Bravo-fans moesten lijden door een andere niet-indrukwekkende huisvrouwenmodeshow

Inhoudsopgave:

Bravo-fans moesten lijden door een andere niet-indrukwekkende huisvrouwenmodeshow
Bravo-fans moesten lijden door een andere niet-indrukwekkende huisvrouwenmodeshow
Anonim

Eerst zagen Bravo-fans Kyle Richards' hete puinhoop van een modeshow tijdens de première van The Real Housewives of Beverly Hills. Dankzij Sonja Morgan zagen fans nu meer chaos op de catwalk tijdens The Real Housewives of New York City.

Sonja Door Sonja Morgan

Sonja, die sinds seizoen drie bij de New York Housewives-franchise werkt, staat vooral bekend om het roeren in de pot en haar tenen onderdompelen in veel zakelijke ondernemingen. Hoewel de meeste van haar zakelijke ideeën niet echt uitkomen, zoals haar broodroosteroven, is ze er op de een of andere manier in geslaagd een kledinglijn te lanceren, Sonja By Sonja Morgan.

Sonja nam haar confectieontwerpen mee naar de catwalk tijdens de New York Fashion Week en het was een beetje een mislukking. In de aflevering is Sonja te zien in een manische staat, rondrennend om alles op te zetten voordat het eerste model wegloopt. Hoewel de kleding op haar naam staat, verwijt Sonja haar creatieve team dat ze niet voorbereid zijn. Terwijl de gasten arriveerden, was Sonja nog aan het beslissen welk bloemstuk ze het mooist vond voor het decor; ze plakte naamkaartjes (die met kippenkras waren geschreven en niet eens uitgeprint) op stoelen, en de zaal was nog niet af. Bovendien was Sonja zelf een hete rommel en had ze niet eens tijd om make-up op te doen of haar gasten te begroeten.

Toen de catwalkshow begon, was er geen productiewaarde om de looks te verbeteren. Er was geen muziek, geen licht en niemand leek op te letten, wat jammer is, want de kleding is eigenlijk schattig (de enige redder van de show).

Ik denk dat iedereen dit debacle had kunnen zien aankomen, aangezien Sonja niet eens al haar modellen had geboekt tot de dag van. Huisvrouwen lijken te denken dat als ze geld hebben en hun glamourteam ervoor zorgt dat ze er goed uitzien, ze meer dan gekwalificeerd zijn om een kledinglijn te hebben en een modeshow te geven; maar kijkers hebben meerdere keren gezien dat dit bijna nooit het geval is.

Dit is wat haar co-sterren dachten

Sonja stuurde de andere huisvrouwen een outfit uit haar collectie om naar de show te dragen. Dorinda Medley wiegde een bedazzled blazer van Sonja en Tinsley Mortimer had een lieve witte jurk aan die Sonja haar cadeau had gedaan. Wat betreft de andere dames? Blijkbaar paste wat Sonja Ramona Singer te dragen gaf niet bij haar, was Leah McSweeney niet blij met wat Sonja wilde dat ze zou dragen en was Luann de Lesseps niet aanwezig omdat ze een cabaretvoorstelling moest geven. De meeste dames waren ondersteunend en Luann tweette zelfs: "Break a leg vanavond [Sonja Morgan] zo trots op je."

Maar zelfs Dorinda merkte het gebrek aan voorbereiding op die Sonja in de show stopte. In een interview met Andy Cohen tijdens WWHL zei Dorinda: "Ze [Sonja] was er nerveus over. Het kwam een beetje op haar af. Ik wou dat er muziek was, en ik wou dat ze wat meer vooruit had gepland, want het leek alsof ze het allemaal aan het plannen was tijdens de Pamella Roland-modeshow, en ik denk dat dat haar intimideerde."

Leah (die ook een kledinglijn heeft), was niet onder de indruk, vooral niet van de kasjmierpyjama's die Sonja haar gaf om te dragen, die Leah vergeleek met 'wakker worden met een paardenhoofd in bed'. Wat dat ook betekent… Leah beschouwde dit als een opmerking van Sonja nadat ze ruzie hadden gekregen tijdens hun verblijf in de Hamptons, maar Sonja ging naar Twitter om haar outfitkeuze voor Leah te verdedigen. "Ik hou van mijn kasjmierset en ik WEET dat Leah het zou rocken. Ze interpreteert duidelijk mijn bedoelingen verkeerd." Leah hield zich niet in en creëerde een beetje een scène op de modeshow waarin Sonja werd uitgescholden voor de slechte look.

Niet zo fantastisch

Helaas werden de outfits die op de catwalk werden getoond overschaduwd door enkele onhandige opmerkingen die Sonja en Dorinda maakten met betrekking tot een transgendermodel. Page Six meldde het incident en de twee huisvrouwen gaven ook een verklaring af waarin ze zeiden: "We hebben een geschiedenis als langdurige supporters van de LGBTQ-gemeenschap op vele manieren en verontschuldigen ons voor onze aanstootgevende opmerkingen tijdens de modeshow."

Daarmee staat er weer een ondermaatse en jammerlijk rampzalige Housewives-modeshow in de boeken.

Aanbevolen: