Britney Spears komt op tegen haar kinderen 'I Am A Woman Of Worth!

Inhoudsopgave:

Britney Spears komt op tegen haar kinderen 'I Am A Woman Of Worth!
Britney Spears komt op tegen haar kinderen 'I Am A Woman Of Worth!
Anonim

Kevin Federline heeft schokkende beelden gelekt van deze ex-vrouw Britney Spears, gemaakt door hun kinderen. Het komt nadat de popster beweerde dat hun tienerzonen Sean, 16, en Jayden, 15, "haatdragend" tegen haar hadden gehandeld toen ze haar huis bezochten.

Kevin Federline beweerde dat de video's die hij deelde 'niet eens het ergste zijn'

Federline, 44, deelde donderdag beelden van de zanger, 40, die ruzie had met hun zonen op Instagram. De voormalige back-updanseres schreef bij de post: "De leugens moeten stoppen. Ik kan niet achterover leunen en mijn zonen op deze manier laten beschuldigen na wat ze hebben meegemaakt. Hoezeer het ons ook pijn doet, we besloten als een familie om deze video's te plaatsen die de jongens maakten toen ze 11 en 12 waren. Dit is niet eens het ergste. De leugens moeten stoppen. Ik hoop dat onze kinderen opgroeien tot beter dan dit. NeverFearTruth".

In een video maakte Spears ruzie met een van haar jongens over huidverzorging en zei hij: "Dit is mijn huis, als ik hier binnen wil komen en je lotion voor je gezicht wil geven omdat het grof is, en alles wat je vertelt ik ben 'het is goed, het is goed'. Nee, het is niet goed."

"Jullie kunnen me maar beter allemaal gaan respecteren, is het duidelijk? Jullie moeten me allemaal gaan behandelen als een vrouw met waarde. Ik ben een vrouw, oké? Wees aardig tegen me. Begrijp je dat?"

In de andere clip vertelde de "Stronger" zangeres haar oudste zoon Sean dat ze "geschokt" was dat hij geen schoenen droeg in een ijssalon in Alaska. De Grammy-winnende artiest vertelde hem dat ze zijn telefoon erover in beslag nam, wat leidde tot ruzie tussen het paar. Tijdens een autorit zei Spears: “Ben je verdomme gek geworden? Het kan me wel schelen, maar ik ben zo verdomd geschrokken van je. Ik weet niet wat ik moet doen. En ik ben geschokt door jou omdat je raar bent en in de puberteit zit. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Maar het kan me meer schelen dan je weet. Soms weet ik gewoon niet wat ik tegen je moet zeggen."

Sean protesteerde vanaf de achterkant van de auto: "Mijn telefoon wordt afgepakt, weet je wat Jayden? Mam besloot hem af te pakken omdat ze geen schoenen droeg." Toen haar jongste Jayden om zijn mening werd gevraagd, sloeg hij terug en zei: "Ik denk dat je alleen maar om jezelf geeft, maar je laat ons geen woord uitspreken."

Britney Spears beweerde dat het huis van haar ex-man 'meer wiet heeft dan 50 cent'

Federline's post kwam nadat Spears naar Instagram ging om haar ex te berispen omdat ze hun familiebedrijf niet privé hield.

De vader van zes kinderen besloot dit weekend in een interview zijn decennialange stilte te doorbreken. Hij beweerde dat de zoons die hij deelt met Spears 'niets met haar te maken willen hebben'. Spears sloeg terug door te beweren dat haar zonen zich "haatdragend" jegens haar gedragen en dat Federline's huis "meer wiet had dan Ludacris, 50 Cent, Jay Z en Puff Daddy samen"."

De "Overbeschermde" zangeres gaf toe dat ze misschien te hard haar best heeft gedaan om haar kinderen van haar te laten houden tijdens hun bezoeken om haar te zien. Spears zei verder dat tieners moeilijk zijn om mee om te gaan, maar ze was wanhopig om de kinderen vaker te zien. Ze bleef echter gefrustreerd achter over haar pogingen om dit te doen en schreef: "Ik keek er naar uit om mijn kinderen elke week te zien … Het was 2 dagen per week, maar ik vroeg hem om meer dagen te blijven … misschien 3 … maar toen de volgende week bleven ze maar één dag. Het doet pijn en ik wil schreeuwen!!! Ik kan niet verwerken hoe ik 20 jaar van mijn leven aan die kinderen heb gewijd… alles draaide om hen!!! Voor hen om de adem te kloppen uit mij."

Britney Spears gaf toe dat ze wilde dat haar kinderen van haar zouden houden, dus misschien heeft ze 'overdreven'

De moeder van twee zei verder: "De tienerleeftijd is raar, ik weet niet wat er in hun hoofd omgaat!!!" Ze onthulde dat ze samen gebeden zouden lezen voordat ze zei: "Ik heb altijd GEPROBEERD en GEPROBEERD, en misschien kwamen ze daarom niet meer hier!!!"

"Ik wilde dat ze zoveel van me zouden houden dat ik het misschien overdreven heb!!! Deze zomer zeiden ze tegen me 'misschien komen we hier minder' en ik vond dat prima. Ik belde ze papa en ik vertelde hem dat het lijkt alsof de jongens hier niet zo graag meer willen komen, wat ik begrijp omdat ze hun eigen ding hebben, maar ik heb het gevoel dat ze behoorlijk hard zijn!!!"

Na uithalen naar haar Federline en zijn advocaat omdat ze haar verleden ter sprake brachten, besloot ze onvermurwbaar te zeggen dat ze niet gerepareerd kan worden en "voor altijd een trauma zal hebben".

Spears voegde toe dat "ze niet weet" wat er op dit moment in de hoofden van haar kinderen omgaat.

Aanbevolen: