Lil Nas X heeft uren voor de release van zijn album 'weeën

Inhoudsopgave:

Lil Nas X heeft uren voor de release van zijn album 'weeën
Lil Nas X heeft uren voor de release van zijn album 'weeën
Anonim

Lil Nas X "verwacht" een nieuw album, maar zijn idee om zijn liefdeswerk te promoten met een nepzwangerschap is een beetje raar voor zijn fans. Vooral toen de 22-jarige een volwaardige babyshower had voor het evenement en nu klaagt over "weeën hebben" uren voordat zijn album op de wereld komt (snap je?).

De rapper en singer-songwriter ging naar Instagram om een video van zichzelf te delen, waarin Lil Nas X onthulde dat hij "weeën had" voordat zijn debuutalbum later op de dag uitkwam.

Lil Nas X's nepzwangerschap is bijna voorbij

De zanger van Montero (Call me By Your Name) onthulde eerder dat hij op het idee kwam nadat hij een couplet had gehoord uit Megan Thee Stallion's nummer Dolla Sign Slime. Nou, de zanger heeft het idee gekozen en gaat ermee aan de slag, en het lijkt er niet op dat hij snel zal stoppen.

"Oh, ik denk dat het eraan komt…" kondigde Lil Nas aan in de video, terwijl hij zijn nepbuik vasthield. De artiest droeg in de video alleen een handdoek en speelde de rol goed, deed alsof hij pijn had.

De video viel niet goed bij sommige Twitter-gebruikers, die merkten dat Lil Nas de spot dreef met zwangere vrouwen en de ontberingen die ze moeten doorstaan. Sommigen bespotten de zanger omdat hij zoveel moeite deed om zijn album te promoten, vooral als de muziek het niet "ondersteunde".

"Zwangere vrouwen belachelijk maken is helemaal niet grappig", schreef een gebruiker in reactie op de video.

“Geen weeën – dit is te ver gegaan vrees ik..” schreef een ander.

“Het hebben van weeën is niet grappig voor sommige vrouwen die daar echt last van hebben…” deelde een derde.

“Dit is zo gênant en WANHOOP! De wanhoop,” een opmerking te lezen.

"dit past niet bij mij.. wanneer vrouwen hun zwangerschap opnemen in hun kunst, worden ze altijd aangevallen, niets tegen hem of zijn muziek, maar dit is het gewoon niet.." schreef een gebruiker.

Lil Nas X is niet te stoppen in zijn carrière, maar zijn vele controverses nemen vaak de schijnwerpers weg van zijn muzikale talent.

MONTERO wordt uitgebracht op 17 september 2021.

Aanbevolen: