Ryan Reynolds onthult wat hem gezond houdt als hij niet op de set is

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds onthult wat hem gezond houdt als hij niet op de set is
Ryan Reynolds onthult wat hem gezond houdt als hij niet op de set is
Anonim

Sporten redt levens. Dit is tenminste het perspectief van Ryan Reynolds, min of meer. Buiten zijn filmcarrière is de man waarschijnlijk het meest bekend om zijn charisma en gevoel voor humor. Maar zijn lichaam is niet ver achter. Dit komt omdat Ryan gewoon gestoord is. En hoe meer actiefilms hij maakt, des te meer geript hij wordt. Het is geen wonder dat sommigen het gewoon niet aan konden om het uit te maken met hem. De man is gewoon een hartenbreker en een inspiratie voor iedereen die een figuur als de zijne wil.

Maar Ryan's atletisch vermogen gaat niet alleen over die Grammable-esthetiek. Zoals hierboven vermeld, denkt de man dat sporten zowel het leven van mensen kan veranderen als ze kan redden. In zijn geval deed het in feite beide…

Trainen is hoe Ryan enkele van zijn demonen verslaat

Tijdens een gesprek met zijn vriend Rob McElhenny voor GQ, legde Ryan in detail uit hoe sporten zowel is veranderd als zijn leven heeft gered. Het kwam ter sprake toen Ryan sprak over acteren en hoe iedereen in de showbusiness een "honger naar validatie" heeft. Deze dorst kan mensen in allerlei ongezonde richtingen duwen en trekken, daarom is het zo belangrijk om manieren te vinden om het te kanaliseren en troost te vinden in zichzelf. Ryan beweerde dat hij zich op de gezondste manier gevalideerd en uiteindelijk aanwezig voelt wanneer hij iets doet waar hij van houdt. Dat is in de eerste plaats zijn carrière.

"Dat is ook de drive", legde Ryan uit in het interview. "Ik weet uit ervaring dat wat ik leuk vind aan wat ik doe, gebeurt tussen 'Actie!' en 'Knip!' Tussendoor 'Actie!' en 'Knip!' Ik voel geen fysieke pijn, ik voel geen emotionele pijn, tenzij het in de scene vereist is. Ik voel me aanwezig. Het is een van de weinige plekken buiten het kijken naar mijn kinderen waar ik me volledig in het hier en nu voel. Op andere plaatsen in mijn leven moet ik dat cultiveren."

Dit is het moment waarop de Always Sunny In Philadelphia-ster Ryan vroeg of sporten iets is waardoor hij zich net zo gevalideerd en aanwezig voelt als acteren.

"Voor mij is trainen een meditatie. Ik tel. Voor de volgende 20 herhalingen hoef ik alleen maar te tellen. En als ik de tel kwijtraak, stop ik en ik' Ik ga opnieuw beginnen. En voor mij is dat meditatie, " legde Ryan uit.

Dit niveau van toewijding (en sommigen zeggen misschien obsessie) is iets dat veel mensen voelen wanneer ze in vorm komen. Vooral als ze nog niet eerder hebben gesport. Het wordt een manier van leven en een manier om een centrum te vinden in de gekte om hen heen. Dit is wat Rob McElhenney beweert te voelen na zijn fysieke transformatie voor It's Always Sunny In Philadelphia. Het is ook iets dat hij beweert dat acteur Kumail Nanjiani ook voelt. Hoewel hij absoluut aan flarden is geschoten voor Marvel's Eternals, kan de Big Sick-ster gewoon niet stoppen met fit te zijn.

"Ik blijf hem op Instagram zien en hij gaat niet echt terug naar de normale Kumail", beschreef Rob McElhenney. "Ik had zoiets van: 'Je gaat het moeilijk hebben om terug te gaan, nietwaar?' Hij zei ja. Een deel ervan is natuurlijk het esthetische plezier. Maar eigenlijk is het omdat hij zich zo goed voelt, alsof dit de manier is waarop hij zich hoort te voelen als hij rondloopt. Het is ook het meditatieve proces van het trainen. Het is jezelf vinden in die zone. Het is pijnlijk en soms klote, maar zelfs als ik dat uur of tien seconden pijn had, voelde ik toen niets anders dan het moment zelf. Dat wordt zelf een drug, waar je dat op wilt najagen, omdat het voelt alsof je echt leeft."

Sporten houdt zijn wereld onder controle

Ryan Reynolds is een slimme jongen. Een bewuste kerel. En een eerlijke vent. Hij weet dat zijn leven er heel anders uit had kunnen zien. Daarmee bedoelen we dat hij het type acteur had kunnen worden dat voortdurend streeft naar genegenheid en bevestiging ten koste van zijn gezondheid en geluk. Het type dat heel goed alles zou kunnen verpesten bij het nastreven van het onmiddellijke gevoel van zelfvoldoening en zelfvertrouwen. Dit is een maar al te reële waarheid over Hollywood. En het wordt nog verergerd door de snelle, altijd in je gezicht, razernij van het bedrijf. Het heeft mensen vernietigd. Maar Ryan heeft oefening gecrediteerd als een van de belangrijkste dingen die zelfvernietiging heeft voorkomen.

"Als ons leven zo uit de hand loopt, denk ik dat er echte controle is in [trainen]. Het is ook dat idee dat er niets is - je lichaam, een film, een roman, wat het ook is dat je bent aan werken - je maakt het nooit echt af. Je geeft het op een gegeven moment op. Dit zijn nooit eindigende projecten. Je komt niet alleen in de beste vorm van je leven en dan blijf je daar gewoon, "legde Ryan uit aan GQ."Onze lichamen verouderen, ze oxideren, ze gaan kapot. We moeten nieuwe en inventieve manieren blijven bedenken om door te gaan, en dat vind ik echt interessant."

Aanbevolen: