Dit is hoe Ryan Reynolds zijn enorme vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Ryan Reynolds zijn enorme vermogen echt uitgeeft
Dit is hoe Ryan Reynolds zijn enorme vermogen echt uitgeeft
Anonim

Sinds Two Guys, a Girl and a Pizza Place in 1998 debuteerde op ABC, zijn er veel toegewijde Ryan Reynolds-fans. Gezegend met een schijnbaar moeiteloze charme, een goed uiterlijk en een spectaculair gevoel voor humor, lijkt Reynolds geboren te zijn als filmster. In feite is Reynolds niet alleen vandaag een enorme ster, hij lijkt de komende jaren een nog grotere deal te worden. Immers, toen Disney Fox kocht, was een van de eerste dingen die ze aankondigden dat Reynolds als Deadpool zou toetreden tot het Marvel Cinematic Universe.

Hoewel Ryan Reynolds in de loop der jaren echt verdriet heeft gehad, is het duidelijk dat hij veel voor hem heeft. Per slot van rekening lijkt Reynolds van buiten naar binnen te kijken uiterst gelukkig in zijn huwelijk en lijkt hij dol te zijn op zijn kinderen. Natuurlijk heeft Reynolds ook een indrukwekkend bedrag kunnen vergaren dankzij alle films die hij heeft gezien. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, waar geeft Reynolds zijn enorme vermogen aan uit?

Zijn fortuin maken

Als een van de grootste filmsterren ter wereld van vandaag, zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat Ryan Reynolds een extreem rijk persoon is. Per slot van rekening heeft Reynolds op dit moment veel hitfilms gedraaid en er is gemeld dat hij een deal heeft die groot genoeg is om zich aan te sluiten bij de eliteclub van acteurs die $ 20 miljoen per rol kunnen eisen.

Naast al het geld dat Ryan Reynolds als acteur heeft verdiend, heeft hij ook een fortuin binnengehaald dankzij zijn zakelijke bekwaamheid. Reynolds verdiende bijvoorbeeld geld door als woordvoerder van Mint Mobile te dienen op hetzelfde moment dat hij een aandeel van het bedrijf kocht en daarvan verzilverde. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, bracht Reynolds een belachelijke hoeveelheid contant geld mee naar huis toen Aviation Gin voor $ 610 miljoen verkocht omdat hij een groot belang in het bedrijf had.

Grote geldaankopen

Gezien het feit dat Ryan Reynolds zoveel geld heeft vergaard, is het volkomen logisch dat hij in de loop der jaren een klein fortuin aan verschillende dingen heeft uitgegeven. Reynolds en zijn vrouw Blake Lively hebben bijvoorbeeld naar verluidt ongeveer $ 6 miljoen uitgegeven aan hun huis in New York dat in 1960 werd gebouwd. Het is niet verwonderlijk dat het huis van Reynolds en Lively veel ruimte heeft, aangezien het zeven slaapkamers en zes badkamers heeft. Zoals Lively in het verleden ook op Instagram heeft laten zien, heeft hun huis ook een enorme kast met schijnbaar eindeloze planken die ze heeft gevuld met haar schoenencollectie. Volgens rapporten bezitten Reynolds en Lively ook een appartement in een high-end Tribeca-gebouw.

Naast de dure huizen die hij samen met zijn vrouw bezit, heeft Ryan Reynolds ook een verbluffende verzameling voertuigen. Volgens rapporten bezit Reynolds bijvoorbeeld een klassieke Didge Challenger, een Chevy Equinox uit 2012, een Toyota Prius uit 2011, een Nissan Leaf uit 2012 en een Cadillac Escalade. Naast zijn vele auto's heeft Reynolds in de loop der jaren ook verschillende motorfietsen gekocht. Het meest opvallend is dat Reynolds de eigenaar is van een Triumph Tiger, een Honda CB750 uit 1975, een volledig aangepaste Triumph 650 uit 1964, een Ducati van Paul Smart, een Triumph Bonneville en een Triumph Thruxton van Kott Motorcycles. Aangezien het bekend is dat Reynolds meerdere motorfietsen bezit en waarschijnlijk meer auto's, lijkt het duidelijk dat hij graag snel gaat.

De rol van je leven financieren

Zoals iedereen die de carrière van Ryan Reynolds heeft gevolgd, kan bevestigen, is hij vooral bekend door het spelen van Deadpool op het grote scherm. Gezien het feit dat Reynolds zo perfect is in die rol en beide films die hij kopte als het personage enorme hits waren, lijkt het moeilijk te geloven dat Fox vanaf het begin niet enthousiast was om Deadpool-films te financieren. Desondanks moest Reynolds heel hard vechten om de eerste Deadpool-film van de grond te krijgen.

Na het spelen van een slecht ontvangen versie van Deadpool in X-Men Origins: Wolverine buiten zijn schuld, was Ryan Reynolds vastbesloten om het personage recht te doen. Om die reden overtuigde Reynolds de hoge heren bij Fox om testbeelden te financieren voor de Deadpool-film die hij wilde maken, maar vanaf daar begon de studio te slepen. Gelukkig lekten die Deadpool-testbeelden online en werden fans wild. In de jaren sinds Reynolds sterk heeft gesuggereerd dat hij degene was die de testbeelden lekte.

Verbazingwekkend genoeg, zelfs nadat Fox ermee instemde een Deadpool-film te maken, hadden ze duidelijk tot op zekere hoogte koude voeten. Het is tenslotte gebleken dat, hoewel Reynolds erop stond dat het nodig was om de mensen te hebben die Deadpool op de set hadden geschreven om het filmproces te begeleiden, Fox hun salaris niet zou betalen. Omdat hij het geld heeft en hij er echt om geeft dat Deadpool goed wordt, heeft Reynolds een deel van zijn fortuin uitgegeven om de schrijvers van Deadpool persoonlijk te betalen om elke dag op de set te zijn.

Aanbevolen: