Hoe The Blue's Clues Guy echt zijn aanzienlijke vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe The Blue's Clues Guy echt zijn aanzienlijke vermogen uitgeeft
Hoe The Blue's Clues Guy echt zijn aanzienlijke vermogen uitgeeft
Anonim

Steve Burns had nooit echt de ambitie om Steve van Blue's Clues te worden. Toen hij voor het eerst in de showbusiness kwam, verdiende hij wat vroege kredieten op NBC's politieshows zoals Law & Order en Homicide: Life on the Street, waarvan hij zelfs een middelbare scholier speelde die ervan verdacht werd een pestkop te vermoorden. Ondertussen waren opkomende producers Angela Santomero en Traci Paige Johnson begin twintig en werkten ze bij Nickelodeon. Nadat ze elkaar hadden ontmoet, ontdekten ze dat ze allebei een diepe passie koesterden voor het ontwikkelen van een serie die kleuters zou opvoeden.

De twee benaderden toen de top van Nickelodeon met het idee dat hun visie zou veranderen in Blue's Clues. Nickelodeon stond hen toe om met hun project te werken. De serie debuteerde in 1996 en werd de eerste kabelshow voor kinderen die zich richtte op het rechtstreeks aanspreken van een kleuterpubliek en hen uitnodigde om mee te spelen en vele mysteries op te lossen. De oorspronkelijke gastheer van Blue's Clues, Steve Burns, heeft dankzij de serie een groot fortuin vergaard. Hier is hoe de man van Blue's Clues zijn fortuin echt uitgeeft.

Hoe de 'Blue's Clues'-man zijn nettowaarde van $ 11 miljoen uitgeeft

Steve Burns' jaarsalaris is ongeveer $ 1 miljoen, met een geschat vermogen van $ 11 miljoen. Dankzij dit vermeldde hij zijn huis in Brooklyn, New York voor $ 3,4 miljoen. De woning met twee slaapkamers en twee badkamers heeft twee terrassen, ouderwetse koffers als salontafels en prachtige binnenramen. Bovendien heeft deze omgebouwde garage van 2.000 vierkante meter een gang van 87 meter en een plafond van 28 meter hoog. Volgens Dwell beschreef The New York Magazine het pand als "een van de coolste verblijfplaatsen in de stad."

Op zijn Instagram-account deelt Steve zijn hobby's graag met fans, zoals reizen en foto's maken. Antarctica en Italië zijn zijn favoriete bestemmingen. Ongetwijfeld geeft hij een aanzienlijk bedrag uit aan reizen en camera's met een hoge resolutie.

'Blue's Clues' werd de best beoordeelde show voor kleuters

Blue's Clues werd een verrassende hit, versloeg zowel Sesamstraat als Barney in de kijkcijfers en maakte de weg vrij voor toekomstige Nickelodeon-series zoals Dora the Explorer. Terugkijkend op de erfenis die de serie vandaag heeft achtergelaten, vertelde Alison Bryant, auteur van The Children's Television Community, aan The New York Times: "Het feit dat alle tv-programma's tegenwoordig educatieve curriculumadviseurs hebben, is zeker te danken aan Blue's Clues." Maar wanneer iemand een media-eigenschap heeft dat zo invloedrijk is, borrelt er bijna altijd een donkere kant onder het oppervlak, en Blue's Clues was hierop geen uitzondering.

Wanneer verliet Steve 'Blue's Clues'?

Zonder twijfel was Steve, de gastheer van Blue's Clues, een van de grootste verkoopargumenten van de serie. Kinderen hielden van hem, maar dat betekent niet dat Steve altijd hield van wat hij deed. Toen ik in 1999 met The New York Times sprak, vertelde Steve hen: "Toen ik op de universiteit zat, zat ik gewoon rond te hangen en te praten over het belang van Samuel Beckett, James Joyce en David Mamet. Nu zit ik rond en bespreek het belang van Grover's vroege werk [Van Sesamstraat]."

Ondanks dat zijn carrière aanvankelijk niet verliep zoals hij had verwacht, speelde Steve de rol van een goede soldaat en bleef hij zes jaar bij de serie. Voordat de acteur de show verliet, begonnen er wilde geruchten te circuleren dat hij door verschillende oorzaken was overleden. Sommigen zeiden dat Steve was omgekomen bij een auto-ongeluk; anderen zeiden dat de acteur was overleden aan een overdosis. Het was zo'n puinhoop dat Steve in verschillende talkshows overdag moest verschijnen om de wereld te laten zien dat hij inderdaad nog leefde.

Steve zou Blue's Clues vanaf 2000 verlaten, maar vanwege de manier waarop hun opname- en releaseschema destijds werkte, bleven de afleveringen die hij filmde tot 2002 uitgezonden worden. Op dat moment werd Donovan Patton gevraagd om Joe, Steve's te spelen jongere broer.

Hier is de gastheer van 'Blue's Clues' Steve Burns nu

Na zijn vertrek begon Steve dingen van zijn bucketlist af te strepen en liedjes op te nemen met de steun van Flaming Lips-gitarist Steven Drozd, genaamd Songs for Dustmites en Foreverywhere. Aan het eind van de jaren 2010, toen de nostalgische golf naar eigendommen uit de jaren 90 een recordhoogte bereikte, kwamen zowel Blue's Clues als Steve op een behoorlijk grote manier terug in het leven van fans.

Ten eerste keerde de serie terug met een kleine titelverandering; de show heet nu Blue's Clues & You. En hoewel Steve noch Donovan in de plaats zouden komen om nieuwe afleveringen te hosten, werd Steve aan boord gehaald als producer, schrijver en adviseur. Hij was ook onmisbaar bij het selecteren van de man die hem zou vervangen, Joshua Dela Cruz, die 3.000 andere kandidaten versloeg om deze fantastische kans te krijgen.

Joshua groeide op als een grote fan van de show, en hij keek ernaar met zijn jongere zus. Nu mag hij elke nieuwe aflevering hosten en ook de opkomende film verankeren die wordt uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de serie. Dat is niet de enige manier waarop de serie 25 jaar viert: ze lieten Steve ook een update opnemen die eindelijk zijn vertrek uit het leven van fans verklaarde en zich verontschuldigde voor het verlaten van hen. Hij gaf toe dat hij de show verliet om een muziekcarrière na te streven.

Aanbevolen: