Verkopen 'Selling Tampa'-sterren veel huizen in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Verkopen 'Selling Tampa'-sterren veel huizen in het echte leven?
Verkopen 'Selling Tampa'-sterren veel huizen in het echte leven?
Anonim

Selling Sunset spin-off, Selling Tampa laat fans zich afvragen of de Allure Re alty-agenten daadwerkelijk huizen in het echte leven verkopen. In tegenstelling tot Selling Sunset laat de Netflix-serie niet zien dat ze deals sluiten (althans niet zo veel). Natuurlijk, er zit genoeg goed tv-drama in, maar fans willen meer onroerend goed zien.

Een deel van de aantrekkingskracht van de show is om ons wat luxe thuisporno te geven. Gelukkig kunnen we je verzekeren dat deze meidenbazen echte "heavy hitters" zijn in onroerend goed. Dit is het aantal huizen dat ze per jaar verkopen.

Hoeveel verdienen 'Selling Tampa'-sterren per jaar?

Volgens een Reddit-bericht geverifieerd door de officiële Instagram-pagina van Selling Tampa, "verdienen deze dames gemakkelijk $ 200.000 - $ 250.000 op zijn minst bruto per jaar." Allure Re alty-oprichter Sharelle Rosado heeft ook een nettowaarde van $ 8 miljoen. Dat is een enorme prestatie, gezien het feit dat haar bedrijf amper 3 jaar oud is. Maar we kunnen de fans niet kwalijk nemen dat ze twijfels hebben over het "luxe huis"-gedeelte "Ik denk dat dit een beetje misleidend is, ze verkopen zichzelf als luxe makelaars," schreef een Redditor. "Maar bijna niemand heeft ze een huis verkocht van meer dan $ 1 miljoen. Alleen Rena (1) en Sharelle (1 die we op de show zagen) hebben. Maar op de show laten ze alleen luxe huizen zien en bespreken."

Andere fans voerden echter aan dat de meisjes "hebben verklaard dat ze proberen in te breken op de luxemarkt, vandaar dat ze zichzelf als zodanig op de markt brengen". Ze zijn een babymakelaardij in vergelijking met Selling Sunset's Oppenheim Group, die afkomstig is uit een familiebedrijf geboren in 1889. We hebben eigenlijk het voorrecht om te zien hoe deze makelaars naam maken. Stel je de druk voor waarin ze zich bevinden en zorg ervoor dat ze geen fouten maken wanneer het in dit stadium onvermijdelijk is. Laten we ze allemaal steunen, zullen we?

Wie zijn de echte zware hitters van 'Selling Tampa'

"De meeste van hen zijn eigenlijk topproducenten", zei de Reddit-poster. "Anne [Petit-Frere], Rena [Frazier], Colony [Reeves] en zelfs Sharelle zijn allemaal zware slagmensen en hebben allemaal meer dan 20 huizen verkocht in een jaar, terwijl de gemiddelde makelaar 4 huizen verkoopt." Het wordt allemaal uitgecheckt. Petit-Frere heeft een nettowaarde van $ 700.000; Frazier, $ 1,5 miljoen; en Reeves, $ 600.000. Wat betreft Frazier's veel hogere waarde, de fan "merkte ook op dat Rena duurdere aanbiedingen en verkopen heeft." Het is echt geen verrassing - ze is een advocaat, een ervaren makelaar en een erkende makelaar. Fans hopen zelfs dat ze haar eigen makelaardij begint.

De rest van de cast lijkt het ook goed te doen. Maar Alexis Williams, die werd ontslagen omdat hij niet produceerde, loopt echt achter. "Ik merkte dat Alexis blijkbaar meer dan 4 jaar ervaring heeft en geen verkoop kon vinden voor dit jaar of voor andere jaren", schreef de fan over de zelfverklaarde NFL-vrouw."[Tennille Moore] laat dit jaar maar ongeveer 6 verkopen zien, Juwana [Colbert] werkt tot mijn verbazing echt en heeft dit jaar ongeveer 30 verkopen, en Karla [Giorgio] laat dit jaar 6 verkopen zien." Colbert, die werd bestempeld als "HR" omdat hij Rosado's "micromanaging" rechterhand was, leek vast te zitten met administratieve taken in de show. Maar haar vermogen van $ 1 miljoen laat zien dat ze zelf een rockstar-agent is. Toch geloven sommige fans dat de leads aan haar zijn overhandigd.

Hoe ervaren zijn de 'Selling Tampa'-makelaars?

Fans hebben verschillende klachten over het "onervaren" karakter van de Selling Tampa-sterren. Natuurlijk, het is een relatief nieuwe makelaardij, maar Rosado werkt sinds 2017 als makelaar. Haar makelaars hebben ook een verwante loopbaanachtergrond waardoor ze buitengewoon competent zijn in het vak.

Frazier werkte bijvoorbeeld meer dan zeven jaar als advocaat en was nog zes jaar partner bij een advocatenkantoor. Dan heb je Moore die bijna 12 jaar als juridisch medewerker in het Florida House of Representatives en vier jaar in de Florida Senate heeft gewerkt. Ze is ook de CEO van een kredietreparatiebedrijf. We zijn er zeker van dat haar enorme netwerk haar helpt om die verkopen te krijgen.

Giorgio is ook langer makelaar dan Rosado. Ze begon in een andere makelaardij en werkte daar van 2015 tot 2019. Tussendoor wist ze ook verzekeringsagent te worden. De jongsten in de groep, Petit-Frere en Reeves, hebben ook een competitieve achtergrond.

De eerste is afgestudeerd aan de Universiteit van Zuid-Florida met een graad in boekhouding en heeft eerder in marketing gewerkt. Laatstgenoemde begon in 2017 als makelaar te werken na aanmoediging van haar vader. Reeves werkte vroeger als kleuterleidster, maar die wilde verschuiving bleek een grote sprong voor haar te zijn. Ze is nu een van de topproducenten van de groep. Serieus, hoe kan iemand twijfelen aan deze geweldige carrièrevrouwen?

Aanbevolen: