Big Brother 23': Is Xavier Prather de schurk van het echte seizoen?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Is Xavier Prather de schurk van het echte seizoen?
Big Brother 23': Is Xavier Prather de schurk van het echte seizoen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 8 september 2021 worden hieronder besproken. De aflevering van vanavond gemist? Maak je geen zorgen. Stream het hele seizoen op Paramount+. Big Brother 23 maakt zichzelf tot een van de beste! Met de dubbele ontruiming van morgen in volle gang, wie weet wat de huisgasten in petto hebben. Na de huisuitzettingen van Sarah Beth en Derek X willen fans graag weten wie morgenavond naar huis gaat, maar aangezien The Cookout nog steeds sterk staat, is het duidelijk dat Claire wordt weggestuurd.

Met Xavier die comfortabel op het blok zit, wetende dat hij veilig is, lijkt het alsof fans het moeilijk hebben om hem te steunen, vooral als het gaat om de onzin die hij op Live Feeds spuwt. Hoewel Tiffany gemakkelijk het volgende doelwit van The Cookout had kunnen worden, na haar vorige overwinning als hoofd van het huishouden, lijkt het erop dat Xavier degene is die als eerste gaat!

Met de alliantie die de touwtjes in handen heeft, lijken de producenten van Big Brother één enkel lid af te schilderen als de seizoenschurk, en dat is Tiffany! Na haar schokkende beslissing om Claire op te zetten, die al sinds dag één haar ritje is of sterft, krijgen fans kennis van de onrechtmatige bewerking van Tiff, maar wie is de echte slechterik?

Tiffany krijgt een slechte bewerking

Tiffany Mitchell roert al sinds dag één in de pot! De Big Brother-speler begon in haar oorspronkelijke alliantie, The Cookout, maar ze slaagde er ook in een plek te veroveren in de all-female alliantie, met uitzondering van Frenchie, bekend als de French Kisses.

Aangezien haar mastermind-act intact is sinds het begin, heeft Tiffany altijd op de radar van zowel de huisgasten als de kijkers gestaan. Ze werd niet alleen beschouwd als een van de beste BB-spelers ooit, maar Tiffany schreef ook geschiedenis als de allereerste zwarte speler die back-to-back Head of Household-competities won.

Ondanks dat ze een topkandidaat is, krijgt Tiff nog steeds een ongelukkige bewerking van producenten, die haar afschilderen als het kwaadaardige meesterbrein. Dit werd allemaal duidelijk tijdens de aflevering van vanavond, waar het verhaal Tiffany bleef afschilderen als een schurk en Claire achterliet als het enige doelwit van The Cookout.

"Dit verhaal van Tiffany die schurkenstaat en Claire die deze week het definitieve doelwit van The Cookouts is, is NIET WAAR!" een fan was er snel bij om te delen op Twitter, en er werd geen enkele leugen verteld! Hoewel Tiffany in feite een genie is, gaat het om de Big Brother-game, ze is zeker GEEN schurk.

Hoewel fans zeker meevoelen met Claire nadat Tiffany haar heeft opgedragen als de vervangende genomineerde, is het duidelijk dat Tiffs loyaliteit aan haar alliantie haar loyaliteit is, wat nog maar eens bewijst dat haar hoofd altijd in het spel is. Hoewel producenten haar op een ongunstige manier bewerken, laten de live feeds zien wie de seizoenschurk is, en het blijkt Xavier te zijn!

Live feeds bewijzen dat Xavier de echte schurk is

Xavier is al vanaf het begin een favoriet bij fans, maar zijn tijd op de live feeds heeft een heel ander beeld geschetst dan wat fans zien tijdens de live-afleveringen. Terwijl X ons allemaal aan het lachen houdt met zijn biecht, houdt hij fans in de war met zijn constante geklaag over de live feeds.

Terwijl Tiffany werd bewerkt als het mogelijke volgende doelwit van The Cookout, lijkt het erop dat ze steeds dichterbij komen om Xavier het huis uit te krijgen! Niet alleen is hij eerder openlijk voor Tiffany gekomen, maar Xavier krijgt nu ieders laatste nooit, allemaal omdat hij zijn nummer één, Alyssa, zou kunnen verliezen.

Xavier heeft zijn hele alliantie gewaarschuwd dat hij volgende week mogelijk voor Alyssa moet schieten, maar nu de dubbele uitzetting steeds dichterbij komt, is het slechts een kwestie van tijd voordat X zijn nevenspeler verliest. Nu Tiffany Claire vuil moet maken, ondanks dat ze Tiff's nevenspeler is, klaagt Xavier er enorm over dat hij het spel moet spelen.

"Ik zou dit niet moeten doen, ik zou dat niet moeten doen. Wah wah wah, Xavier klaagt dat hij het spel moet spelen. Ga van je hoge paard af", schreef een fan op Twitter. Zou dit het begin kunnen zijn van Xavier's ondergang, en zou hij misschien het eerste Cookout-lid kunnen zijn dat ingepakt wordt? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: