Hier is waarom Christina Aguilera $ 100 miljoen meer waard is dan Britney Spears

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Christina Aguilera $ 100 miljoen meer waard is dan Britney Spears
Hier is waarom Christina Aguilera $ 100 miljoen meer waard is dan Britney Spears
Anonim

Ondanks het feit dat Britney Spears veel hogere albumverkopen en algeheel succes heeft gehad in de muziekindustrie, staat haar nettowaarde momenteel op $ 60 miljoen, wat $ 100 miljoen minder is dan haar voormalige Mickey Mouse Club-co-ster Christina Aguilera.

Dankzij lucratieve goedkeuringsdeals en langlopende contracten om in shows zoals The Voice te verschijnen, heeft Christina zich naast het zingen ook op andere dingen gericht, die haar miljoenen dollars aan inkomsten hebben opgeleverd, naast het geld dat ze van haar verdient muziekcarrière.

Voor een vrouw die zo succesvol is geweest, is het moeilijk te geloven dat Britney Spears slechts $ 60 miljoen waard is - aan de andere kant, Christina die $ 160 miljoen waard is, is net zo schokkend, maar hoe kon X-tina precies overtreffen het fortuin van haar vijand?

Bijgewerkt op 20 november 2021, door Michael Chaar: Britney Spears is gemakkelijk een van de grootste namen in de muziekindustrie, en terecht! Na miljoenen albums over de hele wereld te hebben verkocht, over de hele wereld te hebben getoerd en de status van icoon te hebben gekregen, omdat ze werd beschouwd als de popprinses en zo, is het geen verrassing dat ze ooit $ 215 miljoen waard was. Welnu, haar vermogen wordt nu geschat op $ 60 miljoen. Fans zijn in de war over hoe dit allemaal tot stand is gekomen, maar nog belangrijker, hoe haar grootste carrièrerivaal, Christina Aguilera, $ 100 miljoen meer waard is dan zij. Welnu, het lijkt erop dat Christina's werk aan The Voice, vele albums, Vegas-residentie en acteerrollen haar in staat hebben gesteld zoveel te maken. Hoewel Britney meer waard zou zijn geweest dan Xtina, kostte haar beperkende conservatorschap haar miljoenen, waardoor haar vermogen ver naar beneden ging!

Christina Aguilera's muziekcarrière

Hoewel ze behoorlijk lange pauzes had gehad van de muziekindustrie om haar aandacht te richten op het opvoeden van haar kinderen, Max en Summer Rain, maakte Christina een indrukwekkende terugkeer naar de hitlijsten toen ze in juni 2018 haar achtste studioalbum Liberation uitbracht.

De plaat bevatte productiewerk van onder meer Anderson, Paak, Kanye West en zelfs Lewis Hamilton, terwijl publicaties als Rolling Stone en The Observer het project in totaal vier van de vijf sterren gaven.

Christina heeft een residentie in Vegas geland

Liberation maakte de weg vrij voor Christina om weer op pad te gaan met The Liberation Tour, die bestond uit één etappe in Noord-Amerika en 21 shows. Dat werd gevolgd door de aankondiging dat Christina haar eigen residentie had binnengehaald in het Zappos Theater in Las Vegas, dat zou lopen van mei 2019 tot maart 2020.

Met meer dan 75.000 mensen die de show bijwoonden tijdens de eenjarige run, verzamelde Christina een indrukwekkende $ 10,2 miljoen aan de kassa, waarin ze ook zou beginnen aan The X Tour, die 15 shows in Europa en drie omvatte shows in Mexico.

Onnodig te zeggen dat Christina zeker het werk deed om collectief meer dan genoeg geld binnen te halen uit haar muziekcarrière alleen.

Christina Aguilera trad toe tot The Voice

De zangeres van "Fighter" heeft ook een flink deel van haar fortuin verdiend met reality-tv, nadat ze een lucratieve deal had gesloten met NBC om zich bij Adam Levine, CeeLo Green en Blake Shelton te voegen in het eerste seizoen van NBC's talentenjacht The Voice.

Volgens rapporten hadden producenten geen idee of mensen aangetrokken zouden worden tot de competitieserie, maar ze hadden het gevoel veel geld in de productiekosten te steken, waaronder een vergoeding tussen $ 17 miljoen en $ 20 miljoen alleen om X te krijgen -tina aan boord.

Dat in overweging nemend, deed Christina zes seizoenen in de show voordat ze besloot te vertrekken na Series 10, dus dat betekent dat ze zichzelf gemakkelijk ongeveer $ 100 miljoen had kunnen verdienen voor haar tijd in het jurypanel.

Christina Aguilera verscheen ook in films

En hoewel Christina nooit verlegen was om toe te geven dat de taak om deelnemers te bekritiseren zeer de moeite waard was, realiseerde ze zich al snel dat deel uitmaken van The Voice niet langer een prioriteit van haar was - vooral omdat het formaat voortdurend veranderde elke keer dat ze dat deed terug te keren voor nog een seizoen, maar ze is ook druk bezig geweest om op het grote scherm te verschijnen.

In 2017 speelde Christina als Akiko Glitter in de familiefilm The Emoji Movie. Ze speelde ook Jewels in de indiefilm Jewels uit 2018. Haar grootste rol als actrice (tot nu toe) speelde tegenover popicoon Cher in Burlesque uit 2010, waar ze een meisje uit een klein stadje speelde dat naar Los Angeles verhuist en een levensveranderende kans vindt in een club gerund door een voormalige danseres.

Britney verloor miljoenen vanwege haar conservatorium

In 2008 werd Britney Spears officieel onder curatele gesteld door haar vader, Jamie Spears, die maar liefst 13 jaar toezicht hield op haar financiën en persoon. Nou, het blijkt dat Jamie niet altijd eerlijk was als het ging om Britney's miljoenen. Ondanks dat ze vier studioalbums uitbracht, die op The X Factor verschenen en een eigen residentie had, zouden Britney's miljoenen haar zijn afgenomen en in haar zak zijn gestopt door Jamie en de vele mensen achter Spears' beperkende conservatorschap.

De 'Toxic'-zangeres was ooit maar liefst $ 215 miljoen waard, maar na verkeerd gebruik van haar fortuin lijkt het alsof haar vermogen drastisch is verminderd! Nu is Britney officieel een vrije vrouw en heeft ze volledige controle over haar eigen persoon en financiën, dus misschien zal Britney's vermogen in de toekomst gestaag stijgen.

Aanbevolen: