Hoe Holland Taylor haar nettowaarde van $ 18 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Holland Taylor haar nettowaarde van $ 18 miljoen vergaarde
Hoe Holland Taylor haar nettowaarde van $ 18 miljoen vergaarde
Anonim

Landwerk in Hollywood is een moeilijke taak voor elke artiest, maar zodra het werk binnenkomt, is het belangrijk om een goede indruk te maken en een optreden te leveren dat andere mensen zullen opvallen. Sommige actrices, zoals Jennifer Aniston, worden megasterren, terwijl anderen, zoals Judy Greer, geweldige carrières hebben zonder de druk die gepaard gaat met constante media-aandacht.

Holland Taylor is een succes geweest in Hollywood en haar carrière beslaat tientallen jaren. In de loop van de tijd heeft Taylor een indrukwekkend vermogen van $ 18 miljoen kunnen verzamelen, en fans waren benieuwd hoe de actrice dit door de jaren heen heeft bereikt.

Dus, hoe verdiende Holland Taylor miljoenen tijdens haar tijd in Hollywood? Laten we eens kijken naar haar indrukwekkende oeuvre en zien hoe ze het grote geld kon verdienen terwijl ze het publiek verblufte met haar acteercapaciteiten.

Taylor is in hitfilms geweest zoals 'Romancing The Stone'

5FB1211F-E519-4A12-9FA7-EA97BDB1A1F5
5FB1211F-E519-4A12-9FA7-EA97BDB1A1F5

Als je door haar oeuvre kijkt, wordt één ding over Holland Taylor overduidelijk: ze heeft tijdens haar carrière veel gewerkt. Dit is het kenmerk van een artiest die studio's en netwerken vertrouwen en Taylor is erin geslaagd om het heel goed voor zichzelf te doen dankzij wat ze als actrice op tafel brengt. Sommige van haar grootste rollen zijn zeker op televisie, maar ze heeft veel filmacteurs gedaan.

Nadat Taylor in de jaren 70 haar start in de film had gekregen, zou ze in de jaren 80 wat vooruitgang boeken dankzij optredens in films die succes boekten aan de kassa. Dit waren niet altijd belangrijke rollen, maar ze gaven haar toch een schat aan ervaring en hielpen haar om in de loop van de tijd consistent werk te leveren. Enkele vroege successen voor Taylor zijn Fame, Romancing the Stone en The Jewel of the Nile.

Tijdens de jaren 90 en 2000 bleef de actrice vast werk in de film doen, en ze bevond zich in een aantal opmerkelijke projecten. Het kunnen niet allemaal hits zijn, maar Nederland leverde nog terwijl de camera's draaiden. In de jaren 2010 ging het wat langzamer voor Nederland, maar haar filmcredits blijven nog steeds indrukwekkend.

Hoe geweldig haar werk op het grote scherm ook was, de actrice heeft het echt goed gedaan in de televisiewereld.

Ze heeft een uitgebreide lijst met televisiecredits

A4AC6D10-B535-4918-A3DC-EC746765045F
A4AC6D10-B535-4918-A3DC-EC746765045F

In tegenstelling tot haar tijd in de film, heeft Nederland in de jaren 60 wat televisiewerk gedaan en had ze succes in de jaren 70 voordat ze haar debuut op het grote scherm maakte. Deze rollen waren kleiner, maar ze gaven haar nog steeds de kans om haar vak aan te scherpen en wat credits op te bouwen in de hoop in de toekomst grotere rollen te krijgen.

In 1980 kreeg de actrice een rol in Bosom Buddies en ze zou in 21 van de 37 afleveringen van de show verschijnen. Dit was een leuke vakantie voor Nederland, en vanaf daar zou het voor haar beter gaan.

In de jaren 80 en 90 kreeg ze gastrollen in televisieshows en maakte ze ook televisiefilms. Holland scoorde uiteindelijk een hoofdrol in het kortstondige The Powers That Be, en ze had zelfs een terugkerende rol in Saved by the Bell: The College Years. Het werk was stabiel en als artiest is dat altijd een teken dat je iets goed doet.

Holland heeft door de jaren heen veel televisiewerk gehad, en er is één show uit haar lijst met aftiteling die er echt uitspringt.

Ze verdiende $ 75.000 per aflevering van 'Two And A Half Men'

27ACECCD-C1BE-4056-AAA9-34866C69EDD3
27ACECCD-C1BE-4056-AAA9-34866C69EDD3

Van 2003 tot 2015 was Holland Taylor te zien in de hitserie Two and a Half Men, die een groot succes was tijdens zijn hoogtepunt op televisie. De serie gaf Holland haar grootste televisiekrediet tot nu toe, en na te zijn verschenen in meer dan 100 afleveringen, spreekt het voor zich dat de actrice een aardige cent verdiende aan haar tijd in de show.

Volgens Celebrity Net Worth kreeg de actrice $ 75.000 per aflevering, en dat is niets om mee te spotten. Ze was niet een van de drie hoofdrolspelers, dus het maken van bijna zes figuren was een mooie troostprijs voor de artiest.

De afgelopen jaren bleef de actrice op televisie werken. Ze verscheen in 29 afleveringen van Mr. Mercedes en werkte ook aan projecten als Hollywood en The Chair. Ze is een echt talent en haar voortdurende werk in de afgelopen decennia is hier een bewijs van.

Holland Taylor heeft al een indrukwekkend vermogen en ze heeft nog steeds genoeg tijd om het naar een ander niveau te tillen met haar toekomstige acteerbanen.

Aanbevolen: