Sienna Miller verloor fans omdat ze over dit 'probleem' spraken

Inhoudsopgave:

Sienna Miller verloor fans omdat ze over dit 'probleem' spraken
Sienna Miller verloor fans omdat ze over dit 'probleem' spraken
Anonim

Toegegeven, het is alweer een tijdje geleden dat Sienna Miller in de krantenkoppen stond. En de laatste keer dat ze was, was het vanwege haar liefdesdriehoek met verschillende andere spraakmakende beroemdheden.

Maar Sienna Miller wil dat mensen zich meer op haar carrière concentreren dan op haar persoonlijke leven, en voor een tijdje is dat ongeveer wat er gebeurde.

Toch kwam ze naar buiten met een verklaring over haar carrière en industrie die mensen hun hoofd liet schudden, en fans begonnen haar blijkbaar massaal in de steek te laten. Dus wat zei ze, en waarom waren fans er zo boos over?

Sienna Miller bracht een 'gevaarlijk' probleem naar voren

Ze heeft veel verschillende rollen gespeeld, en sommige hadden zware thema's. Maar niet lang geleden deelde Sienna Miller in een interview haar gedachten over een 'gevaarlijke' trend in Hollywood, maar het was niet zo'n intrigerend 'probleem' als de actrice leek te denken.

Haar perspectief? Dat "diversiteit type-casting" is een slechte praktijk, aangezien het een poging is om "te beginnen met wetgeving op creativiteit." Voor alle duidelijkheid, Miller sprak zich uit tegen de poging om op de juiste manier diverse mensen te casten in rollen die, nou ja, verschillende acteurs nodig hebben.

Millers standpunt was dat "iedereen iedereen zou moeten kunnen spelen", wat misschien creatief gezond zou klinken. Tenminste, zo klinkt het misschien voor acteurs die geen gekleurde mensen zijn, of mensen die neurodivers zijn, of mensen met een lichamelijke of andere handicap.

Maar toen ging Sienna een stap verder en legde uit: "Het voelt alsof liberaal bijna fascistisch wordt in zijn controle over wat wel en niet kan. Het voelt gevaarlijk voor mij."

Samenvattend, ze zegt dat ze niet probeert "ongevoelig" te zijn, maar ze zegt dat ze niet beperkt moet worden in de rollen die ze speelt vanwege haar achtergrond.

Het punt is dat mensen die tot een minderheid behoren waarschijnlijk hetzelfde zouden vragen; om niet te worden beperkt tot specifieke rollen op basis van hun achtergrond. En toch wil Sienna niet alleen rollen die bij haar passen, maar ook rollen die bij hen passen.

En raad eens welk feest meer optredens krijgt op basis van het passen in een bredere "typecast"-vorm?

Wat zeggen andere beroemdheden over diversiteit in Hollywood?

Hoewel Sienna Miller verwantschap voelt met Scarlett Johansson op basis van diens gelijkaardige gevoelens, denkt niet elke acteur in Hollywood op dezelfde manier. Fans zeker niet.

Er zijn tal van voorbeelden van verschillende groepen mensen die op een negatieve manier worden getypeerd, waaronder het probleem met de illustere maar ingebakken carrière van Zoe Saldana.

Dus om Sienna Miller, de dochter van een model en een Engelse vrouw die op kostschool zat, te horen klagen over het missen van rollen vanwege inspanningen om de diversiteit te vergroten, wreef fans absoluut de verkeerde kant op.

Aanbevolen: