Naya Rivera's ex Ryan Dorsey woont nog steeds samen met haar zus Nickayla

Inhoudsopgave:

Naya Rivera's ex Ryan Dorsey woont nog steeds samen met haar zus Nickayla
Naya Rivera's ex Ryan Dorsey woont nog steeds samen met haar zus Nickayla
Anonim

'Glee'-ster Naya Rivera zou op 12 januari 35 zijn geworden.

De actrice, die in juli 2020 stierf tijdens het varen op een meer in Californië, verliet zoon Josey, gedeeld met ex-partner Ryan Dorsey. Na het overlijden van Naya trok haar zus Nickayla in bij Dorsey om voor Josey te zorgen.

Naya Rivera's zus Nickayla voedt Josey op met Ryan Dorsey

Nieuwe foto's verkregen door 'The Daily Mail' laten zien dat Nickayla anderhalf jaar na de tragische dood van Naya nog steeds bij Dorsey woont.

In de foto's speelt Dorsey met zijn zoon terwijl Nickayla in de buurt is.

Naya's zus, die als model werkt, heeft opengesteld dat ze zich na haar dood op een donkere plek bevindt.

"In juli 2020 stierf mijn zus Naya. En toen dat gebeurde, was ik compleet in shock", zei ze in een video die onlangs op YouTube werd gepubliceerd.

"Mijn hele familie was compleet in shock. Het was alsof iemand het kleed onder ons vandaan trok en we zagen het niet aankomen", vervolgde ze.

"De donkere plek waar ik me eerder bevond, vorderde alleen toen dat gebeurde. Op dat moment had ik geen gedachten aan mijn toekomst. Ik had eigenlijk geen gedachten aan mezelf. Ik ervoer alleen maar pijn."

Dorsey stopt geruchten over een romance tussen hem en Nickayla

Nadat Dorsey had besloten samen te gaan wonen om Josey groot te brengen, woog Dorsey op de geruchten die de ronde deden over een romance tussen hem en Nickayla.

"Het is echt triest dat dit de wereld is waarin we leven waar mensen zijn opgevoed met het idee dat het oké is om haat te spuien, in het algemeen, vooral wanneer ze uitspraken doen over een familie die te maken heeft met een tragedie die ik hoop is zo onvoorstelbaar dat jij of iemand die dicht bij je staat ooit moet doorstaan", zei hij in een Instagram-video in september 2020.

Hij legde uit dat zijn zoon "me vraagt of Titi bij ons kan wonen. 'Ik wil dat Titi voor altijd bij ons blijft wonen', omdat ze nu het dichtst bij een moeder staat."

"Het is een tijdelijke situatie. Na alles wat hij heeft moeten doormaken, hoe kon je hem dat ontkennen? Waardoor? Wat sommige vreemden zouden kunnen denken of zeggen, of haat spuien op basis van een of andere onverstandige, slechte -logische, slecht geïnformeerde tabloid?" Dorsey concludeerde.

Op 8 juli 2020 werd Rivera vermist nadat ze met haar zoon een pontonboot op Lake Piru had gehuurd. Josey werd later die middag slapend en alleen gevonden op de drijvende boot. Rivera's lichaam werd vijf dagen later teruggevonden.

Aanbevolen: