Anya Taylor-Joy onthult hoe ze gezond blijft in het omgaan met media-aandacht

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy onthult hoe ze gezond blijft in het omgaan met media-aandacht
Anya Taylor-Joy onthult hoe ze gezond blijft in het omgaan met media-aandacht
Anonim

'The Queen's Gambit'-ster besprak roem in een recent interview met 'The Sunday Times' en legde uit dat ze niet alles hoeft te weten wat er over haar is geschreven.

Anya Taylor-Joy heeft zich opengesteld voor het omgaan met roem

Onlangs te zien in 'Last Night in Soho', begon Taylor-Joy het moeilijk te hebben om soms gevolgd te worden door paparazzi.

"Er zijn zeker momenten waarop ik denk: 'Word ik een kluizenaar? Ga ik niet meer naar buiten?'", zei ze.

Als het op media-aandacht aankomt, zei de actrice dat ze het prima vindt dat haar vrienden bepaalde dingen voor haar achterhouden.

"Je moet je gevechten kiezen. Als alles je constant dwars zat, zou je je ellendig voelen. Er zijn zeker momenten waarop mijn vrienden me gewoon niets vertellen. Ze zeggen: 'Ze doet' Dat hoef ik niet te weten.' En ik dacht: 'Dat werkt voor mij!'"

Nu een wereldwijde merkambassadeur voor Dior, zei de bekroonde actrice dat de ervaring haar een "gekke opleiding in de mode" heeft gegeven.

"Ik ben niet zo goed in opscheppen. Ik zie er 99% van de tijd uit als een 12-jarige jongen," zei Taylor-Joy.

"Toen ik een tiener was, kreeg ik kleding van mijn vader of broer omdat ik niet zo'n shopper was. Ik draag nog steeds een van mijn vaders geruite overhemden."

Anya Taylor-Joy over de moeilijkste scène om te filmen in 'The Queen's Gambit'

Eerder dit jaar onthulde Taylor-Joy wat de moeilijkste scène was om te filmen in 'The Queen's Gambit', waar ze schaakwonder Beth Harmon speelt.

Taylor-Joy heeft een Golden Globe en andere onderscheidingen ontvangen voor de rol van Beth. Het deel bevatte enkele emotioneel dragende scènes, zoals de actrice heeft onthuld in een video-interview met Netflix.

Een bewerking van de roman van W alter Tevis, 'The Queen's Gambit', ziet Beth, een wees in 1960, Kentucky, die een talent voor schaken ontdekt. Vastbesloten om grootmeester te worden, is Beth op een gestage weg naar internationale roem en erkenning, maar worstelt met verslaving en eenzaamheid.

"De scène waarvan ik het moeilijkst vond om van te scheiden, was de terugkeer van Beth naar de Henry Clay High School", zei de actrice.

In een van de laatste afleveringen keert een losgeslagen Beth met een verslaving terug naar de middelbare school waar ze haar eerste schaaktoernooi speelde.

“Als ze al een tijdje aan het bingen is en ze komt alleen opdagen vanwege het gevoel andere mensen teleur te stellen, om te proberen te lijken alsof je alles bij elkaar hebt, terwijl je in werkelijkheid uit elkaar v alt… die dag heb ik gewoon werd wakker en zodra ik uit bed kwam, dacht ik: 'Oh, het wordt een zware dag',' zei Taylor-Joy.

“Zoals, ik weet dat het lastig voor me zal zijn om uit elkaar te gaan en ik ben gewoon dankbaar dat onze prachtige crew en onze cast ze zo ondersteunend en aardig zijn en ze begrepen dat terwijl ik niet [a] methode [acteur], Beth en ik waren heel, heel close, "vervolgde ze.

Aanbevolen: