Dave Grohl zegt dat hij 'bang' is voor Taylor Swift na een gevecht met heropnames

Dave Grohl zegt dat hij 'bang' is voor Taylor Swift na een gevecht met heropnames
Dave Grohl zegt dat hij 'bang' is voor Taylor Swift na een gevecht met heropnames
Anonim

Taylor Swift heeft het afgelopen jaar geschiedenis geschreven door van plan te zijn heropnames uit te brengen van een groot deel van haar muzikale discografie. De zangeres van "Shake It Off" kondigde haar intentie aan om haar oude materiaal opnieuw op te nemen toen de meesters van de zes studioalbums die ze uitbracht onder het Big Machine-label werden verkocht aan de Hollywood-mogul Scooter Braun, met wie Swift een gecompliceerde geschiedenis heeft.

De ster is al begonnen met het uitrollen van haar heropnames, met Fearless (Taylor's Version) die in april van dit jaar uitkomt, en Red (Taylor's Version) staat gepland voor een debuut in november op streamingdiensten.

Tot nu toe heeft Swift's beslissing enorm zijn vruchten afgeworpen, met Fearless (Taylor's Version) dat kritisch goed werd ontvangen en het grootste debuut in de eerste week voor een countryalbum in zes jaar werd. Het heeft haar ook het respect opgeleverd van een aantal grootheden uit de industrie, waaronder, maar niet beperkt tot Sir Paul McCartney.

En de nieuwste prominente figuur in de muziek die Swifts omgang met de verkoop van haar meesters looft, is Dave Grohl van The Foo Fighters. Grohl verscheen op de cover van Rolling Stone in oktober en complimenteerde Swift met haar kracht om voor zichzelf op te komen in de industrie en leek de aantrekkingskracht te herkennen van het opnieuw bekijken van je oude materiaal als artiest. Hij zei: "F yeah, meid. De hel heeft geen woede. Nu ben ik bang voor haar! Ik zou zo nerdy zijn en er helemaal in zijn. Ik denk dat het zo leuk is."

Toen Swift Fearless (Taylor's Version) uitbracht, dacht ze na over het persoonlijke effect van het opnieuw opnemen van haar oude nummers. De 'cardigan'-songwriter schreef een notitie op Instagram en zei: "Dit proces was meer bevredigend en emotioneler dan ik me had kunnen voorstellen en heeft me nog vastbeslotener gemaakt om al mijn muziek opnieuw op te nemen."

Het is niet de eerste keer dat Grohl en Swift in verband worden gebracht. De voormalige Nirvana-drummer verscheen eerder op The Late Late Show met James Corden om te praten over de tijd dat hij met Swift zong, en de zangeres hielp hem om niet stoned te lijken, op een feest dat werd gegeven door Paul McCartney. En nog verder terug feliciteerde Grohl de ster met haar allereerste Grammy-nominatie in 2007.

Fans zijn dol op de ietwat onverwachte vriendschap tussen de twee, met een Swiftie die schrijft: "Ik hou zoveel van Dave, hij is getalenteerd en een vriendelijke ziel", en een andere tweet: "Dave heeft waarschijnlijk een Taylor Swift Stan-account. Jk. Hij is de coolste". Terwijl een derde hoopvol was dat Grohl's lof voor Swift zou kunnen betekenen dat The Foo Fighters een functie krijgen op een van haar aankomende heruitgaven.

Aanbevolen: