Fans lijken te denken dat Jesy Nelson en Nicki Minaj om deze reden samen zullen optreden op de MTV VMA's

Fans lijken te denken dat Jesy Nelson en Nicki Minaj om deze reden samen zullen optreden op de MTV VMA's
Fans lijken te denken dat Jesy Nelson en Nicki Minaj om deze reden samen zullen optreden op de MTV VMA's
Anonim

Zal Jesy Nelson dit jaar optreden bij MTV's Video Music Awards?

Dat lijkt het laatste gerucht te zijn dat op Twitter de ronde doet na het nieuws dat zanger Lorde zich had teruggetrokken uit het optreden tijdens de prijsuitreiking vanwege problemen met het productie-element.

Er zijn een aantal redenen waarom fans denken dat Nelson het podium van de VMA's zal sieren, waaronder het feit dat haar debuutsingle 'Boyz' met Nicki Minaj later deze maand uitkomt.

Het voormalige Little Mix-bandlid is getekend bij Republic Records in de VS, wat haar in goed gezelschap heeft gebracht met solide connecties in de muziekindustrie - dus om te denken dat ze mogelijk zou kunnen optreden op de VMA's zou niet kloppen al dat verrassend gezien het label waar ze bij getekend heeft.

Geruchten dat Nelson zich bij de line-up van de prijsuitreiking van dit jaar voegt, doen al enkele weken de ronde op sociale media, dus het is nog niet duidelijk of ze al bevestigd heeft dat ze zich bij de line-up zal voegen of niet.

Wanneer MTV nieuwe artiesten toevoegt aan hun lijst van artiesten tijdens de show van dit jaar, kondigen ze dit meestal aan via Twitter - en tot nu toe is er geen officieel bericht geweest dat Nelson en Minaj zullen optreden, laat staan dat ze aanwezig zullen zijn.

Maar er is nog tijd omdat de VMA's pas op 12 september plaatsvinden.

Fans hebben ook hun mening geuit en dringen er bij MTV-managers op aan om R&B-zanger Normani toe te voegen als artiest.

De laatste onthulde onlangs hoe haar team contact had gehad met mensen bij de VMA's, maar ze moest nog iets horen, en aangezien ze nog steeds niet is bevestigd, lijkt het erop dat MTV Normani dit doorgeeft jaar.

Maar nu Lorde weg is, is er zeker ruimte voor iemand om die plek te vullen - misschien kan het nog steeds worden doorgegeven aan Normani, maar afgaand op de opmerkingen en tweets van fans op Twitter, is er nog steeds een goede kans dat de speelplaats kan aan Nelson worden gegeven.

Of ze het nummer met Minaj zou uitvoeren, blijft onduidelijk.

Aanbevolen: