Een kijkje in de relatie tussen Chris Hemsworth en Isla Fisher

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie tussen Chris Hemsworth en Isla Fisher
Een kijkje in de relatie tussen Chris Hemsworth en Isla Fisher
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat Marvel Cinematic Universe (MCU) ster Chris Hemsworth en actrice Isla Fisher al heel lang kennissen zijn. Beiden speelden tenslotte in het Australische tv-drama Home and Away (dezelfde die de carrières van Julian McMahon, Melissa George en wijlen Heath Ledger begon).

Beide acteurs groeiden ook op in Australië (hoewel Fisher werd geboren in Muscat, Oman) en verhuisden de afgelopen jaren terug vanuit Hollywood. Vandaag lijkt het erop dat Hemsworth en Fisher vrij dicht bij elkaar zijn gegroeid. En het kan zijn omdat ze gemakkelijk met elkaar kunnen omgaan, omdat ze allebei beroemde ouders zijn die vastbesloten zijn hun kinderen buiten de schijnwerpers op te voeden.

Ze zijn onlangs samen gespot

Fisher en Hemsworth zagen een paar weken geleden een inhaalslag bij een kopje koffie in Sydney. Ze werden zelfs vergezeld door een van Hemsworth's kinderen die de hele tijd op de schoot van de acteurs bleef. Enkele maanden voor deze waarneming waren Fisher en haar beau, komiek Sacha Baron Cohen, ook uitgenodigd op het nieuwjaarsfeest van Hemsworth en zijn vrouw Elsa Pataky.

Tegelijkertijd was Fisher ook gespot rond het eigendom van Hemsworth en Pataky. Sterker nog, ze bracht zelfs een bezoek aan Pataky’s geliefde veulen Akoha. Fisher plaatste zelfs een foto van zichzelf en Akoha met het bijschrift: "Maak je geen zorgen, we werden allebei getest voordat we deze foto maakten." De actrice heeft Pataky ook getagd.

Het zijn bijna buren

Hemsworth en Pataky verhuisden in 2014 met hun gezin naar Australië. Vanaf het begin had het paar altijd uitgesproken over de voordelen van het verhuizen van hun kroost naar beneden. "We leefden schouder aan schouder in de buitenwijken en dachten dat dit niet is hoe we willen dat onze kinderen opgroeien", legde Hemsworth uit tijdens een interview met Modern Luxury (via Marie Claire)."Verhuizen naar een soort boerderij hier aan de kust in Australië was het beste… Hier lopen we gewoon de deur uit en gaan naar het strand verderop in de straat. Het is een veel eenvoudiger [sic] leven.”

Ondertussen werd duidelijk dat Fisher en haar familie ook permanent naar Australië zijn verhuisd nadat Fisher haar kinderen ophaalde van school in Sydney. Maar zelfs vóór 2020 lijkt het erop dat Fisher altijd heeft overwogen om terug naar huis te gaan. Daar voelt ze zich tenslotte het meest ontspannen. “Ik ben het gelukkigst als ik thuis ben. Ik mis het als ik er niet ben. Ik voel geen enkele druk als ik in Australië ben , vertelde de actrice ooit aan Stellar magazine. “Ik hoef niets te zeggen, te doen of te zijn. Ik bedoel, ik hoef niet eens schoenen te dragen.'

Toen Fisher en Cohen besloten naar Australië te verhuizen, kozen ze ook voor een huis in Byron Bay, hetzelfde gebied waar Hemsworth en Pataky ook een huis hebben gekocht. Het bleek dat Fisher er altijd specifiek van had gedroomd om zich hier te vestigen. Zelfs toen hij Marie Claire sprak in 2018, gaf Fisher toe: "Ik heb deze geheime fantasie om te vertragen, naar Byron Bay te verhuizen, van de grid te gaan en op het zand te zitten met een Vegemite-sandwich."

Ze hebben ook gemeenschappelijke kennissen

Fisher en Hemsworth hebben misschien niet meer samengewerkt sinds Home and Away, maar het lijkt erop dat ze met dezelfde groep acteurs hebben gewerkt. Fisher speelde bijvoorbeeld in de komedie Tag van 2018 samen met Hemsworth's mede-MCU-acteur Jeremy Renner. Terwijl hij de film met Jimmy Kimmel besprak, herinnerde Fisher zich zelfs de tijd dat Renner beide armen op de set had geblesseerd, en hij bewonderde hoe hij erin slaagde door te gaan ondanks de pijn. "Hij ging gewoon door", onthulde de actrice. "Hij stopte niet eens een moment."

Interessant is dat Hemsworth en Renner niet de enige Avengers zijn waarmee Fisher tot nu toe heeft gewerkt. Rond de tijd dat ze relatief nieuw was in Hollywood, speelde Fisher samen met Chris Evans in het drama London uit 2005. Later voegde Fisher zich ook bij de cast van de mysteriethriller Now You See Me uit 2013, waarin Mark Ruffalo de hoofdrol speelt.

Wat de Marvel-links betreft, zijn fans misschien ook geïnteresseerd om te horen dat MCU-regulier Cobie Smulders ooit verscheen op Arrested Development waar Fisher een vaste klant was. Ondertussen hebben Hemsworth en Smulders in de MCU tot nu toe in alle Avengers-films gespeeld.

Er gaan geruchten dat Isla Fisher naar Marvel komt

Hemsworth speelt een prominente rol in de MCU's Phase Four-filmreeks met de langverwachte release van Thor: Love and Thunder. De vierde Thor-film heeft al een cast met MCU-acteurs Natalie Portman, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Karen Gillan en Chris Pratt. Matt Damon zal naar verwachting ook nog een cameo maken in deze aflevering. Afgezien van hen zal de film ook het langverwachte MCU-debuut van Russell Crowe, Melissa McCarthy en Christian Bale markeren.

In de afgelopen maanden begonnen fans ook te vermoeden dat Fisher zelf zich bij de Thor 4-cast heeft gevoegd. Dit komt omdat de actrice was gezien terwijl ze met een deel van de cast rondhing terwijl ze genoot van een rugbywedstrijd in het Sydney Olympic Park. Sindsdien zijn sommigen ervan overtuigd dat Fisher op zijn minst een cameo in de MCU-film zou maken.

Aanbevolen: