Alles wat we weten over de Netflix-deal van prins Harry en Meghan Markle

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de Netflix-deal van prins Harry en Meghan Markle
Alles wat we weten over de Netflix-deal van prins Harry en Meghan Markle
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle verbaasden de wereld toen ze in het beruchte interview met Oprah Winfrey verschenen en hun grieven tegen de koninklijke familie uitten. Hun interview zat vol met beschuldigingen en onthullingen die schokgolven over de hele wereld hebben gestuurd.

Ze grepen hun moment in de schijnwerpers en kondigden ook aan dat ze een enorme deal hadden gesloten met Netflix, en nu willen fans overal zoveel mogelijk informatie verzamelen over dit ongekende contract. Laat er geen twijfel over bestaan, dit is een enorme Netflix deal, en dit wil je niet missen…

10 'Invictus' is de focus van de eerste docuserie

We hebben de primeur over de allereerste docuserie die wordt onthuld, en voor velen is het geen verrassing dat het gecentraliseerd is rond een goed doel - een dat Harry's hart na aan het hart ligt… Invictus. USA Today meldt dat de eerste docu-serie Heart Of Invictus heet en wordt uitgezonden als een serie met meerdere afleveringen die de levens beslaat van militairen die levensveranderende verwondingen hebben opgelopen, terwijl ze deelnemen aan de verschillende sporten die in de Invictus-serie voorkomen. Games.

Harry zal uitvoerend produceren en verschijnen in deze docuserie, om ervoor te zorgen dat elk aspect van deze eerste uitzending een enorm publiek zal aantrekken.

9 Ze zullen er nog een tijdje zijn

Veel fans waren bang dat deze Netflix-deal zou komen en gaan en dat ze heel weinig invloed van Harry en Meghan erin zouden zien, maar wees gerust, niets is minder waar. In feite meldt The Observer dat Meghan en Harry nog een tijdje zullen blijven - een lange tijd.

De deal die ze sloten is in feite een meerjarige deal waarin de invloed van de voormalige prins Harry en Meghan Markle op een zeer grote manier is betrokken. Ze zitten er voor de lange termijn in en fans wordt een reeks vermakelijke shows beloofd die ervoor zorgen dat ze verslaafd blijven en meer willen.

8 Hier is de inhoud om naar uit te kijken…

Nu we weten dat ze er zijn om te blijven, zijn fans benieuwd wat voor soort inhoud de voormalige Royals zullen bijdragen aan hun nieuwe publiek.

Het blijkt dat Harry en Meghan klaar staan om een aantal documentaires, een aantal speciale series, een aantal speelfilms en natuurlijk een aantal scriptprogramma's te presenteren tijdens hun heerschappij in de Netflix-gemeenschap. Ze laten fans ook een geheim weten door te onthullen dat hun contract ook een aantal kinderprogramma's en familie-inhoud zal bevatten.

7 Positiviteit stra alt

Harry en Meghan willen ervoor zorgen dat hun door Netflix samengestelde inhoud positiviteit uitstra alt en berichten aanmoedigt. Vooral na alles wat ze hebben meegemaakt, lijkt het erop dat Harry en Meghan gefocust zijn op goede vibes. Ze onthulden aan de New York Times dat ze willen dat positiviteit de belangrijkste focus is van hun Netflix-deal, en ze verklaarden verder; "Onze focus zal liggen op het creëren van inhoud die informeert maar ook hoop geeft."

6 Het draait allemaal om de kinderen

Ouders overal begrijpen de frustratie van het zoeken naar inhoud die geschikt is voor alle gezinsleden. Harry en Meghan zijn vrij nieuw in het ouderschapsspel, en ook zij willen ervoor zorgen dat kinderen te allen tijde gezonde programma's tot hun beschikking hebben.

Dit is een van de vele functies die ze met hun nieuwe deal naar de tafel zullen brengen. Harry en Meghan hebben zelfs aangegeven dat het creëren van inspirerend gezinsvriendelijk entertainment een van hun belangrijkste prioriteiten zal zijn.

5 Inspirerende actie

Harry en Meghan willen hun fans niet alleen vermaken, ze willen dit nieuwe forum gebruiken om tot actie aan te zetten. Ze zijn toegewijd aan het creëren van inhoud die hun fans inspireert om deel te nemen aan het creëren van een betere omgeving voor hun dierbaren en voor de wereld als geheel.

Ze waren openhartig over de wens dat deze nieuwe Netflix-deal wordt gebruikt als een vat van waaruit ze fans kunnen betrekken bij goede doelen die steun en aandacht nodig hebben. De nieuwe deal zal in feite dienen als een soort oproep tot actie, zodat het enorme Netflix-publiek weet dat ze samen kunnen werken voor force change.

4 Het kolossale prijskaartje

Nadat Harry en Meghan het eerlijk hadden gezegd dat ze waren afgesloten door de koninklijke familie, bevestigden ze dat ze hebben kunnen overleven van het geld dat Harry door zijn overleden moeder, prinses Diana, is nagelaten… maar dat zal niet eeuwig duren.

Ze hebben ervoor gezorgd dat ze ten volle hebben geprofiteerd van het onderhandelingsproces en zijn erin geslaagd een deal te sluiten waarmee ze meer dan $ 100 miljoen mee naar huis kunnen nemen. Dat is geen kleine verandering voor hun eerste echte deal na het Oprah-interview.

3 Ze zullen vrouwen inspireren en verheffen

Meghan en Harry zullen deelnemen aan een initiatief om vrouwen te inspireren en te verheffen via hun Netflix-programma's. Ze zullen inhoud samenstellen die spreekt over het lot van vrouwen in verschillende lagen van de bevolking en de impact die vrouwen hebben op de samenleving als geheel.

Ze zullen op zoek gaan naar mogelijkheden om bewustzijn te creëren over het verheffen van vrouwen in elke samenleving en zullen sterke, succesvolle vrouwen in de schijnwerpers zetten die als mentoren worden gezien. Gendergelijkheid blijft een aandachtspunt van deze nieuwe deal.

2 Ze zullen het echt houden met natuurshows

Voor fans die van natuurshows houden, wees gerust, dit genre zal deel uitmaken van Harry en Meghan's nieuwe initiatief met Netflix.

Ze zullen enkele documentaires wijden aan het volgen van het pad van de natuur en de reis van dieren in het wild en zullen het publiek informeren over het behoud van de natuurlijke omgeving van de wereld. Dit is niet bevestigd, maar er zijn geruchten die erop wijzen dat Meghan haar voice-over-ervaring kan hervatten en goed kan gebruiken door de natuurshows te vertellen.

1 Harry en Meghan krijgen de schijnwerpers op hen gericht

Misschien is een van de meest opwindende kenmerken van de nieuwe deal die Harry en Meghan met Netflix tekenden, het feit dat ze de deur open hebben gelaten voor het maken van enkele persoonlijke optredens. Ze hebben nu een heel platform tot hun beschikking en kunnen er op elk moment voor kiezen om de camera's op zichzelf te laten richten.

Ze lijken alles te hebben uitgesloten dat in de verste verte op reality-tv lijkt, maar ze lijken open te staan om zichzelf op de een of andere manier te laten zien en mogelijk de camera's hen te laten volgen om persoonlijke inhoud vast te leggen.

Aanbevolen: