Dit was Adrian Grenier's favoriete ding over 'Entourage

Inhoudsopgave:

Dit was Adrian Grenier's favoriete ding over 'Entourage
Dit was Adrian Grenier's favoriete ding over 'Entourage
Anonim

Gedurende maar liefst 96 afleveringen charmeerde Adrian Grenier het publiek als Vincent Chase, een Hollywood-ster met meer ups en downs in zijn carrière dan welke moderne ster dan ook.

Maar in 2011 werd de laatste aflevering van 'Entourage' uitgezonden, en Adrian leek de zonsondergang in te rijden. Nou ja, bijna.

In de jaren sinds 'Entourage' heeft Adrian zeker een aantal interessante dingen gedaan. Fans waren zelfs behoorlijk geschrokken toen ze ontdekten dat hij uit Hollywood was verhuisd en zijn levenspad drastisch had veranderd.

Gelukkig acteert hij nog steeds, dus hij heeft zijn fans niet helemaal in de steek gelaten. Er is tenslotte veel dat Grenier zich met veel plezier herinnert van 'Entourage', en een specifiek moment dat volgens hem absoluut het beste was van het optreden in de show.

Vond Adrian Grenier het leuk om op 'Entourage' te zijn?

Na alles wat Adrian Grenier door de jaren heen over 'Entourage' heeft gezegd, is het duidelijk dat hij er geen spijt van heeft dat hij zich bij de cast heeft aangesloten. Ook al is zijn leven tegenwoordig op een drastisch ander pad (zijn partner, Jordan, ging naar school om acupuncturist te worden, en de twee wonen nu op wat in wezen een ranch is), heeft Adrian geen spijt van zijn tijd in de schijnwerpers.

Adrian heeft eerder gezegd dat hij "20" seizoenen van de nu beroemde show had kunnen doen, en hij merkte ook op dat hij erop rekende dat er uiteindelijk een film zou komen; "het is alleen een kwestie van wanneer."

Wat is Adrian Grenier's favoriete moment uit 'Entourage'?

Jaren geleden (acht om precies te zijn!), schreeuwden fans over Adrian Grenier terwijl hij vragen beantwoordde in een Reddit AMA. En hoewel de acteur veel vragen kreeg over zijn tijd op 'Entourage' en zijn relaties met zijn voormalige castmates, viel één vraag op.

Een fan vroeg om interessante details over Adrian's casting toen ze zeiden: "Favoriete 'Entourage'-moment [?]."

Grenier's reactie was dat gewoon "de rol krijgen" zijn favoriete moment van de reis van de tv-serie was. Hij merkte op dat zijn manager hem belde om het nieuws te brengen, en hij "hij sprak [Adrian] aan als Vince."

Adrian gutste: "Toen wist ik het. Het was behoorlijk [expletive] geweldig." Geweldig, niet alleen voor de acteur, maar ook voor de fans. Hij zei: "Ik had geen idee wat er in petto was", maar fans ook niet.

Wie wist dat 'Entourage' zeven jaar, 96 afleveringen en een lange lijst met acteerprijzen voor zowel Adrian als zijn castgenoten zou beslaan?

Hoewel zijn glorie al lang is afgezwakt, zijn er nog steeds mogelijkheden voor de cast van de serie, vooral omdat geen van hen de spreekwoordelijke zonsondergang is binnengereden - zelfs als ze bezig zijn met andere dingen buiten Hollywood.

Aanbevolen: