Marvel's Halloween Special 'Werewolf By Night' komt eraan, dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Marvel's Halloween Special 'Werewolf By Night' komt eraan, dit is wat we weten
Marvel's Halloween Special 'Werewolf By Night' komt eraan, dit is wat we weten
Anonim

De MCU marcheert door 2022 met een reeks nieuwe projecten die erop gericht zijn de franchise naar een nieuw tijdperk te brengen. Populaire personages komen terug, maar er worden nieuwe toegevoegd om de franchise een nieuwe vorm te geven.

Moon Knight zal anders zijn dan andere MCU-projecten, en de nieuwe Doctor Strange-film staat op het punt om ook een toonverschuiving te maken. Dit leidt allemaal naar Werewolf by Night, een Halloween-project dat horrorfans zeker zal plezieren.

Er is weinig bekend over het project, maar we hebben hieronder enkele belangrijke details!

Werewolf By Night komt naar Disney+

Fans van het horrorgenre, verheug je, want de MCU geeft ons eindelijk iets om echt onze tanden in te zetten! Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Moon Knight zijn beide stappen in de goede richting, en we zijn verheugd om te horen dat er een Halloween-special voor Werewolf by Night van start gaat.

Niet bekend met het personage? Nou, de mensen van Collider hebben je gedekt!

"De eerste Werewolf by Night, Jack Russell, werd geïntroduceerd in Marvel Spotlight 2 uit 1972 en werd gemaakt door Gerry Conway en Mike Ploog naar een idee van Roy Thomas. Stan Lee doopte de stripreeks, en Roy en Jean Thomas definieerde de plot voor het eerste nummer, waardoor Russell een zeldzame superheld werd, gecreëerd door vijf verschillende mensen. In de strips komt Russell uit een lange lijn die vervloekt is door lycantropie. Toch blijft hij zich volledig bewust van de meeste van zijn transformaties en bestuurt hij zijn krachtige weerwolflichaam om boosdoeners te bestrijden, " vatte de site samen.

Dankzij Blade weten we dat er vampiers op komst zijn, en deze Halloween-special brengt ook weerwolven in de vergelijking. Zombies waren er in What If…, en ze lijken ook terug te komen voor Multiverse of Madness.

Weerwolf bij nacht is niet het meest populaire personage, maar de special zou geweldig moeten zijn, en het begint allemaal met de casting.

Werewolf By Night heeft Gael Garcia Bernal in de hoofdrol

Volgens TheWrap is "de zoektocht van Marvel Studios naar een Latino-hoofdrol voor zijn nog titelloze Halloween-special beëindigd, met de Golden Globe-winnende Mexicaanse acteur Gael García Bernal die de cast zal leiden van een op weerwolf gerichte show die zal worden uitgezonden op Disney+, heeft TheWrap exclusief geleerd."

Bernal is een uitzonderlijk talent en hij gaat de leiding nemen in de special. Gelukkig beginnen andere leden van de cast gestold te worden.

Per Bloody Walgelijk, "Hier is de kicker. Ze voegen eraan toe dat Laura Donnelly (hieronder afgebeeld in "The Nevers", Dredd) zich ook bij de cast heeft gevoegd, speculerend dat ze mogelijk Nina Price zou kunnen zijn, die Vampire by Night wordt !"

Er komt meer castingnieuws en fans kunnen niet wachten om te zien wie er nog meer bij de show komt kijken. Dankzij hun connectie konden we Mahershala Ali's Blade, Oscar Isaac's Moon Knight en zelfs Kit Harington's Black Knight zien verschijnen. Mocht dit gebeuren, dan kan het een kickstart geven aan een Midnight Sons-project, en zelfs de deur openen voor personages als Ghost Rider om de strijd aan te gaan.

De cast ziet er tot nu toe solide uit, hoewel de details over de special zelf vrij schaars blijven.

Werewolf By Night is een eenmalige special

Een van de weinige details die over dit project bekend zijn, is dat het een speciale, en geen echte serie of miniserie gaat worden. Dit is een interessante verschuiving voor Marvel, die meestal voor iets groters gaat. Het zou een geweldige manier kunnen zijn om heel veel nieuwe personages binnen te halen, minus een enorme investering van de kant van de studio.

Een groot nieuws brak eerder in maart uit, toen werd gemeld dat Michael Giacchino de special zou regisseren. Giacchino heeft briljant werk geleverd als componist voor films als The Batman, maar dit zal een leuke afwisseling zijn voor de componist.

The Hollywood Reporter had de primeur en in hun rapport gaven ze ook toe dat de titel van de special zou kunnen veranderen.

"Er is weinig bekend over het project, dat soms Werewolf By Night wordt genoemd, hoewel bronnen zeggen dat dit niet de titel zal zijn tegen de tijd dat de special later dit jaar op Disney+ wordt uitgezonden", schreef de site.

Nogmaals, details zijn schaars, maar alles wat voor het project is samengekomen, heeft fans ongelooflijk enthousiast gemaakt.

Marvel zal de zaken waarschijnlijk zo licht mogelijk houden voor een horrorproject, maar fans die van donkere en griezeligere verhalen houden, zouden opgepompt moeten worden voor de 2022-reeks projecten die niet bang zijn om het publiek bang te maken.

Aanbevolen: