Alles wat we weten over 'Lucifer' Star, Lauren German

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Lucifer' Star, Lauren German
Alles wat we weten over 'Lucifer' Star, Lauren German
Anonim

De Netflix-hitshow, Lucifer, sloot zijn vijfde seizoen af in 2021. Fans kunnen niet stoppen met gutsen over de show en zijn fenomenale cast. Een persoon die de harten van velen won, is Lauren German, ze speelt detective Chloe Decker in de show. Voordat ze de prestigieuze rol op Lucifer kreeg, was German twee seizoenen in Chicago Fire. Ze siert tv-schermen sinds 2000, Laurens filmdebuut was op Down to You samen met Selma Blair, Freddie Prinze Jr. en Julia Stiles.

Ondanks dat ze sinds 2011 niet meer in films te zien is, heeft Lauren een nettowaarde van $ 4 miljoen verzameld. Het is misschien niet zoveel als het vermogen van haar co-ster Tom Ellis, $ 6 miljoen, maar het is nog steeds een behoorlijk indrukwekkend nest. Nu het laatste en laatste seizoen van Lucifer in september 2021 wordt uitgezonden, zijn fans benieuwd aan welke andere projecten de actrice de volgende keer zal werken.

Dit is waarom ze er bekend uit kan zien

Als Lauren je bekend voorkomt, komt dat omdat ze op NBC's Chicago Fire was. Ze had een hoofdrol en was van 2012 tot 2015 in de show te zien. Duits verscheen ook in het tweede seizoen Hawaii Five-0. Ze begon in de film Down to You uit de jaren 2000 en speelde daarna in verschillende films en tv-shows.

Lauren speelde Leslie Shay twee seizoenen in Chicago Fire voordat het personage uit de show werd gedood. Shay was een favoriet personage van fans wiens dood fans schokte. De uitvoerend producent van Chicago Fire, Matt Olmstead, onthulde dat het opzettelijk doden van het personage van de show was.

Olmstead, vertelde TV Line: "Dat was de bedoeling. Toen we erop ingingen, wisten we dat als we het zouden gaan doen, het iemand moest zijn die ons een grote impact zou geven, in plaats van te gaan voor een minder bekend personage, wat gelijk zou staan aan een getrokken stoot. Dus, in plaats van het met verlegenheid te benaderen, dachten we dat we ervoor zouden gaan."

Ze heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen

German heeft het goed gedaan voor zichzelf, volgens het vermogen van beroemdheden heeft ze een geschat vermogen van $ 4 miljoen dat ze voornamelijk verdiende door te acteren. Het is niet bekend hoeveel de actrice per aflevering van Lucifer verdient. Als de verdiensten van haar co-ster Tom Ellis echter iets zijn, dan is het salaris van German ook niet al te slecht. Er wordt beweerd dat Ellis $ 50.000 verdient per aflevering van de nieuwere seizoenen van Lucifer.

German is sinds 2011 niet meer in een film verschenen, haar laatste film was The Divide. Dit heeft haar vermogen duidelijk niet geschaad, ze is sinds 2016 op Lucifer. Misschien heeft de actrice andere spannende projecten in het verschiet, aangezien het volgende seizoen van de Netflix-hitshow het laatste zal zijn.

Lauren is een uiterst privépersoon en houdt haar persoonlijke leven buiten de schijnwerpers. Een groot deel van haar aantrekkingskracht komt doordat ze mysterieus is. Ondanks dat ze een Instagram-account heeft, deelt German niet echt veel uit haar persoonlijke leven. Natuurlijk plaatst ze soms schattige foto's van haar hond, maar ze is er in de loop der jaren zeker in geslaagd om een deel van dat mysterie levend te houden.

Aanbevolen: