Een kijkje in de 'Amazing Race'-winnaars, de relatie tussen Will Jardell en James Wallington

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de 'Amazing Race'-winnaars, de relatie tussen Will Jardell en James Wallington
Een kijkje in de 'Amazing Race'-winnaars, de relatie tussen Will Jardell en James Wallington
Anonim

Over het algemeen kan de mens verschillende soorten mooie emoties voelen, maar in de meeste gevallen is het gevoel van liefde een gezamenlijk pakket met alle andere emoties, waardoor het bovenaan die lijst staat. Als zodanig is elke keer dat iemand ware liefde vindt, bijzonder intrigerend, vooral als ze beroemd zijn.

Will Jardell en James Wallington zijn al geruime tijd in de media, zelfs voordat ze meededen aan The Amazing Race, maar daardoor kwamen ze direct in de publieke belangstelling. Sindsdien hebben fans hun liefdesverhaal op de voet gevolgd, en we zeggen wel dat het een hele rit voor het paar was. Dit is hoe ver ze zijn gekomen.

8 Hoe zullen Jardell en James Wallington elkaar ontmoeten

Als we nu terugkijken op de dingen, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Will Jardell en James Wallington ook maar het minste vermoeden hadden dat het zo ver zou gaan. Ze ontmoetten elkaar in 2014 terwijl de opnames van America's Next Top Model aan de gang waren. Op dat moment was Wallington eigenlijk aan het werk op de set, terwijl Jardell tweede werd op het evenement. Volgens het paar klikte het vrijwel meteen en raakten ze aan de praat, en vanaf dat moment was het van het ene avontuur naar het andere.

7 Will en James houden van reizen

Een van de meest innemende dingen aan Will Jardell en James Wallington is hun liefde voor reizen. Later werd het een fulltime baan voor hen, omdat ze hun avonturen filmden en inhoud uitbrachten, wat hun eerste stap was om erkenning te krijgen.

"Onze allereerste reis samen was naar New York City, en het was waarschijnlijk de slechtste reis die ik denk dat een van ons ooit heeft gehad", herinnerde Jardell zich in een interview.“Alles wat mis kon gaan, ging mis. We moesten verhuizen naar drie verschillende locaties om de nacht door te brengen, het was 17 graden, we hadden drie enorme koffers die door New York City in de sneeuw gingen! [Maar] we werkten heel goed samen.” Vanwege deze basis was het niet erg schokkend dat ze op een realityshow belandden rond dat concept.

6 Will Jardell en James Wallington's 'Amazing Race' Adventure

Een paar jaar nadat Will Jardell en James Wallington officieel begonnen uit te gaan, besloot het paar deel te nemen aan The Amazing Race, een realityshow waarin deelnemers tegen elkaar racen over de hele wereld terwijl ze in verschillende landen landen voor de hoofdprijs. Het evenement markeerde een belangrijke mijlpaal in hun leven en relaties. Dit was niet alleen omdat ze de wedstrijd wonnen en bij uitbreiding de hoofdprijs van $ 1 miljoen, Will Jardell stelde ook James Wallington voor, en ze bezegelden hun verloving met een kus op de mat bij de Amazing Race finish in New Orleans.

Voor het pas verloofde stel was het een behoorlijk geweldige ervaring omdat ze de show al sinds hun kindertijd keken. Tijdens een interview zei Jardell: “Dat werd onze uitlaatklep als jonge mensen om te zien hoe echte mensen hun waarheid naleven. Dus voor ons om de race als een homopaar te kunnen rennen - voor de show om nooit te vermelden dat we homo zijn, om ons gewoon een datingpaar te noemen - was enorm. En om het seizoen te eindigen met ons winnen en dan ook verloofd zijn, was enorm voor de show om dat te laten zien."

5 Will Jardell en James Wallington's 'Amazing Race'-ervaring was een overwinning voor de LGBTQ+-gemeenschap

Tijdens de show en zelfs na de show hebben Will en James verklaard dat ze herhaaldelijk benaderd zijn door queer tieners, ouders en volwassenen in het algemeen over hoeveel verschil hun tijd op de show betekende voor de LGBTQ+-gemeenschap. En hoewel ze niet het eerste homopaar in de show zijn, of zelfs de eerste die ooit heeft gewonnen, geloven ze dat de demografie in hun tijd aanzienlijk is veranderd.

Tijdens een interview zeiden Jardell en Wallington: "Ik denk dat een enorme sprong voorwaarts voor niet-gescripte tv het feit is dat ze ons niet één keer tijdens de show ooit 'homo' hebben genoemd." mijmert nu: 'Ze noemden ons alleen maar 'dating' of 'vriendjes', en ik denk dat dat enorm was. Een andere demografie kijkt naar The Amazing Race, en dus kunnen ze een liefdevol stel zien dat ze normaal niet in hun dagelijkse leven zouden zien."

4 Will Jardell en James Wallington's bruiloft

Will Jardell en James Wallington, terwijl ze verloofd waren sinds hun Amazing Race-overwinning, besloot het paar om de zaken officieel te maken op 3 december 2021. “Dit moment heeft lang geduurd, en het is zo’n opluchting om EINDELIJK getrouwd te zijn en onszelf echtgenoten te noemen , vertelt het stel aan US Weekly. “Het beste deel is dat iedereen van wie we houden in dezelfde ruimte deel uitmaakt van dit speciale moment. Het zal even wennen zijn om ‘mijn man’ te zeggen!”

Het evenement vond plaats in de New Orleans Athletic Club en natuurlijk was de gastenruimte gevuld met hun familieleden, evenals de meeste van hun co-sterren. Hoewel er bijna een paar minpuntjes kwamen, was de bruiloft geweldig voor zowel de gasten als het paar zelf. Terwijl ze spraken over het evenement, vertelde het paar aan US Weekly: "We wisten dat het de juiste keuze was om het uiteindelijk veilig te vieren met onze dierbaren."

“We denken dat het allemaal is gelopen zoals het altijd bedoeld was, omdat de datum waarop al onze leveranciers beschikbaar waren 3 december was, wat, na erover nagedacht te hebben, de exacte datum was waarop we The Amazing Race overstaken finishlijn in New Orleans en verloofde me. We kunnen niet gelukkiger zijn met hoe alles is verlopen en kunnen onze leveranciers niet genoeg bedanken voor hun flexibele houding het afgelopen jaar.”

3 Een nieuw hoofdstuk voor Will Jardell en James Wallington

Na officieel te zijn getrouwd, lijken Will Jardell en James Wallington behoorlijk opgewonden te zijn over de volgende hoofdstukken van hun leven. Terwijl ze hun bruiloft al geruime tijd aan het plannen zijn, zijn de pasgetrouwden blij dat ze eindelijk hun trouwplannen hebben kunnen uitvoeren. Nu zijn ze volledig gefocust om vanaf nu verder te gaan.

Na te hebben verklaard dat hij het geweldig vond om het speciale moment met Jardell te kunnen delen, voegde Wallington eraan toe: We zijn de afgelopen drie jaar in deze huwelijksfase geweest en eindelijk in staat zijn om te ontspannen en samen een nieuw avontuur te beginnen, is zo spannend. James is mijn favoriete persoon om mee te leven en wat er ook gaat gebeuren, we zijn klaar om het direct aan te pakken!”

2 Zullen Jardell en James Wallington weer op pad gaan

Natuurlijk zouden Will Jardell en James Wallington hun huwelijksreis voor niets missen, vooral niet na alle stress die ze doormaakten bij het plannen van een hele bruiloft. Slechts een maand nadat ze hun "I do's" hadden gezegd, sprong het paar op de Santa Cruz II om deel uit te maken van zijn eerste reis.

"We zijn altijd al gepassioneerd geweest door milieuvriendelijk en duurzaam toerisme", zegt Wallington."Het is erg belangrijk voor ons omdat we van deze planeet en zijn eindeloze reismogelijkheden houden, dus we willen ervoor zorgen dat we ons steentje bijdragen om alles te beschermen terwijl we de natuurlijke wonderen blijven ervaren!" Hij voegde er ook aan toe: "Na onze ervaring met The Amazing Race, voelt dit soort huwelijksreis erg on-brand voor ons!"

1 Will Jardell en James Wallington's plannen voor een gezin

Tijdens een gesprek met People merkten Jardell en Wallington op: "We vinden het geweldig om samen een gezin te stichten." Ze voegden eraan toe: "We hebben gesproken over het adopteren van kinderen sinds we elkaar voor het eerst ontmoetten, en we kijken nog meer uit naar het proces vanwege de positieve ervaring van het opnieuw verbinden met James' biologische moeder in 2017."

Aanbevolen: