Zou Doug Ellin een 'Entourage'-reboot doen zonder Adrian Grenier?

Inhoudsopgave:

Zou Doug Ellin een 'Entourage'-reboot doen zonder Adrian Grenier?
Zou Doug Ellin een 'Entourage'-reboot doen zonder Adrian Grenier?
Anonim

Een 'Entourage'-reboot, "klinkt dat als iets waarin je misschien geïnteresseerd bent?" Nou, gezien de huidige reactie van fans, is dat zeker het geval. Dankzij de 'Victory Podcast' kunnen fans enkele van de beste momenten van de show herbeleven, samen met een paar mooie paaseieren die achter de schermen plaatsvonden. Doug Ellin geeft toe dat hij niet wist wat hij van de podcast kon verwachten toen hij voor het eerst begon: "Het was echt geweldig. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, aangezien ik nog nooit zoiets heb gedaan, maar het was ongelooflijk leuk. 20 jaar lang heel close met deze jongens geweest, dus het was geweldig om herinneringen op te halen over onze vriendschappen, carrières en natuurlijk op Entourage. Ik heb nooit echt achterom gekeken en de show bekeken, dus het is leuk om het te zien als ik er geen moeite en angst meer voor hoef te doen."

Gezien de huidige pandemie en quarantaine, worden fans opnieuw verliefd op de show. Het is duidelijk dat de mensen extra seizoenen willen, hoewel sommigen bang zijn dat niet iedereen aan boord is. Bepaalde sterren hebben hun mond gehouden en dat geldt ook voor Adrian Grenier, de ster van de show. Fans vragen zich af, zou de maker Doug Ellin de show opnieuw opstarten zonder zijn grootste ster? Nou, dankzij Twitter hebben we het antwoord.

Iedereen moet erbij horen

Een reboot is een zware taak op zich. Haal de ster van de show eruit en het wordt zo veel moeilijker. Een fan vroeg Doug Ellin of de show mogelijk gemaakt zou worden zonder Vincent Chase. Ellin haalde zijn woorden niet door elkaar en verklaarde dat zonder iedereen de reboot niet zou plaatsvinden.

We zijn het er allemaal over eens dat dit de juiste beslissing is en we kunnen zien dat Ellin de juiste motieven heeft als er een reboot moet plaatsvinden.

Fans vroegen ook naar het potentieel van een spin-off, in plaats van de reboot, "@mrdougellin Dougie Fresh. De frisheid van binnenuit Doug it in Doug it in. Ik heb een commitment van jullie nodig, @jeremypiven en @markwahlberg om een Ari Gold spin-off te doen. Ofwel een Prequel of een Sequel. De shit van tegenwoordig is niet gemaakt zoals de magie die je hebt gemaakt met Entourage."

entourage filmpremière
entourage filmpremière

Fans zouden zeker genoegen nemen met iets met Ari als middelpunt, gezien het succes van zijn personage in de afgelopen seizoenen. Maar nogmaals, Ellin deed het niet tenzij iedereen erbij betrokken was: "Bedankt, maar de magie was alle vijf de jongens. Zou niets doen zonder hen allemaal."

Fans kunnen dankzij de Victory Podcast op de hoogte blijven van alles wat met Entourage te maken heeft. Iedereen hoopt dat er een oplossing kan worden gevonden tussen HBO en Doug Ellin om de show een reboot te geven die het verdient, samen met extra seizoenen. Laten we hopen dat alle recente buzz tot iets groots leidt.

Aanbevolen: