Fans geven Pete Davidson de schuld van Kaley Cuoco's split met haar man

Fans geven Pete Davidson de schuld van Kaley Cuoco's split met haar man
Fans geven Pete Davidson de schuld van Kaley Cuoco's split met haar man
Anonim

Uh oh! Fans vermoeden dat er problemen ontstaan door de nauwe verwantschap van Kaley Cuoco met komiek Pete Davidson. Er is gemeld dat de twee naar elkaar toe zijn gegroeid tijdens het filmen van hun aankomende film Meet Cute samen.

Onlangs werd bekend dat Cuoco gaat scheiden van haar man, Karl Cook. PEOPLE Magazine kreeg de officiële verklaring van het ex-paar. Er stond: "Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid. We hebben allebei zoveel van onze reis in het openbaar gedeeld, dus terwijl we dit aspect van onze persoonlijke privéleven, we wilden samen in onze waarheid zijn."

Ze bleven schrijven: "Er is geen woede of vijandigheid, integendeel. We hebben deze beslissing samen genomen met enorm veel respect en aandacht voor elkaar en we verzoeken u hetzelfde te doen in het besef dat we zal geen aanvullende details delen of verder reageren."

Meet Cute is een aankomende romantische komedie die wordt geadverteerd als een "deconstructie" van het filmgenre. Een beetje ongemakkelijk gezien Cuoco's recente breuk met haar man Karl Cook. Volgens Deadline zal deze film naar verwachting enkele zware onderwerpen aansnijden. De outlet schrijft: "Deze film is een enorm inventieve deconstructie van de romantische komedie die is opgebouwd rond de vraag: wat zou je doen als je naar het verleden van je dierbaren zou kunnen reizen, hun trauma's zou kunnen helen, hun problemen zou oplossen en ze zou kunnen veranderen in de perfecte partner?"

Voorafgaand aan haar aangekondigde splitsing, gutste Cuoco over het werken met Davidson. De ster deelde een flirterig beeld op de set en schreef: "Dat is een afsluiting van 'Meet Cute' !! Wat een ervaring! Hield van elke mens die betrokken was bij dit speciale juweeltje van een film. Zou het keer op keer doen weer."

Fans reageerden hier snel op, aangezien zowel Cuoco als Davidson onlangs uit elkaar zijn gegaan met hun partners. Een fan schreef: "Ok, Kaley Cuoco en Pete Davidson zijn absoluut aan het daten."

Een ander voegde eraan toe: "Ik dacht dit laatst ook, dus ik ben blij dat Twitter het voor mij heeft gevalideerd!"

Een derde tweette: "Kaley Cuoco scheidt van haar man om Pete Davidson te neuken is de energie van Olivia Wilde die ik moet weerstaan."

Terwijl, gezien de waargenomen chemie van Cuoco en Davidson, fans naar verwachting zullen worden weggeblazen door Meet Cute.

Aanbevolen: