polshorloges, bestaande uit een Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet, maar in tegenstelling tot anderen beschouwt Hart zijn horloges als een investering in plaats van een statement van rijkdom.

2 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston moet elke ochtend worden geconfronteerd met een dilemma wanneer ze besluit welke Rolex ze die dag zal dragen. Ze heeft niet alleen een dames 34 mm Rolex Date in staal. Aniston heeft ook een Rolex Day-Date “President” in goud. Naast deze klassieke Rolex heeft ze ook een op maat gemaakte Rolex Milgauss met een DLC-coating in matzwart.

1 Floyd Mayweather

Als een van 's werelds rijkste sporters pronkt Floyd Mayweather graag met zijn rijkdom, maar hij kan het. Mayweather staat bekend om zijn bijna belachelijke extravagante levensstijl en heeft een collectie horloges variërend van een Jacob &Co.'s diamanten Tourbillon-horloge van $ 18 miljoen tot een $ 60.000 RM 59-01 Tourbillon Yohan. Mayweather houdt van zijn horloges en aangezien geld geen probleem is, kan hij alles krijgen, waar hij maar wil. Een luxe koning grondig en grondig!

Aanbevolen: