Matt Damon's Real Hollywood Feuds (die niet met Jimmy Kimmel waren)

Inhoudsopgave:

Matt Damon's Real Hollywood Feuds (die niet met Jimmy Kimmel waren)
Matt Damon's Real Hollywood Feuds (die niet met Jimmy Kimmel waren)
Anonim

Matt Damon is de afgelopen jaren om onverklaarbare redenen een wat problematische figuur geworden, wat waarschijnlijk net zo'n verrassing is voor de acteur als voor zijn fans. De ooit frisse ster en co-schrijver (of enige schrijver als Family Guy te geloven is…) van Good Will Hunting is nu een man van middelbare leeftijd en hij heeft een wegwaarden met hem. Maar wanneer hij niet nog een zee van twist veroorzaakt met zijn laatste misplaatste pogingen tot sociaal commentaar, maakt de uiterlijk oprechte Damon een aantal vijanden. We kennen allemaal de nepvete tussen Damon en Jimmy Kimmel, maar hoe zit het met de echte ruzies waar hij bij betrokken is geweest?

Verrassend genoeg is de Stillwater-acteur betrokken geweest bij vetes met een aantal Hollywood A-listers. Veel sterren hebben zich gericht op de bovengenoemde onverstandige opmerkingen van Damon, terwijl anderen het gewoon niet konden uitstaan om met hem samen te werken. Ondertussen heeft hij ook de woede gewekt van andere Hollywood-bendes, die op hun beurt een doelwit worden voor spot en parodie, zonder de vermeende vetes zelf aan te pakken. Laten we eens kijken naar de echte Hollywood-vetes van Matt Damon (die niet met Jimmy Kimmel waren).

8 Minnie Driver

Deze lijst begint met een van de oude vlammen en voormalige co-sterren van Matt Damon. Minnie Driver speelde Damon's vriendin in Good Will Hunting, maar de acteurs gingen ook in het echt uit. De exen staan echter duidelijk niet op goede voet. In 2017 deelde Damon zijn gedachten over de MeToo-beweging met ABC News. Niet alleen prees hij komiek Louis C. K. omdat hij toegaf dat beschuldigingen van seksueel wangedrag om hem heen waar waren, maar Damon zei dat er "een verschil is tussen iemand op de kont kloppen en verkrachting of kindermishandeling. Beide gedragingen moeten zonder twijfel worden aangepakt en uitgeroeid, maar ze mogen niet worden samengevoegd."

Deze boze chauffeur, die tweette: "God God, serieus?" Ze vertelde de Guardian toen: "Ik begrijp niet waarom Matt Louis CK zou verdedigen. Het lijkt mij dat hij denkt dat omdat hij niet iemand heeft verkracht - voor zover we weten - dat wat hij deed niet zo was slecht."

7 Donald Trump

De waarheid is dat er veel beroemdheden zijn die Donald Trump haten. Net als de Paul Newman-hatende Richard Nixon voor hem, voorspellen we dat de reality-tv-ster die POTUS werd, een lange lijst met vijanden heeft. Op de 2016 New York Comic Con zei Matt Damon: "Ik kreeg net een sms van mijn vader: 'Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn jongen. Mijn cadeau aan jou is een herinnering dat we volgende maand om deze tijd Trump vaarwel kunnen kussen. Twijfel of je een betere krijgt.'"

Damon vervolgde: "Hoewel als hij verkozen wordt, we ons misschien zorgen moeten maken dat Mexico een muur zal bouwen om hem buiten te houden." In tegenstelling tot zijn andere celeb-recensenten, antwoordde Trump niet, maar Damon staat ongetwijfeld op zijn 'liberale Hollywood'-vijandenlijst.

6 Morgan Freeman

Ga niet in op de slechte kant van acteerveteraan Morgan Freeman. Freeman en Damon botsten tijdens het maken van Clint Eastwood's film Invictus uit 2009. "We kunnen het niet zo goed met elkaar vinden - hij heeft een groot hoofd, hij vindt hem knap en zo, we konden het eigenlijk helemaal niet zo goed met elkaar vinden," merkte Freeman op tijdens de Invictus. Britse première in 2010.

5 Alyssa Milano

Een andere acteur die Matt Damon confronteerde met zijn opmerkingen over de MeToo-beweging was Alyssa Milano. De Charmed-ster richtte zich op Damons pogingen om verschillende niveaus van misbruik te kwantificeren.

"Er zijn verschillende stadia van kanker. Sommige zijn beter te behandelen dan andere. Maar het is nog steeds kanker", tweette ze. Het lijkt erop dat Milano en Damon niet snel samen zullen optreden…

4 Christian Bale

Er waren geruchten over een vete op de set tussen Matt Damon en Christian Bale tijdens het filmen van de film Ford v Ferrari uit 2019."Het was een wonder dat ze elkaar uiteindelijk niet hebben uitgelachen", beweerde een bron tegen de Globe. "Ze zouden nooit maatjes worden, en Christian hield er niet van om op de set te rommelen. Hij was altijd ongelooflijk gefocust. Hij werd woedend terwijl Matt voor de gek hield en gaf hem een oor dat hij de baan niet serieus genoeg nam."

Een andere tovenaar voegde eraan toe dat "Matt altijd het Batman-rundvlees ter sprake bracht en hem belachelijk maakte." Opgemerkt moet worden dat deze beweringen door geen van beide actoren zijn geverifieerd.

3 Seth MacFarlane

Terwijl The Simpsons een reputatie heeft opgebouwd rond het voorspellen van de toekomst, is Family Guy bij vele gelegenheden merkwaardig profetisch gebleken. Lang voordat Matt Damon's onverstandige MeToo-opmerkingen kwam, stak Family Guy vaak de draak met de Jason Bourne-ster. Van grappen over zijn vrouw tot opgravingen gericht op zijn BFF Ben Affleck, Damon is erin geslaagd de woede van de Family Guy-schrijvers op te wekken.

Maar deze gijzelingen bereikten hun hoogtepunt in de nasleep van MeToo. De aflevering "HTTPete" van seizoen 16 bevat een film genaamd Marvel's "The Offenders", met sterren als Harvey Weinstein, Woody Allen en Bill Cosby. Allen vraagt of Matt Damon naar de bijeenkomst van zedendelinquenten komt, waarop Cosby antwoordt: "Nee, maar hij weet van ons allemaal. Hij weet heel goed wat hier aan de hand is." Seth MacFarlane wist eigenlijk al lang voor MeToo van Harvey Weinstein af, aangezien zijn vriendin Jessica Barth een van de vrouwen was die seksueel werden lastiggevallen door de filmmagnaat, maar in tegenstelling tot Matt Damon weigerde hij te zwijgen. Het is veilig om te zeggen dat Damon niet snel welkom is in de Family Guy-studio.

2 Debra Messing

Nog een celeb die enorm geïrriteerd was door de opmerkingen van Matt Damon over Louis C. K. was Debra Messing. De Will and Grace-ster lanceerde een aanval op Damon na zijn controversiële interview met ABC News. Ongelovig, Messing twitterde: "Matt Damon- ERNSTIG? … Dit is NIET het moment om een schouderklopje te vragen. Hoe zit het met we NIET vieren mannen die gewoon fatsoenlijke mensen zijn. Blijf op het goede spoor, Matt. Het gaat niet om jou."

1 Rose McGowan

Een van de meest uitgesproken MeToo-activisten, Rose McGowan, liet de MeToo-opmerkingen van Matt Damon niet glippen. Net als haar Charmed-co-ster, Alyssa Milano, ging McGowan naar Twitter om Damon te luchten. Vervolgens sloot ze de A-lister af met een simpele tweet. "Matt Damon is een dichte AF", riep ze uit.

In een aparte Tweet bestempelde ze Damon als "een slappe profiteur die zwijgt", bewerend dat hij op de hoogte was van Harvey Weinsteins seksuele misbruik van vrouwen, maar ervoor koos te zwijgen.

Aanbevolen: