Chrissy Teigen's Celebrity Feuds, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's Celebrity Feuds, uitgelegd
Chrissy Teigen's Celebrity Feuds, uitgelegd
Anonim

Tegenwoordig is Chrissy Teigen op een missie om haar leven te veranderen. Ze vierde onlangs 50 dagen van nuchterheid en is begonnen met het goedmaken van haar vroegere wandaden. In de afgelopen tien jaar heeft de Lip Sync Battle-host een reputatie opgebouwd van een meedogenloze cyberpestkop die voornamelijk op Twitter woont en zegt wat er ook in haar hoofd opkomt - vooral als het bot is kritiek.

Niemand werd gespaard; ze kwam achter politici, collega-beroemdheden en zelfs tieners aan. Het model had een groot deel van de veelbesproken vetes. De massa koos zelden haar kant en heeft haar inmiddels al meerdere keren afgelast.

6 Teigen gepest Courtney Stodden op Twitter

Courtney Stodden werd voor het eerst enigszins beroemd in 2011 toen ze besloten te trouwen met Doug Hutchison, een man die 34 jaar ouder was. In het begin van de jaren 2010 was Teigen een van de grootste pestkoppen op Twitter. Zonder enige reden richtte ze zich op de 16-jarige Stodden en schreef een reeks beledigende tweets voor haar, waaronder een die luidde: ""mijn vrijdagfantasie: jij. vuil dutje. mmm baby, "en" ga voor altijd slapen ".

Sindsdien verontschuldigde Teigen zich publiekelijk voor haar opmerkingen. Hoewel Stodden beweerde dat ze haar hadden vergeven, denken ze niet dat de verontschuldiging helemaal eerlijk was. "Ik wil allemaal geloven dat dit een oprechte verontschuldiging is, maar het voelt als een openbare poging om haar partnerschap met Target en andere merken te redden die zich realiseren dat haar 'wakkerheid' een gebroken record is", schreven ze in een Instagram-bericht.

5 Candance Owens eiste dat Teigen werd geannuleerd

De ruzie tussen Teigen en Stodden eindigde niet alleen tussen hen twee. Andere media-persoonlijkheden raakten erbij betrokken, waaronder Candace Owens. “Mensen vragen zich af hoe mensen als Harvey Weinstein & Epstein jarenlang mensen tot slachtoffer hebben kunnen maken ondanks het feit dat 'iedereen het wist'. Het is dezelfde reden waarom Chrissy Teigen is geplatformd ondanks het feit dat ze vrouwen al meer dan tien jaar publiekelijk tot slachtoffer heeft gemaakt, «tweette ze in mei.

Owens voegde enkele concrete voorbeelden toe aan haar beweringen en herinnerde haar volgers eraan wat Teigen in het verleden had gezegd. Ze was verheugd om te ontdekken dat Macy's reageerde op de veelbesproken vete door de producten van Teigen van hun website te verwijderen, maar Teigen zelf heeft nooit teruggeklapt naar Owens.

4 Alison Roman noemde Teigen's 'cravings' een tevreden boerderij

Wat rondgaat, komt rond, inclusief publieke kritiek. In 2020 deelde Alison Roman, een voedselschrijver, in een interview met New Consumer wat ze echt denkt over Chrissy Teigen en haar kookproject 'Cravings'. "Wat Chrissy Teigen heeft gedaan, vind ik zo gek. Ze had een succesvol kookboek. En toen was het zo van: Boem, lijn bij Target … Boem, nu heeft ze een Instagram-pagina met meer dan een miljoen volgers waar het gewoon mensen zijn die een contentfarm voor haar runnen. Dat schrikt me af en het is niet iets dat ik ooit wil doen. Daar streef ik niet naar."

Teigen was gekwetst omdat ze zichzelf als een fervent fan van Roman beschouwde en haar steunde bij haar zakelijke inspanningen. De chef-kok verontschuldigde zich later via Twitter, maar de beledigde partij nam niettemin "een kleine pauze" van Twitter omdat ze "hard sloeg" door haar opmerkingen.

3 Geblokkeerd door Donald Trump

Teigen is door de jaren heen ontelbare keren bekritiseerd op sociale media. Maar toen ze opkwam tegen Donald Trump, besloten collega-beroemdheden en andere gebruikers van sociale media om haar te steunen. Haar vete met de voormalige president begon in 2016 toen hij voor het eerst werd gekozen. Hij vuurde beledigende tweets op zijn manier af en blokkeerde haar in 2017 nadat ze hem had verteld 'lol niemand vindt je leuk'.

De eigenwijze Trump negeerde haar opmerkingen echter niet alleen. Hij nam wraak door haar John Legend's "vuile mondvrouw" te noemen. De vete werd nooit bijgelegd, maar het drama vervaagde kort nadat Biden tot de nieuwste Amerikaanse president was verkozen. »Geschiedenis zal niet aardig voor je zijn, jij absolute psychopaat. Maar ik ben het sowieso nooit geweest, « schreef ze op Instagram in januari 2020.

2 Farrah Abraham wacht nog steeds op haar verontschuldiging

Nadat Teigens wrede opmerkingen over Stodden weer de kop opstaken, luidde Farrah Abraham ook alarm over de gastheer van de 'Lip Sync Battle'. "Toen ik Chrissy Teigen voor het eerst deze opmerkingen zag maken, kon ik zien dat ze een wanhopige muziekvideo-groupie en -model was… ik dacht gewoon dat het alleen bij mij was en ik negeerde haar omdat ik me niet zo gedraag. tonnen mensen. Het zit me nu echt dwars", vertelde ze aan Fox News.

Dus, wat deed Teigen precies met Abraham? In 2013 tweette ze: "Farrah Abraham denkt nu dat ze zwanger is van haar sekstape.in ander nieuws ben je een hoer en iedereen haat je oeps geen ander nieuws sorry". Tot op de dag van vandaag heeft Chrissy zich niet verontschuldigd bij de 'Teen Mom' aluin. Niet nodig - ze zei dat ze de verontschuldiging niet zou accepteren hoe dan ook.

1 Michael Costello vs Chrissy Teigen: een patstelling

2021 was een bijzonder moeilijk jaar voor Teigen. Toen de situatie in Stodden eenmaal was opgelost, kwam Michael Costello haar halen. Hij beweerde dat hij ook het slachtoffer was van haar cyberpesten in 2014. Ze beschuldigde de ontwerper ervan een racist te zijn. Het bewijs van zijn racisme (een opmerking op sociale media) bleek echter verzonnen.

Toen hij contact met haar opnam om uit te leggen dat hij in feite geen racist was, maar een slachtoffer van nepnieuwsmakers, toonde ze geen medeleven. "Ze vertelde me dat mijn carrière voorbij was en dat al mijn deuren vanaf dat moment gesloten zullen zijn", zei hij. Of dat is tenminste wat hij zei. Hij plaatste zelfs enkele DM's op zijn sociale media, maar het bleek dat hun legitimiteit niet kon worden geverifieerd. Dit is waar de plot dikker wordt. In de volgende dagen stonden andere mensen op en deelden hun eigen ongemakkelijke ervaringen die ze hadden met Costello (niet Teigen!), waaronder Leona Lewis, Jordan Liberty en Maxie James.

Wat Teigen betreft, ze zei dat ze de hand reikte naar iedereen die ze in het verleden onrecht had aangedaan en probeerde het goed te maken.

Aanbevolen: