Fans denken dat Rihanna Nicki Minaj steunt met deze T-shirtverklaring

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Rihanna Nicki Minaj steunt met deze T-shirtverklaring
Fans denken dat Rihanna Nicki Minaj steunt met deze T-shirtverklaring
Anonim

Rihanna is gespot in het dragen van een t-shirt dat sommige fans hebben gezien als een manier om Nicki Minaj te steunen.

Eerder deze maand was de rapper niet aanwezig op het Met Gala nadat hij weigerde te voldoen aan de vaccinatie-eisen. Dus wat heeft Rihanna's t-shirt daarmee te maken?

De zanger en ondernemer werd gefotografeerd in een t-shirt met een boodschap erop. "Denk na terwijl het nog legaal is", schreef Rihanna's top. Sommige fans noemden het t-shirt "Republikeins" en dachten zelfs dat het een manier was om Minaj te steunen.

Rihanna draagt T-shirt met controversiële slogan die mensen aan het praten kreeg

RiRi's t-shirt is snel een gespreksonderwerp geworden op roddelpagina's van beroemdheden op Instagram, waaronder @deuxdiscussions.

"Het shirt is twijfelachtig", merkte een gebruiker op.

"Het geeft republikeinse vibes en ik dacht dat ze beter was dan dit", schreef iemand.

Eén persoon heeft anderen ingelicht over de Minaj-affaire.

"Ik ben niet de meest geloofwaardige bron, maar eigenlijk ging niki Minaj niet naar het Met Gala omdat ze niet gevaccineerd wilde worden en het een evenement was dat alleen gevaccineerd was. Ze heeft veel ontvangen terugslag en veel mensen denken dat RiRi's t-shirt een verklaring/steun is voor Minaj en haar beslissing om zich niet te laten vaccineren, "legden ze uit.

Het T-shirt is niet problematisch, zeggen Rihanna-fans

Fans van Rihanna zijn er echter niet voor dergelijke speculaties. Ze verdedigden de zanger prompt en legden uit waarom het onwaarschijnlijk is dat het shirt een manier is om iemand te steunen die ervoor koos niet te vaxxen.

Riri is ingeënt tegen Trump en spreekt zich altijd uit over wereldwijde onrechtvaardigheden, zwarte belangenbehartiging en vrouwenrechten! Ze haalde zelfs Nicki uit de woeste X-show nadat het rpe-slachtoffer naar buiten kwam. Dus idk waarom ppl haar het dragen van dit shirt als problematisch beschouwt? … HET IS NIET. Goh, sommigen van jullie zijn zo extra'', schreef een fan van Rihanna.

Minaj was onlangs het middelpunt van een schandaal nadat zij en haar man werden beschuldigd van het lastigvallen van zijn vermeende overlevende van seksueel geweld, Jennifer Hough. De vrouw beweert dat Kenneth Petty op 16-jarige leeftijd met een mes is verkracht.

In een emotionele chat op The Real legde Hough uit dat ze Minaj en haar man nu aanklaagt voor "intimidatie, intimidatie van getuigen en opzettelijk toebrengen van emotionele stress, naast andere aanklachten" nadat Petty en Minaj naar verluidt medewerkers over de vorig jaar om te proberen Hough haar aantijgingen te laten herroepen. Dit gebeurde nadat Petty in Californië was gearresteerd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent.

Aanbevolen: