Twitter zegt dat Timothée Chalamet de grootste fan van Zendaya is op haar verjaardagsviering

Inhoudsopgave:

Twitter zegt dat Timothée Chalamet de grootste fan van Zendaya is op haar verjaardagsviering
Twitter zegt dat Timothée Chalamet de grootste fan van Zendaya is op haar verjaardagsviering
Anonim

Timothée Chalamet kon niet stoppen met het opnemen van Zendaya's verjaardagsviering.

Zendaya en Timothée Chalamet zijn goede vrienden sinds ze begonnen met het filmen van Denis Villeneuves bewerking van Frank Herberts ruimteopera Dune uit 1965. Het is gedeeltelijk geïnspireerd op het Star Wars-universum en het is de eerste van een franchise met twee films.

Zendaya vierde dit weekend haar 25e verjaardag in Venetië, waar ze samen met Chalamet en andere co-sterren de wereldpremière van Dune bijwoonde. De actrice kreeg veel verjaardagsliefde van iedereen om haar heen, inclusief haar partner Tom Holland die over haar heen gutste in zijn schattige Instagram-post.

Timothée is de grootste fan van Zendaya

Een video van de mede-sterren en hun vrienden die Zendaya's grote dag in een restaurant vieren, werd gedeeld op Twitter, en Chalamet lijkt onder de indruk te zijn van de Emmy-winnaar.

Terwijl iedereen zong en klapte voor de actrice, kon Timothée niet stoppen met het filmen van Zendaya's opwinding, in een beweging die hem de 'fan' van Zendaya heeft genoemd.

"Waarom ziet timothee eruit als een fan?" een fan schreef als reactie.

“Omdat hij dat is,” grapte een ander.

“timmy in de hoek gedroeg zich als een fan zoals de rest van ons. vind het leuk om het te zien, antwoordde een derde.

“NIET TIMMY RECORD AAAAAAA CHANI & PAUL WORLD DMINATION,” gutste een fan.

Zendaya en Timothée spelen Paul Atreides in Dune, de erfgenaam van het huis van Atreides, terwijl de Euphoria-actrice een jonge Fremen-vrouw speelt genaamd Chani Kynes, die Paul's liefdesbelang wordt.

De film is een bewerking van de eerste helft van Frank Herberts magnum opus en volgt Chalamet als de hoofdrolspeler. Als een vervolg op de film groen licht krijgt, zei Villeneuve eerder dat Zendaya's Chani de hoofdrolspeler zou worden.

Fans van de space-opera vinden dat Zendaya het meer dan waard is om samen met Chalamet het vervolg te leiden. Helaas hangt de mogelijkheid dat een vervolg groen licht krijgt volledig af van het succes van zijn voorganger.

In tegenstelling tot wat fans geloven, heeft het personage van Zendaya een zeer korte rol in Dune en de actrice filmde het in slechts 4 dagen. De Spider-Man-actrice heeft haar personage Chani beschreven als een "vechter", en fans kunnen niet wachten om haar in de film te zien.

Dune staat gepland voor release op 1 oktober 2021.

Aanbevolen: