Waarom haat Twitter Awkwafina?

Waarom haat Twitter Awkwafina?
Waarom haat Twitter Awkwafina?
Anonim

Twitter is momenteel niet de grootste fan van actrice en rapper Awkwafina. Na de aankondiging van de releasedatum voor De kleine zeemeermin, barstten gebruikers los nadat ze zagen dat de Crazy Rich Asians-ster in de film zou spelen.

Hoewel Awkwafina niet echt wordt gehaat, heeft Twitter de actrice geroepen omdat ze in te veel films speelde en dat ze niet had mogen worden gecast voor de aankomende film. Sommigen hebben ook hun mening geuit over haar persoonlijkheid, waarbij een gebruiker haar een racist noemde.

De ster zal het personage Scuttle inspreken in de live-action remake. Gesprekken voor haar casting begonnen in 2019, toen de ster tegen Entertainment Tonight zei: "Aww man, dat is nog niet allemaal bevestigd, maar als het gebeurt, zou ik natuurlijk meer dan vereerd zijn." Kort daarna werd bevestigd dat ze deel zou uitmaken van de film.

Awkwafina's drie doorbraakrollen waren in 2018, met in de hoofdrollen Dude, Ocean's 8 en Crazy Rich Asians. Ze speelde later in Jumanji: The Next Level en The Farewell en won in 2019 een Golden Globe voor die rol.

Haar nieuwste filmrol is Katy in de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De film kreeg positieve recensies van critici, die ook de prestaties van Awkwafina prezen. Vanaf deze publicatie heeft de film meer dan $ 160 miljoen opgebracht aan de kassa en is het de op twee na beste openingsdag sinds het begin van de COVID-19-pandemie.

De live-action remake van De kleine zeemeermin is van plan om op de originele film te lijken en het verhaal te vertellen van een jonge zeemeermin genaamd Ariel (Halle Bailey) die haar zangstem inruilt voor menselijke benen. Actrice Melissa McCarthy zal de rol van Ursula op zich nemen, terwijl sterren Daveed Diggs en Jacob Tremblay de stemmen van Sebastian en Flounder zullen vertolken.

De actrice blijft de hoofdrol spelen in de Comedy Central-serie Awkwafina Is Nora from Queens, waarvan het tweede seizoen in première gaat op 18 augustus. Behalve De Kleine Zeemeermin, zal ze ook schitteren als mevrouw Tarantula in The Bad Guys en Kate in het Zwanenlied. The Bad Guys wordt uitgebracht op 15 april 2022, terwijl de releasedatum van Swan Song momenteel onbekend is.

Awkwafina's films en televisieseries zijn beschikbaar op meerdere platforms, zoals Hulu en HBO Max. De kleine zeemeermin wordt op 26 mei 2023 in de bioscoop uitgebracht. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over of deze film op een ander streamingplatform zal worden uitgebracht.

Aanbevolen: