Keanu Reeves is $ 100 miljoen meer waard dan zijn Hollywood A-List-buurman

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves is $ 100 miljoen meer waard dan zijn Hollywood A-List-buurman
Keanu Reeves is $ 100 miljoen meer waard dan zijn Hollywood A-List-buurman
Anonim

Keanu Reeves heeft zeker niet de meest conventionele opvoeding gehad. Hij was een privépersoon, die tijd doorbracht op vier verschillende middelbare scholen.

Keanu werd van school gestuurd en zijn cijfers deden hem ook geen plezier. Op 17-jarige leeftijd nam hij de gedurfde beslissing om te stoppen met sporten en school, terwijl hij besloot door te gaan met acteren in LA.

We kunnen gerust zeggen dat als we kijken naar de manier waarop zijn carrière is verlopen, hij misschien de juiste beslissing heeft genomen.

Keanu heeft tegenwoordig een duizelingwekkend vermogen van $ 360 miljoen, waarmee hij naast de elite in Hollywood staat. Als het op zijn leven thuis aankomt, houdt Reeves zich onopvallend en in feite heeft hij verschillende huizen over de hele wereld.

Zijn hoofdhuis in Hollywood Hills in LA is een prachtige woning en visueel ziet het er echt uit als een huis dat is gebouwd voor eenzaamheid. Reeves heeft echter enkele opmerkelijke buren, een in het bijzonder is een grote Hollywood A-lister.

Fans zijn verrast dat deze twee nog nooit eerder hebben samengewerkt, noch hebben ze een geschiedenis van goede vrienden.

We zullen kijken hoe hun levens op elkaar lijken, samen met Reeves die verrassend veel meer verdient dan zijn tegenhanger.

Ze leven een vergelijkbaar leven

Dus wie is de andere beroemde acteur in kwestie?

Zijn buurman is niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Praten over het hebben van een sterbuur, hè.

In werkelijkheid zijn de twee sterren niet echt verschillend. Beiden waarderen het om een rustig leven te leiden en hun roem en fortuin te bagatelliseren.

“Ik leid een heel rustige, normale soort van echt … ik bedoel, mijn privéleven is een saaie ramp. Maar werk is goed, zei Keanu.

Leo voelt hetzelfde als het gaat om roem. Hij gaat er gemakkelijk mee om, aangezien het hand in hand gaat met zijn beroep. Hij werkte samen met Wired.

"Het maakt deel uit van wie ik nu ben. Het maakt deel uit van mijn leven, zolang ik ervoor kies om te doen wat ik doe als beroep, en ik hou van wat ik doe. Ik denk dat ik overleef omdat ik niet beperk Als er een ervaring is die ik wil hebben of een plek waar ik heen wil, dan doe ik dat. Ik denk dat ik op die manier een schijn van normaliteit in mijn leven breng."

Fans zullen misschien verbaasd zijn om te beseffen dat een van de sterren de andere maar liefst $ 100 miljoen verdient.

Zijn Celeb-buurman te veel verdienen

Beide films hebben wereldwijd miljarden gegenereerd, groter dan de twee sterren wordt het echt niet. Er is echter een kloof in hun loon.

Reeves heeft een grote voorsprong, met een nettowaarde van $ 360 miljoen, vergeleken met Leo's coole $ 260 miljoen, wat ook niet echt iets is om over te spotten.

Fans op zowel Quora als Reddit hebben keer op keer gedebatteerd over wie de betere acteur is. Zoals de meesten misschien aannemen, zijn de reacties gemengd.

"Ik denk dat Leo meer bereik heeft en bepaalde aspecten van een personage kan kanaliseren om ze echt te laten voelen. Hij heeft ook een manier om gefocust te blijven in een scène (D'jango In Chains) waardoor je je afvraagt als het op die manier was geschreven. Dat is misschien gekoesterd tijdens zijn tv-stint."

"In een notendop: beide doen hetzelfde werk, maar niet op hetzelfde niveau. Keanu had Gilbert Grape nooit kunnen spelen, maar Leo kon John Wick niet zijn."

"DiCaprio heeft het betere assortiment, Reeves heeft de betere stijl, zijn appels en peren echt, beide zullen zich gewoon op hun werk storten."

Het lijkt erop dat fans erg verdeeld zijn, in werkelijkheid zijn beide fantastisch.

Hij is een man van vele huizen

Samen met zijn huis in Hollywood Hills, onthult Velvet Ropes dat Reeves nog een paar andere prachtige uitzichten heeft, waaronder Hawaii, samen met een prachtig uitzicht op het strandhuis in Malibu.

Zijn meest besproken huis is in de Hollywood Hills, Leo is dichtbij, samen met superchef Bobby Flay en Calvin Klein… over elite company gesproken.

Er wordt aangenomen dat het prachtige huis tegenwoordig een waarde heeft van meer dan $ 8 miljoen. Alleen al de luchtfoto's van het land zijn genoeg om iemands mond open te doen. We kunnen ons voorstellen hoe het interieur eruit ziet - hoewel Reeves die kant van zijn woning rustig heeft gehouden, wat niet als een verrassing komt gezien zijn rustige levensstijl.

Gezien zijn cv en hoe geweldig persoon hij is, verdient Keanu elk beetje van zowel zijn roem als zijn fortuin.

Aanbevolen: