Pete Davidson-fans bekritiseren persoon die foto's van hem heeft gemaakt bij het 9/11 Memorial

Inhoudsopgave:

Pete Davidson-fans bekritiseren persoon die foto's van hem heeft gemaakt bij het 9/11 Memorial
Pete Davidson-fans bekritiseren persoon die foto's van hem heeft gemaakt bij het 9/11 Memorial
Anonim

Pete Davidson is gezien bij het 9/11-monument ter ere van zijn vader, die stierf als eerstehulpverlener tijdens de terreuraanslag van 2001.

De komiek is afgebeeld bij het monument, gelegen in het World Trade Center, de plaats van de tweelingtorens. Destijds was de vader van Davidson, Scott Matthew Davidson, een van de brandweerlieden die op de aanval reageerden.

Pete Davidson gespot bij 9/11 Memorial

Een anonieme gebruiker nam contact op met de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi met foto's van Davidson bij het monument op de 20e verjaardag van de aanval.

"Pete Davidson betuigt respect voor zijn vader bij de herdenking van 9/11. Hij sprak met veel mensen en nam foto's met iedereen die erom vroeg, zo vriendelijk", zei de bron.

Ze omvatten een foto van Davidson die aan het praten was met mensen bij het monument.

"Ik hoop dat niet te veel mensen hem overspoelden toen hij daar is om zijn vader te eren", schreef iemand op @deux.discussions.

Ondanks de beste bedoelingen van de bron, mislukte hun bericht. De fans van Davidson waren er zelfs mee bezig om foto's te maken van de komiek in zo'n delicate omstandigheid.

"Ik weet niet wat erger is, het meisje dat de foto van hem nam en dit instuurde of degenen die naar hem toe gingen en hem om een foto vroegen. Ongelooflijk respectloos", schreef iemand.

"Dit is zo vies voor mij," was een andere opmerking.

"Van alle tijden NIET om een stiekeme foto van een beroemdheid te maken, dit zou het moeten zijn. Hij is er om zijn vader te eren en getroost te worden en degenen te troosten die ook een geliefde hebben verloren. Soms moeten we gewoon de telefoon weg, " merkte een andere gebruiker op.

Een fan zei dat de bron gewoon geen foto's van Davidson had mogen maken.

"Dit is zo ingrijpend als hij rouwt. Fout fout fout. De persoon had geen foto moeten maken", schreven ze.

Troost vinden bij vreemden kan louterend zijn

Hoewel de meerderheid van de mensen vond dat Davidson die dag alleen had moeten gaan, vinden anderen dat praten met vreemden louterend kan werken.

"Ik vind het lief", schreef iemand.

"Troost vinden bij vreemden die je kennen en van je houden, kan louterend zijn. Als hij niet gestoord wilde worden, zou hij niet zijn gegaan. Pete leeft een geïsoleerd leven en dit zou leuk voor hem kunnen zijn om liefde te krijgen & steun van mensen die van hem houden. Hij ziet er ook gelukkig uit, "voegden ze eraan toe.

"Gisteravond tijdens de comedyshow in MSG zei hij dat hij het zat was om verdrietig te zijn op 11 september. Hij wilde een feestje!" een andere persoon schreef.

Davidson heeft het kenteken van zijn vader op zijn linkerarm getatoeëerd. De SNL-ster vierde ook zijn vader in The King of Staten Island, een drama geregisseerd door Judd Apatow en mede geschreven door Davidson, Apatow en Dave Sirus.

Aanbevolen: