The Bachelorette': dit is waarom fans Jamie Skaar de schurk van dit seizoen noemen

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': dit is waarom fans Jamie Skaar de schurk van dit seizoen noemen
The Bachelorette': dit is waarom fans Jamie Skaar de schurk van dit seizoen noemen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 27 oktober 2021 worden hieronder besproken! The Bachelorette is officieel goed begonnen, maar het lijkt erop dat het drama al in volle gang is! Tijdens de aflevering van vanavond waren fans getuige van een explosief argument tussen Peter en Will, wat het eerste gevecht tussen de mannen op het scherm markeerde, maar het is duidelijk dat er meer zal zijn waar dat vandaan kwam.

Hoewel fans Joe Coleman begonnen aan te zetten voor het ghosten van Michelle Young op Instagram, lijkt het alsof ze het bij het verkeerde eind hebben gehad om hem de seizoensschurk te noemen, aangezien Jamie Skaar duidelijk uitstekend werk levert door die rol op zich te nemen. Tijdens de een-op-een date van Jamie en Michelle vertelde de ondernemer over zijn tumultueuze verleden, maar dat werd al snel overschaduwd door het schokkende drama dat hij begon voorafgaand aan de rozenceremonie, en fans zijn er niet blij mee!

Jamie scoort een één-op-één date met Michelle

Als het op de eerste één-op-één date van het seizoen aankomt, lijkt het alsof Jamie Skaar de gelukkigste van allemaal was! Hij en Michelle vlogen naar niemand minder dan Joshua Tree voor een picknick, maar niet zomaar een picknick. Hoewel haar groepsdate niet zo geweldig was, voornamelijk vanwege het drama tussen Peter en Will, voelde Michelle haar tijd met Jamie helemaal.

De twee moesten rotsklimmen naar hun picknick, wat Jamie's steegje was, aangezien het bij hem allemaal om een wild avontuur gaat. Michelle was behoorlijk onder de indruk van Skaar's coachingsvaardigheden tijdens haar beklimming van de rots, waarmee ze duidelijk maakte dat hij het een en ander weet over het ondersteunen van zijn partner. Ondanks dat het klikte tussen de twee, namen de zaken later in de aflevering een wending toen Jamie wat onnodig drama verzon.

Hij ondervroeg Michelle over de "Geruchten"

Hoewel Jamie en Michelle de zaken naar een hoger niveau hebben getild tijdens hun romantische diner, lijkt het alsof Jamie dat allemaal heeft weggegooid toen hij een gerucht creëerde over Michelle en mede Bachelorette-deelnemer Joe Coleman. Voorafgaand aan de rozenceremonie verzamelden de mannen zich allemaal voor een langverwachte cocktailparty, maar Michelle en haar selectie mannen kwamen nooit aan de drank!

In plaats daarvan raakten Jamie en Martin in gesprek over Michelle die Joe in Minnesota mogelijk kende. Terwijl fans hun achtergrondverhaal kennen, weten de mannen dat niet, dus Jamie vond de perfecte plek om een klein drama te beginnen. Nadat hij duidelijk had gemaakt dat hij last had van hun vorige relatie, als we dat al zo mogen noemen, nam hij het op zich om Michelle te laten weten dat de hele groep erover praat, wat helemaal niet het geval was.

Tijdens hun privémoment onthulde Jamie aan Michelle dat de mannen hadden gesproken over haar eerdere connectie met Joe, waarbij ze beweerden dat Jamie's vriend hem had verteld dat Michelle al "boosed up met een lichte huidballer", wijzend naar die baller is Joe. Dit was een totale leugen, aangezien een dergelijk gesprek tussen de deelnemers niet plaatsvond.

Michelle nam het op zich om de groep te confronteren en vroeg wie zich zorgen maakte over haar en Joe's eerdere online relatie, maar niemand zei iets, vooral omdat niemand er iets van af wist behalve Jamie. Hoera!

Fans noemen Jamie Skaar de schurk van dit seizoen

Toen Michelle de mannen confronteerde, zat Jamie Skaar daar verbijsterd over wat er aan de hand was, wat alleen kan worden omschreven als een optreden van je leven. Aangezien Jamie het gerucht had veroorzaakt, hoopten fans dat hij het record recht zou zetten, maar het waren allemaal krekels van hem.

"Het lijkt me sterk dat Jamie deze geruchten zelf naar voren zou brengen en vervolgens zou beweren dat 'anderen' erover praten. Vooral NADAT hij een emotionele band en basis voor vertrouwen met haar heeft gecreëerd. Manipulatie uit het leerboek. Gigantisch rood vlag, " reageerde een kijker op Twitter.

Fans waren er snel bij om Jamie uit te roepen voor zijn stiekeme manieren, en noemden hem de "schurk" van dit seizoen, en terecht! Gelukkig voor Skaar scoorde hij al een roos van Michelle op hun date, dus hij was op zijn zachtst gezegd veilig. Nou, het lijkt erop dat dit in zijn gezicht zou kunnen ontploffen toen de preview van volgende week enkele mannen liet zien die zich afvroegen hoe "hij dacht hiermee weg te komen", waardoor we allemaal denken dat zijn plan een averechts effect op hem heeft.

Aanbevolen: