Fans maken zich zorgen omdat Slipknot's Corey Taylor een positieve COVID-19-diagnose onthult

Fans maken zich zorgen omdat Slipknot's Corey Taylor een positieve COVID-19-diagnose onthult
Fans maken zich zorgen omdat Slipknot's Corey Taylor een positieve COVID-19-diagnose onthult
Anonim

Slipknot, de heavy metal band uit Iowa, is erin geslaagd een van de meest meeslepende en unieke groepen in de rockmuziek te worden. Corey Taylor maakte geen deel uit van de eerste line-up, maar nadat Anders Colsefni was vertrokken, werd Slipknot beroemder met Corey's zang die duidelijk was en perfect bij de band paste. Fans die geluk hadden, konden Taylor weer live zien voor zijn solotour nadat de pandemie de wereld trof.

Hij was luidruchtig over het aanmoedigen van mensen om zich te laten vaccineren, en bekritiseerde concertbezoekers die weigeren zich te laten vaccineren, omdat ze denken dat het krijgen van een vaccin hetzelfde is als tekenen met de duivel. Taylor is gevaccineerd, maar helaas heeft hij aangekondigd dat hij positief heeft getest op COVID-19. Het nieuws leidde ertoe dat hij zijn aanstaande optreden bij Astronomicon moest annuleren.

Fans hopen dat hij snel zal herstellen, maar maken zich grote zorgen omdat Slipknot vorige maand helaas een van zijn belangrijkste leden verloor.

Met een schorre stem zei Taylor in de video die werd gedeeld door de Facebook-pagina van Astronomicon: "Ik wou dat ik beter nieuws had. Ik werd vandaag wakker en testte positief, en ik ben heel erg ziek. Dus ik ben Ik zal dit weekend niet kunnen komen. En ik ben er kapot van. Het spijt me zo. Ik hoop dat iedereen het naar zijn zin heeft, en ik beloof je dat ik absoluut zal proberen om zo snel mogelijk terug te komen. Ik zou moeten zijn oke - het [voelt als] de griep. Ik ben gevaccineerd, dus ik maak me geen zorgen. Maar ik zou het zeker niet aan iemand anders willen verspreiden. Dus iedereen veilig daarbuiten. En heel erg bedankt. En ik zal je weer zien, dat beloof ik.'

Fans waren al gestrest en bedroefd toen Joey Jordison, mede-oprichter van Slipknot, op 26 juli overleed na jarenlang te hebben geleden met acute transversale myelitis, dus dit nieuws houdt ze scherp. Een fan verwees zelfs naar het overlijden van Jordison toen zij en hun dochter erachter kwamen dat een geliefde tekenfilmserie werd geannuleerd en vroegen waarom haar jeugd sterft. Terwijl Taylor verklaarde dat hij is ingeënt en alleen griepachtige symptomen ervaart, maakt Maggots zich terecht zorgen om zijn gezondheid.

Het enige wat fans in de tussentijd kunnen doen, is Taylor het beste wensen met zijn diagnose en sociale afstand nemen zodat ze geen risico lopen om het zich ontwikkelende virus op te lopen. Zoals fans grapten, is het het virus dat zich meer zorgen zou moeten maken en het is ironisch hoe hij al zoveel jaren wordt gemaskeerd, gezien de kenmerkende look van de band. Hopelijk voelt Taylor zich snel beter.

Aanbevolen: