Beyonce en 9 andere beroemdheden die lijden aan slapeloosheid

Inhoudsopgave:

Beyonce en 9 andere beroemdheden die lijden aan slapeloosheid
Beyonce en 9 andere beroemdheden die lijden aan slapeloosheid
Anonim

Beroemdheden: ze zijn net als wij. Ook al lijkt het niet zo, aangezien een beroemdheid is alsof je in een compleet andere wereld bent, lijken beroemdheden meer op ons dan je denkt. We worstelen allemaal met verschillende gezondheidsproblemen en we doen allemaal ons best om ons gezonde leven te behouden. Voor veel sterren worstelen ze net als wij.

Als je het zo druk hebt als een beroemdheid, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede schoonheidsslaapje krijgt. Veel celebs zijn echter misschien uitgeput, maar kunnen hun ogen niet sluiten en hun hersens uitschakelen. Niet kunnen slapen is een echte medische aandoening die slapeloosheid wordt genoemd, en het zou je verbazen hoeveel van hen hier dagelijks aan lijden.

10 Beyoncé

Beyoncé staat misschien bekend als een koningin, maar zelfs koninginnen lijden aan slapeloosheid. Beyoncé zijn is niet gemakkelijk, want ze werkt al jaren non-stop. Als je erover nadenkt, is Beyoncé al meer dan de helft van haar leven op tournee met Destiny's Child, of alleen, en dat kan echt een tol eisen van iedereen.

Ze is constant aan het zingen, muziek maken en touren, en hoewel dat vermoeiend klinkt en ze echt geen moeite zou moeten hebben om te slapen, blijkt het precies het tegenovergestelde te zijn, en Beyoncé heeft echt moeite om wat te slapen ondanks haar drukke schema naast het zorgen voor drie kinderen.

9 Heath Ledger

De wereld rouwde toen we Heath Ledger zo plotseling verloren op 28-jarige leeftijd. We kwamen er later achter dat de oorzaak van zijn dood een per ongeluk voorgeschreven overdosis was. Verslaving aan voorgeschreven medicijnen was iets waar hij een tijdje mee te maken had. Een andere worsteling die hij had was met slapeloosheid en zou alles proberen om zijn hersens lang genoeg uit te schakelen zodat hij kon slapen. Daarom rookte hij marihuana en nam hij een voorgeschreven medicijn om hem te helpen slapen. Maar zelfs de sterkste slaappillen konden hem niet helpen in slaap te vallen, en dat droeg bij aan zijn dood.

8 Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith leek erg op Heath Ledger als het ging om het omgaan met haar slapeloosheid. Ze stierf ook aan een accidentele overdosis voorgeschreven medicijnen, voornamelijk een medicijn om haar te helpen slapen. Anna Nicole Smith had veel te verwerken, vooral de dood van haar zoon, slechts een paar maanden voor haar eigen dood.

Ze nam een aantal verschillende medicijnen, zoals antidepressiva en angststillers, samen met een medicijn om haar te helpen slapen. Omdat ze niet in staat was alles aan te pakken, nam ze per ongeluk een overdosis van de medicatie en bleek ze niet meer te reageren.

7 Christina Applegate

Actrice Christina Applegate heeft de laatste tijd veel complicaties gehad met haar hulp, maar één ding waar ze al tientallen jaren mee worstelt, is slapeloosheid. Toen ze veel jonger was, zou ze merken dat ze de hele nacht op bleef en weinig tot geen slaap kreeg. Naarmate ze ouder werd, ging het iets beter, maar ze slaapt gemiddeld maar drie uur per nacht. Het beïnvloedt ook zowel haar fysieke als mentale gezondheid, en je realiseert je niet hoe belangrijk een goede nachtrust is.

6 Marilyn Monroe

Net als Heath Ledger en Anna Nicole Smith droeg de slapeloosheid van Marilyn Monroe bij aan haar dood. Op 5 augustus 1962 stierf Marilyn Monroe aan een overdosis en werd niet meer in haar huis aangetroffen. Marilyn had veel druk op haar om er niet alleen mooi uit te zien, maar ook dun te blijven. Door deze stressfactoren kreeg ze slaapproblemen en ze leunde zwaar op slaappillen en andere medicijnen om haar te helpen slapen. Gebrek aan slaap beschadigde haar emotioneel en leidde ertoe dat ze stemmingswisselingen en andere problemen kreeg.

5 Simon Cowell

Als je het zo druk en krachtig hebt als Simon Cowell, is het misschien verrassend om te ontdekken dat hij ook aan slapeloosheid lijdt. Door zijn zware werkschema heeft Simon moeite met het vinden van slaap. Als gevolg daarvan wendde hij zich tot hypnotiseur Paul McKenna om hem te helpen. We weten niet zeker of hypnose Simon echt heeft geholpen met zijn slaapschema, maar uiteindelijk is het wat hem helpt om een goede nachtrust te krijgen, en als dat gehypnotiseerd is, dan is dat wat het moet zijn!

4 Madonna

Madonna heeft last van slapeloosheid, zingen dat ze een jong meisje was. Ze onthulde dat ze moeite heeft met slapen sinds haar moeder stierf toen ze jong was. Het vorderde alleen maar verder naarmate ze ouder werd en haar muziekcarrière begon op te bouwen. Ze is constant aan het werk en zorgt voor haar kinderen, die slaap nooit echt lijkt te komen voor haar. Madonna zegt dat ze geluk mag hebben als ze zelfs maar zes uur slaap krijgt, en als ze dat doet, kan ze de dag zeker zonder problemen doorkomen.

3 Sandra Bullock

Actrice Sandra Bullock heeft ook last van slapeloosheid vanwege haar lange werkdagen en haar drukke agenda. Sinds ze moeder is geworden van haar twee geadopteerde kinderen, heeft de slaap haar nog steeds niet gevonden. Als het echter om haar kinderen gaat, zal Sandra graag slapen als het betekent dat ze meer tijd met hen kan doorbrengen. Ze geeft toe dat ze maar drie uur slaap kreeg, maar als dat is wat er moet gebeuren om zowel haar kinderen als haar carrière aan te kunnen, dan is Sandra meer dan bereid om het te doen.

2 George Clooney

George Clooney heeft in de loop der jaren veel gezondheidsproblemen gehad, waaronder slapeloosheid. George heeft toegegeven dat als het gaat om gaan slapen, zijn hersenen gewoon niet uitschakelen. Zijn geest dwa alt voortdurend af met gedachten waardoor hij niet in slaap kan vallen. Hij onthulde ook dat hij nooit een volledige nachtrust heeft en dat hij meerdere keren per nacht wakker wordt. Natuurlijk heeft hij meerdere medicijnen en behandelingen geprobeerd, maar niets lijkt hem te helpen.

1 Michael Jackson

Het is geen geheim dat Michael Jackson veel problemen had toen hij nog leefde, waaronder slapeloosheid vanwege zijn veeleisende schema. In feite slikte hij medicijnen op recept om hem te helpen slapen, en een overdosis droeg bij aan zijn dood. Eerst werd hij behandeld met vitamines om hem te helpen, maar toen dat niet werkte, eiste Michael iets sterkers om hem te helpen. Zijn artsen gaven hem propofol, een chirurgisch verdovingsmiddel dat dodelijk kan zijn als het niet op de juiste manier wordt gebruikt. Helaas is het wat hem heeft gedood.

Aanbevolen: