Dit is hoe Joe Pesci zijn gigantische vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Joe Pesci zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Dit is hoe Joe Pesci zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Anonim

Joe Pesci staat bekend om zijn wijze rollen, waarvan de meeste niet overleven of ontsnappen aan gevangenschap. Maar Pesci is wijs geweest om zijn vermogen al die jaren veilig te houden, in tegenstelling tot sommigen van zijn leeftijd, en heeft er zelfs voor gezorgd dat hij meerdere bronnen van inkomsten heeft. Hij is veel waard, maar hij geeft zijn geld niet uit zoals de meeste beroemdheden. Laten we zeggen dat zijn meest waardevolle bezit geen gouden tand is. Dit is wat we weten over het bestedingspatroon van Pesci.

Wat is het netto vermogen van Joe Pesci?

Volgens Celebrity Net Worth is Pesci ongeveer $ 50 miljoen waard. Het grootste deel van dat inkomen is afkomstig uit zijn acteercarrière. Hij begon officieel met acteren in 1976. Nadat hij in 1980 een rol in Raging Bull had gekregen, gingen de deuren voor de acteur open als nooit tevoren. Daarna verscheen hij in Easy Money (1983), Half Nelson (1985) en Lethal Weapon 2 (1989).

In 1990 kreeg hij echter een van zijn beroemdste personages, gangster Tommy DeVito in Goodfellas. Pesci had een paar ontmoetingen gehad met gangsters die opgroeiden in New York City, dus hij kon zijn weergave op die ervaringen baseren. Bijvoorbeeld zijn regel: "Ik ben grappig hoe? Grappig, alsof ik een clown ben? Moet ik je amuseren?" kwam rechtstreeks uit ervaring. Voor zijn rol als Tommy in de Martin Scorsese-film verdiende Pesci een Oscar voor beste mannelijke bijrol.

Dat jaar was een druk jaar voor Pesci omdat hij ook in Home Alone verscheen als een inbreker genaamd Harry. De jaren '90 bleken ook zeer succesvol te zijn. Pesci verscheen in JFK (1991), My Cousin Vinny (1992), Lethal Weapon 3 (1992), A Bronx Tale (1993), Casino (1995) en Lethal Weapon 4 (1998), waarvoor hij $ 3 miljoen verdiende.

Na Lethal Weapon 4 ging Pesci met pensioen. In ieder geval tot 2006. Robert DeNiro haalde hem uit zijn pensioen om te schitteren in zijn film The Good Shepherd. Daarna nam Pesci een paar pauzes totdat hij speelde in The Irishman uit 2019, als echte gangster Russell Bufalino, naast zijn vriend DeNiro en Al Pacino.

Acteren is echter niet Pesci's enige vorm van inkomen. In het begin van zijn carrière wilde hij zanger worden en bracht hij zelfs een album uit. Eind jaren '60 bracht hij zijn debuutalbum uit, Little Joe Sure Can Sing!, onder de naam Joe Ritchie. In 1992 bracht hij zijn tweede album uit, Vincent LaGuardia Gambini Sings Just for You, dat een toneelstuk was op zijn My Cousin Vinny-personage. In 2003 bracht Pesci Falling in Love Again uit (onder de naam Joe Doggs).

Waar geeft Pesci zijn geld aan uit?

Het grootste waar Pesci zijn geld aan uitgeeft, is onroerend goed. In 1994 betaalde hij $ 850.000 voor een herenhuis met 8 slaapkamers aan de Jersey Shore. Het huis van 7200 vierkante meter aan het water heeft glazen wanden, een wenteltrap, een lift en een verwarmd zwembad. In 2019 bracht hij het echter op de markt voor $6,5 miljoen.

Forbes schrijft dat Pesci zijn huis van bijna 30 jaar op de markt heeft gezet omdat hij "van plan is zich in het zonnige Californië te vestigen en starttijden op golfbanen te boeken". Het huis is gebouwd in 1990 in "de wijk West Point Island, beschermd tegen Atlantische stormen op Barnegat Bay en op slechts een korte fietstocht naar het strand." Hij had een kamer vol met zijn filmposters en een Lethal Weapon flipperkast.

Pesci is ook een toegewijde golfer, wat geen goedkope hobby is. Het is zo'n beetje alles wat hij nu doet als hij niet af en toe optreedt, acteert en muziek maakt. "Ik speelde elke dag golf om gezond te blijven", vertelde hij aan New York (via Turner Classic Movies). Hij heeft gespeeld met andere beroemde golfliefhebbers zoals Jack Nicholson en Dennis Hopper, evenals met professionele kampioen John Daly. Golf Digest zegt dat zijn nummer 15.9 is.

Anders is er niet veel bekend over hoe Pesci zijn miljoenen uitgeeft. Hij houdt er duidelijk van om weelderig te leven; anders zou hij geen landhuis aan de waterkant in New Jersey kopen. Maar hij is niet zoals Nicholas Cage of Johnny Depp, die rare dingen kopen zoals Barbies of hun eigen privé-eilanden en graftombes. Hij is echter een paar keer getrouwd geweest. Dat kan niet goedkoop zijn geweest.

GQ schrijft: "Joe Pesci is een man die weet wat hij wil en alles weet waar hij over gaat. Als Joe Pesci golf speelt, gaat hij roken." Dat klinkt ongeveer goed.

Op het moment van schrijven heeft Pesci geen acteerprojecten meer op tafel en geen albums meer in de maak, dus hij moet verstandig uitgeven. Of hij gaat misschien eerder failliet dan hij denkt. Maar het moet leuk zijn om als Pesci te leven. Hij golft, gaat naar het strand en speelt wat flipperkast. Klinkt ontspannend.

Aanbevolen: