Scott Disick-fans bezorgd over Megan Fox en Kourtney Kardashian die hun 'Future Baby Daddies' introduceerden

Inhoudsopgave:

Scott Disick-fans bezorgd over Megan Fox en Kourtney Kardashian die hun 'Future Baby Daddies' introduceerden
Scott Disick-fans bezorgd over Megan Fox en Kourtney Kardashian die hun 'Future Baby Daddies' introduceerden
Anonim

Megan Fox en Kourtney Kardashian gaven een speciale shoutout naar hun mannen die samen optraden op de VMA's. De flirterige uitwisseling was geen verrassing voor fans die gewend zijn te zien dat de twee respectieve koppels PDA opnieuw definiëren.

Op zondagavond stelden MGK en Fox samen met Kourt en Travis niet teleur met hun buitensporige genegenheid jegens elkaar op de rode loper.

Hoewel Fox' ex Brian Austin Green misschien stiekem bitter is, heeft Scott Disick er geen probleem mee om zijn jaloezie op de Kardashian duidelijk te maken.

Nadat Disick de ex van zijn ex een DM had gestuurd, ging het bergafwaarts met de voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster. Zijn relatie met modelvriendin, Amelia Hamlin, liep op de klippen nadat Younes Bendjima hun privéberichten had onthuld.

Scott schreef: "Yo is deze meid ok!???? Broooo wat is dit. In het midden van Italië." Younes antwoordde: "Maakt niet uit voor mij, zolang ze maar gelukkig is", antwoordde hij. "PS: ik ben je broer niet." Hij ondertitelde ook de uiteenzetting: "Houd dezelfde energie die je in het openbaar en privé over mij had."

We weten niet of Disick sindsdien hersteld is van die uitbuiting en dus is dit slechts de kers op de taart.

Megan en Kourtney Present

Megan Fox en Kourtney Kardashian op de VMA's van 2021.

Tijdens hun presentatie begon Fox te zeggen: "Ik ben een grote fan van deze volgende artiest", sprekend over vriend Kelly. "Ik heb hem zien groeien, niet alleen als artiest, maar ook als persoon." Kardashian viel toen in: "Ik ben ook een grote fan", voordat hij Barker zei, "en … ik denk dat zijn drummer superheet is." Fox voegde eraan toe: 'New York, ik wil dat je extra luid doet voor onze toekomstige baby-papa's.” Kardashian besloot met een gigantische glimlach, “Machine Gun Kelly en Travis Barker.”

Fans hoorden maar één ding van die toespraak: "baby papa." Iemand gaat naar Scott Disick omdat we al weten dat die gestoken heeft. Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen, Mason (11), Penelope (9) en Reign (6).

Fans maken zich zorgen over Scott

scott disick thuis kijken:

"Scott Disick slaat lucht."

Iemand voegde toe: "iemand check op Scott Disick", terwijl een ander schreef: "Probeert Yunes opnieuw te sms'en of hoe hij ook heet."

Hopelijk gaat het goed met Scott Disick na de intensiteit van zondagavond!

Aanbevolen: