RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Steve Lodge?

Inhoudsopgave:

RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Steve Lodge?
RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Steve Lodge?
Anonim

Vicki Gunvalson's datingleven is dramatisch en verandert voortdurend. De voormalige ster van The Real Housewives of Orange County was meerdere keren getrouwd en fans zagen haar verloven met Steve Lodge in een aflevering van de reality-serie.

Terwijl fans dachten dat Vicki en Steve uit elkaar gingen in 2020, zijn ze onlangs echt uit elkaar gegaan, en fans zijn benieuwd wat er is misgegaan en wat er is gebeurd. Laten we eens kijken naar het einde van deze relatie.

Wat is er gebeurd?

Van haar mislukte vriendschappen tot Vicki Gunvalson's RHOC-familiebusscène, fans volgen Vicki's leven al jaren.

Vicki staat bekend om verschillende uitdrukkingen, waaronder het praten over haar 'liefdestank'. Fans dachten dat zij en Steve een solide stel waren en dat ze gemaakt waren voor de lange termijn. Maar onlangs hoorden fans dat Steve en Vicki uit elkaar waren.

Vicki Gunvalson en Steve Lodge waren twee jaar verloofd en Vicki vertelde over de breuk in een Instagram-bericht. Volgens Bravotv.com zei de realityster: "Dit is wat er verscheen voor de 'Vibe of the day' van vandaag… behoorlijk passend voor wat ik doormaak. Het heeft me een dag gekost om een verklaring af te leggen na de pers begon over Steve en mij te schrijven. Ja, de geruchten zijn waar. De tijd is gekomen voor Steve en ik om verder te gaan of verder te gaan en we zijn… verder gaan."

Hoewel Vicki niet precies uitlegde waarom de twee uit elkaar gingen, hield ze de zaken positief en legde uit dat het gewoon niet meer goed voelde en dat ze hem niet de schuld gaf. Vicki vervolgde: "Er is geen fout met beide personen, we gaan gewoon in verschillende richtingen. Ik wens hem het beste dat het leven te bieden heeft en gelukkig te zijn, en hij heeft hetzelfde voor mij gewenst. Ik heb alles gegeven, maar soms is de 'ALL' niet genoeg. We hebben allebei verder geen commentaar." Hoewel Vicki klonk alsof ze niet verder over deze splitsing wilde praten, zijn fans natuurlijk nog steeds nieuwsgierig.

Hoewel Vicki's opmerking leek te suggereren dat het een wederzijdse beslissing had kunnen zijn omdat ze "verschillende richtingen" opgingen, zeggen mensen dat Steve degene was die de relatie beëindigde.

Volgens Us Weekly vertelde een bron aan de publicatie: "Steve heeft het uitgemaakt met Vicki terwijl ze de spin-offshow [Real Housewives] in de Berkshires aan het filmen was. Nadat hij haar dit vertelde, was ze getraumatiseerd. Het heeft haar geruïneerd. Ze wilde niet meer in het huis van [Dorinda Medley] zijn.”

Bravotv.com meldde in 2020 dat Vicki een resort in Puerto Vallarta, La Troza genaamd, overwoog voor de trouwlocatie, terwijl ze dat deelde in een Instagram-verhaal. Maar ze zei in andere interviews dat ze zich niet concentreerde op huwelijksplanning, dus fans vroegen zich dat af. Scènes van Vicki en Steve op RHOC leken altijd heel aangenaam, maar er gebeurt natuurlijk altijd veel achter de schermen dat fans niet zien of weten.

Het stel was vijf jaar samen en een bron vertelde E! Nieuws, "Steve en Vicki leefden gedurende een groot deel van de pandemie gescheiden. Steve leefde alsof hij een alleenstaande man was in Puerto Vallarta, terwijl Vicki in de VS was,"

Hoewel het triest is om te horen dat Vicki en Steve niet zullen trouwen, waren fans blij om te zien dat Vicki's voormalige co-ster Tamra Judge haar tonnen steun toonde.

Tamra deelde een lieve Instagram-post en vertelde Vicki dat ze sterk is en hier absoluut doorheen kan komen. Dit bericht komt nadat Vicki en Tamra jarenlang heen en weer gingen over de vraag of ze zelfs vrienden zouden blijven in verschillende afleveringen van RHOC.

Vicki's andere tegenspeler, Kelly Dodd, had iets anders te zeggen over Steve Lodge. Volgens Us Weekly zei Kelly dat Steve oorspronkelijk niet geïnteresseerd was in RHOC. Kelly zei: "Hij zei:" Oh, ik word niet betaald. Ik word niet betaald.' Hij bleef dat maar herhalen…' Kelly zei ook dat Steve veel postte op sociale media en ook Cameo gebruikte en dat verbaasde haar.

Steve Lodge was kandidaat voor gouverneur van Californië bij de recente terugroepverkiezingen, en hij praat vaak over politiek op zijn Instagram-account. Volgens The Washington Post ontving Steve 16.951, wat 0,2 procent van de stemmen was.

Volgens Cheat Sheet runt Jordan Ross Meyers, een podcaster, een parodie-account van Vicki's ex-man Donn Gunvalson, en hij tweette nadat hij het nieuws over Vicki en Steve hoorde: Vicki's uiteenvallen is een afleidingsstunt voor de Covid-meltdown die ze had. Ze brengt haar nog steeds geen ovenschotel.'

Aanbevolen: