Hoe Johnny Galecki zijn gigantische vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Johnny Galecki zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Hoe Johnny Galecki zijn gigantische vermogen echt uitgeeft
Anonim

Als de meeste mensen denken aan de best betaalde acteurs ter wereld, zijn het in de eerste plaats de enorme filmsterren die in hun hoofd opkomen. Voor het grootste deel is dat heel logisch, aangezien de meest succesvolle filmsterren ter wereld een fortuin krijgen voor de rollen die ze op zich nemen. Dat betekent echter niet dat televisiesterren iets te huilen hebben. Acteurs die de hoofdrollen spelen in succesvolle series verdienen immers zoveel geld dat het verbluffend is.

Tijdens de lange carrière van Johnny Galecki heeft hij meer succes als televisiester genoten dan de meeste beginnende acteurs zelfs maar konden dromen. Het is niet verwonderlijk dat dat ertoe heeft geleid dat Galecki erin slaagde het soort fortuin te vergaren dat hem gemakkelijk zou kunnen betalen om de rest van zijn leven comfortabel te leven. Mensen die net zo succesvol zijn geworden als Galecki, hebben echter de neiging een nogal extravagante levensstijl te leiden en hij is geen uitzondering. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, waar geeft Johnny Galecki zijn gigantische vermogen aan uit?

Onroerend goed

Als mensen rijk worden, zijn er meestal een paar dingen waar ze snel hun geld aan uitgeven, waaronder vakanties en onroerend goed. Johnny Galecki was natuurlijk al lang voor The Big Bang Theory succesvol, dus hij is al geruime tijd rijk. Toch heeft Galecki de afgelopen jaren veel van zijn persoonlijk fortuin uitgegeven aan onroerend goed.

Een van de eigendommen die Johnny Galecki heeft gekocht, is een ranch in Santa Margarita, Californië. Volgens de rapporten heeft Galecki 1,2 miljoen uitgegeven aan de 3.600 vierkante meter grote woning met 3 slaapkamers en 3,5 badkamers. Op zijn eigendom was er ook een werkplaats in schuurstijl van 4000 vierkante meter met een ruimte die groot genoeg was voor een tractor of camper. In hetzelfde gebouw als de werkplaats was ook een onafgewerkt appartement met twee slaapkamers en één badkamer van 1.000 vierkante meter met een buiteningang. Zijn eigendom bevatte ook 7 hectare wijngaard, verschillende vijvers en een paar grote watertanks.

Ervan uitgaande dat Galecki van zijn ranchhuis hield, was de manier waarop dingen zich afspeelden behoorlijk triest. De hoofdwoning op het terrein vatte immers vlam en de resulterende schade was behoorlijk ernstig. Als gevolg hiervan moest Galecki, toen hij uiteindelijk het onroerend goed verkocht, verlies nemen, aangezien hij slechts $ 825.000 kon krijgen.

Na de verkoop van zijn ranch, kocht Johnny Galecki een huis in Hollywood Hills met een behoorlijke stamboom. Ben Stiller was tenslotte de eigenaar van het huis totdat hij het in 2011 aan Jason Statham verkocht voor $ 7,325 miljoen. Nadat Statham 4 jaar in het huis had gewoond met zijn oude partner, model Rosie Huntington-Whiteley, kocht Galecki het huis voor $ 9,2 miljoen.

Volgens rapporten is het huis van Johnny Galecki in Hollywood Hills behoorlijk verbazingwekkend. Gelegen op een terrein van een halve hectare, wordt het land dat het huis omringt bevolkt door veel weelderig groen. Als het om het huis zelf gaat, is het 5.300 vierkante meter groot en bevat het 5,5 badkamers en 3 slaapkamers. Bovendien bevat het pand ook een gastenverblijf met 2 slaapkamers. Gelukkig voor fans die veel geld tot hun beschikking hebben, als ze willen weten hoe Johnny Galecki leeft, kan het huis worden gehuurd voor $ 45.000 per maand met een borg van $ 135.000.

Rijden in stijl

Toen Johnny Galecki zijn populaire The Big Bang Theory-personage portretteerde, kleedde hij zich naar beneden en reed hij in duurzame maar meestal onopvallende auto's. In werkelijkheid, wanneer Galecki in het openbaar wordt gezien wanneer hij geen personage uitbeeldt, draagt hij hoogwaardige kleding die hem vrijwel zeker een aardige cent kost om te kopen. Evenzo, als het gaat om de voertuigen die hij gebruikt om zich te verplaatsen, heeft Galecki een aanzienlijk deel van zijn vermogen uitgegeven aan dure voertuigen die erg leuk zijn om te rijden.

In de loop der jaren is Johnny Galecki betrapt op het besturen van motorfietsen, waaronder verschillende vintage modellen. Het is bijvoorbeeld bekend dat Galecki ooit een Harley Davidson Softail Deluxe bezat. Hoewel er geen manier is om precies te weten hoeveel motorfietsen Galecki in de loop der jaren heeft gekocht, is het duidelijk dat hij al heel lang een passie heeft om ermee te rijden. Het is tenslotte bekend dat toen ze jong waren, zijn toekomstige The Big Bang Theory co-ster Mayim Bialik Galecki uitnodigde voor haar 16e verjaardagsfeestje. Galecki heeft het echter nooit gehaald sinds hij op weg daarheen een motorongeluk kreeg.

Natuurlijk rijdt Johnny Galecki ook regelmatig rond in vierwielige voertuigen die hij heeft gekocht. Galecki bezit bijvoorbeeld een Suburban uit 2019 met een standaard 5,3-liter EcoTec3 V8-motor en een Sonata Sport uit 2019. Natuurlijk is geen van beide voertuigen overdreven duur. Galecki gaf echter veel meer geld uit aan Tesla Roadster, wat hem een klein fortuin zou hebben gekost. Met dat in gedachten is het een goede zaak dat Galecki een fortuin heeft van $ 100 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: