‘RHONJ’ Feud: wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Aydin en Dolores Catania?

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’ Feud: wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Aydin en Dolores Catania?
‘RHONJ’ Feud: wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Aydin en Dolores Catania?
Anonim

Als het gaat om de Real Housewives of New Jersey krijg je vast een hoop drama, en dan bedoelen we tafelgegooid, glas gooien, old school familie vuile wasdrama.

Nou, het lijkt erop dat Jersey's traditie om het drama gaande te houden nog niet is uitgestorven, vooral als het gaat om de voortdurende vete van Teresa en Margaret. Nu lijkt het alsof er een ander duo op gespannen voet staat, en het zijn de laatste twee castleden die je zou verwachten.

Ondanks dat ze deel uitmaken van het iconische RHONJ-trio, zijn Dolores Catania en Jennifer Aydin geen vrienden meer nadat ze het tijdens de meest recente reünie van seizoen 12 tegen elkaar hebben uitgemaakt. Hoewel de twee maanden eerder besties waren, zijn fans in de war over wat er precies tussen de twee is gebeurd en waarom ze niet meer met elkaar praten.

Het 'RHONJ'-trio kan voorgoed worden gedaan

De cast van Real Housewives of New Jersey heeft nogal wat veranderingen ondergaan sinds het debuut in 2009.

Hoewel Teresa Giudice de enige originele staande huisvrouw in de serie blijft en een van de laatste paar van de hele Bravo-franchise, heeft de show nu 5 seizoenen dezelfde cast behouden.

Toen Dolores Catania en Jennifer Aydin jaren geleden bij de cast kwamen, werd er een nieuwe RHONJ-groep gevormd met Teresa Giudice, en fans raakten onmiddellijk geobsedeerd door het iconische trio.

Dolo, Jen en Tre - zoals fans ze noemen, stonden altijd achter elkaar, wat bewijst dat ze een trio waren om niet mee gerekend te worden. Het lijkt erop dat de drie musketiers er niet meer zijn nadat Dolores en Jennifer ruzie hadden na het filmen van seizoen 12.

De twee kwamen het tegen elkaar op tijdens de reünie, schokkende fans die dol waren op de vriendschap van de twee. Dus, wat ging er mis? We weten het nog steeds niet echt.

Dolores en Jennifer staan nu op gespannen voet

Tijdens het eerste deel van de reünie van seizoen 12 gingen Dolores en Jennifer erop uit en onthulden aan Andy Cohen en kijkers dat de twee niet langer vriendelijk zijn.

Hoewel de details vaag zijn, aangezien de twee blijkbaar hun vete buiten de camera begonnen, lijkt het alsof het allemaal begon nadat Jennifer voelde dat Dolores haar dit seizoen niet terug had. Het kwam er allemaal op neer dat Dolores Jennifer vertelde niet te huilen nadat Margaret Joseph de echtelijke scrupules van Jennifer en Bill aan de oppervlakte had gebracht.

Jennifer had het gevoel dat Dolores haar op dat moment niet steunde, wat ertoe leidde dat de twee niet langer met elkaar spraken.

'Ik ben je achterlijke complimenten zo zat', zei Jennifer tegen Dolores tijdens de reünie. Aydin herinnerde zich een gesprek dat de twee na het seizoen buiten de camera hadden, maar Dolores riep Jen uit voor naar verluidt liegen over waar ze echt over hadden gesproken.

Dolores zal nooit meer vrienden zijn met Jennifer

Het escaleerde nogal snel tijdens de reünievete! Dolores ging zelfs zo ver dat ze beweerde dat ze nooit meer vrienden zal zijn met Jennifer Aydin en noemde haar herhaaldelijk 'walgelijk' tijdens het filmen van de reünie.

Of het nu gaat om loyaliteit of iets waar fans zich nog niet van bewust zijn, het is veilig om te zeggen dat kijkers behoorlijk verdrietig en verward zijn over de gevolgen van Jen en Dolo, gezien hoe hecht de twee eerder waren.

Teresa Giudice en Dolores Catania zijn nog steeds vrienden

Behalve dat Dolores het niet eens was met Jennifer, begonnen er geruchten te circuleren dat Dolores en Teresa het ook niet zo goed met elkaar hadden. Er werd onthuld dat Teresa Dolores niet had uitgenodigd voor haar verlovingsfeest, waardoor veel fans verbijsterd achterbleven.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het op een bepaald niveau geen [pijn] deed", vertelde Dolores exclusief aan Page Six. “Niet ergens worden uitgenodigd zou me geen pijn moeten doen, oké? Dus ik ga mezelf daaraan herinneren als deze dingen gebeuren. Ik ben een mens, maar ik schud het van me af, en ik ben, zoals, OK, "zei de RHONJ-ster.

Teresa legde zichzelf uit op de reünie en vertelde dat ze koppels hadden uitgenodigd waar ze alleen maar close mee zijn, en aangezien Dolores het net had uitgemaakt met haar ex, David destijds, was ze er niet bij.

Catania begreep Tre's redenering en maakte duidelijk dat er geen kwaad bloed zit tussen de twee. Zowel Teresa als Dolores zijn al meer dan 20 jaar vrienden, dus fans waren blij te horen dat ze nog steeds op goede voet staan en tot op de dag van vandaag vriendelijk blijven.

Aanbevolen: