The Mandalorian': zou Admiral Thrawn de centrale schurk van seizoen 3 kunnen zijn?

Inhoudsopgave:

The Mandalorian': zou Admiral Thrawn de centrale schurk van seizoen 3 kunnen zijn?
The Mandalorian': zou Admiral Thrawn de centrale schurk van seizoen 3 kunnen zijn?
Anonim

Star Wars' Het Mandalorian seizoen 2 bracht de zoektocht naar Grogu's huis tot een einde, waardoor Din Djarin (Pedro Pascal) andere dringende zaken moest regelen, zoals wat hij gaat doen doen met de Darksaber. En nu moet hij uitzoeken hoe hij het Mandaloriaanse relikwie terug kan geven aan Bo-Katan (Katee Sackhoff) zonder een gevecht op leven en dood aan te gaan. Dat zijn natuurlijk de minste van zijn zorgen.

Naast het doorstaan van een hiërarchische strijd, krijgt Mando ook een nieuwe vijand om mee te kampen, admiraal Thrawn. Hoewel de antagonist van de rebellen nog steeds niet in beeld is, bestaat hij al in het Disney+ universum.

In hoofdstuk 13: The Jedi maakte Ahsoka Tano (Rosario Dawson) de grote onthulling na haar gevecht met Magistraat Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto). Ze vroeg de verslagen imperialist naar de verblijfplaats van haar meester en bevestigde dat hij ergens in de buurt is.

De aankomst van de admiraal

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks dat je niet weet waar of wanneer Thrawn zijn eerste live-action-optreden zal maken, voelt seizoen 3 van The Mandalorian als de beste gok. Sommige fans gaan er waarschijnlijk van uit dat de Admiraal de belangrijkste antagonist is voor Disney's Ahsoka-serie, hoewel het veel passender voor hem lijkt om deel te nemen aan de huidige show.

De reden dat Thrawn waarschijnlijk hier wordt geïntroduceerd in plaats van een andere Disney+-serie, is de huidige plot. Seizoen 2 eindigde met Moff Gideon (Giancarlo Esposito) in hechtenis, vermoedelijk op weg naar een gevangeniscel op Mandalore. Dat betekent dat er een openstaande vacature is voor een nieuwe schurk om het over te nemen, en dat is waar de admiraal om de hoek komt kijken.

Thrawn klinkt perfect voor de rol, aangezien de planeet Mandalore nog steeds onder keizerlijke controle staat. Zowel Bo-Katan als Boba Fett (Temuera Morrison) hebben verwezen naar de huidige staat van de planeet, waarbij ze opmerken dat het nu een beetje een woestenij is. Het grotere voordeel is natuurlijk dat een andere keizerlijke loyalist in de plaats van Gideon zal moeten opkomen.

Als je ziet hoe dat het geval is, klinkt Thrawn die deelneemt aan het juniorseizoen van The Mandalorian als een veilige gok. Din Djarin en de Nite Owls zijn op weg naar hun thuiswereld in de hoop hun volk te bevrijden, dus een confrontatie met de admiraal lijkt onvermijdelijk. Tenzij er een andere antagonist in de vouw komt.

Thrawn In Control Of Mandalore

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er een duidelijke mogelijkheid is dat de erfgename zelf van kant zal wisselen - en uit noodzaak een antagonist wordt - zal Admiral Thrawn of een van zijn handlangers waarschijnlijk de leider van de planeet zijn. Hij huurde Magistraat Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) in om de mensen van Corvus te domineren. En dat is reden genoeg om te geloven dat Thrawn een van zijn volgelingen opdracht heeft gegeven om Mandalore op dezelfde manier te beheren.

Weten dat er een gevecht met de admiraal op komst is, is de vraag die de fans nu bezighoudt: wie zal de rol spelen? Details over de mysterieuze antagonist blijven schaars en we weten dat Disney ons geen hints zal geven, wat blijkt uit hun geheimhouding rond de terugkeer van Mark Hamill als Luke Skywalker. Er is echter één aanwijzing die het publiek een antwoord kan geven.

Voor het geval het nog niet duidelijk was, heeft Disney verschillende Marvel's Agents of SHIELD-alums geleend voor The Mandalorian. Iedereen kent Ming-Na Wen met in de hoofdrol Fennec Shand, hoewel niet alle fans de andere acteurs hebben opgemerkt die zijn overgestoken.

Talloze agenten van S. H. I. E. L. D. Aluin Cast On The Mandalorian

Afbeelding
Afbeelding

Om er maar een paar te noemen, zowel Titus Welliver als Thomas E. Sullivan hadden een integrale rol in Agents of SHIELD en speelden twee van de meest prominente antagonisten van de serie. En wat verrassend is, beide hebben een rol gespeeld in Disney's The Mandalorian. Welliver speelde een keizerlijke officier en Sullivan had een kleine rol als piloot in de finale van seizoen 2.

Nu is er geen garantie dat de mediagigant door hun indrukwekkende selectie van acteurs graaft om de Thrawn-vacature te vullen, vooral wanneer Lars Mikkelsen - de stem van admiraal Thrawn op Star Wars: Rebels - een haalbare kandidaat is in de rennen. Maar als de mediagigant iemand van Agents of SHIELD terug wil halen, dan zou het Adrian Pasdar moeten zijn.

Ondanks dat hij een duidelijk andere stem heeft dan de geanimeerde tegenhanger van Thrawn, heeft Pasdar laten zien dat hij een behoorlijk bereik heeft. Hij heeft zo goed gepresteerd in shows zoals NBC's Heroes en shows dat hij zou kunnen worden geaccepteerd als de acteur om Admiral Thrawn te vertolken.

Als het niet Pasdar of Mikkelsen is, blijft de vraag: wie is waardig genoeg? Niemand anders komt in me op, hoewel de uitstekende Jon Hamm veelbelovend klinkt. Hij is sluw, draagt de branie van een overmoedige imperialist en heeft al het gladde kapsel dat synoniem is geworden met admiraal Thrawn. Dat gezegd hebbende, zal het interessant zijn om te zien wie Disney kiest voor de rol.

Aanbevolen: